Make Me Hot is een simpel voorspel erotisch kaartspel voor koppels.

De spelregels zijn heel simpel. Op het eerste zicht ziet het eruit als een gewone stapel kaarten dat karten met hete (en zelfs hetere) activiteiten bevat. Nadat de eerste partner een kaart van de stapel heeft genomen, moet de tweede partner de activiteit op de kaart uitvoeren in de vooraf ingestelde tijdlimiet.

Maar ben je ervan bewust dat het niet altijd duidelijk is wie wie gaat plezieren. Als een ruiten kaart getrokken wordt, moet de partner die de kaart trok de activiteit uitvoeren.

In dit erotisch spelletje, kan je of de vooraf ingestelde stapels met activiteiten kiezen of je kan je eigen activiteiten bedenken. Om je eigen stapel kaarten te verzinnen, gebruik je enkele van de 75 voorziene activiteiten of gebruik je je fantasie om je eigen activiteiten te verzinnen.

Dit kaartspel is geschikt voor elk koppel, wat hun voorkeur ook is, dus elk koppel kan hun intieme leven pittiger maken.

Voor een snelle start zijn er 7 vooraf ingestelde stapels kaarten, die je ook snel kan aanpassen om overeen te komen met jouw verwachtingen.

Make Me Hot is een voorspel erotisch spel dat enkel voor volwassenen bestemd is. INSTALLEER HET NIET ALS JE GEEN VOLWASSEN PERSOON BENT!

Extra informatie

Developer: Afinode
Price: EUR 2.29
Version: 1.6
Genre: Games
Download

Screenshots