Once is een gloednieuwe dating app waarbij je 1x per dag een met de hand geselecteerde match krijgt voorgelegd. De match is handmatig gekozen door echte koppelaars; de luxe van een dating agency en expertise maar zonder de prijs.

Welkom bij de marktleider in 'slow dating' met snelle resultaten: 24 uur lang heb je de tijd om te beslissen of je een gesprek aan wil gaan met je voorgestelde match. Mocht het niet klikken of hebben jullie bij nader inzien toch andere interesses dan ontvang je alsnog de volgende dag rond het middaguur een nieuwe handmatig gekozen match. Elke dag een nieuwe match - het blijft spannend!

Bij Once gaat het om kwaliteit meer dan kwantiteit. De app is specifiek ontworpen voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie maar wellicht te druk zijn om door tientallen profielen heen te ‘swipen’ zoals op andere (web) applicaties. Once slaat voornamelijk goed aan omdat het:
- Tijd besparend is: door het gebruik van Once heb je slechts één minuut nodig per dag om je voorgestelde match te beoordelen;
- Efficiënt is: je begint alleen een gesprek met iemand die al voor je geselecteerd is. De eerste (vervelende) screening is al gedaan, en het
- Heel privé is: je wordt alleen 24 uur lang door je match gezien, niet door je hele buurt, je werkplaats of op locaties waarin je je beweegt.

*** Auto-verlengbare abonnementen ***

De app biedt nu automatisch hernieuwbare abonnementen. Abonneren op onze VIP-aanbieding zal bieden

- 3 extra wedstrijden per dag
- Betere matches
- Ongeëvenaarde chatverzoeken
- Max passende afstand
- Toegang tot de lijst met mensen die je leuk vinden

Als u ervoor kiest om Once VIP te kopen, worden betalingen in rekening gebracht op uw iTunes-account. Uw account wordt 24 uur voor het einde van elke periode in rekening gebracht voor verlenging. Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode is uitgeschakeld. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment na de aankoop uitschakelen door naar je instellingen in de iTunes Store te gaan.

Je kunt je abonneren voor 1 maand, 3 maanden en 6 maanden op $ 19,49 / maand voor 1 maand, $ 43,99 voor 3 maanden of $ 58,99 voor 6 maanden

De prijzen zijn in Amerikaanse dollars en kunnen verschillen in andere landen dan de VS Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Als u besluit om Once VIP niet te kopen, kunt u Once for free blijven gebruiken.

De voorwaarden van de abonnementen zijn hier:
https://getonce.com/en/terms?pricing=1-$19.49,3-$43.99,6-$58.99#appstore

Privacy: https://getonce.com/en/terms#privacy

Algemene voorwaarden: https://getonce.com/en/terms#terms

Extra informatie

Developer: Once Dating AG
Price: EUR 0
Version: 2.4.14
Genre: Lifestyle
Download

Screenshots