Met de PowerPoint-app hebt u toegang tot het vertrouwde hulpprogramma dat u al kent. Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken, presenteren of delen vanaf elke locatie. Hebt u snel toegang nodig tot uw meest recent gebruikte PowerPoint-presentatiebestanden terwijl u onderweg bent? Met PowerPoint kunt u de bestanden waaraan u hebt gewerkt snel bekijken op elk apparaat. Maakt u zich zorgen over meerdere bestandsversies wanneer u mobiel in PowerPoint werkt? De synchronisatie is naadloos tussen de verschillende apparaten. Werk met vertrouwen met iedereen en presenteer aan iedereen, op elke locatie. Met PowerPoint reist Office met u mee.

Met PowerPoint kunt u een blijvende indruk achterlaten met krachtige en aanpasbare presentaties waarmee u opvalt. U kunt nu met vertrouwen presentaties maken en geven, vanaf elke locatie. Het maken van een aansprekende en indrukwekkende presentatie is nog nooit zo makkelijk geweest. PowerPoint geeft u de mogelijkheid uw presentatie onderweg te bewerken en aan te passen en met anderen in realtime samen te werken.
Met vertrouwen presentaties geven
Met PowerPoint mist u nooit iets wanneer u onderweg bent. U kunt nieuwe presentaties maken of verder werken aan eerder gemaakte presentaties. Uw presentaties worden gesynchroniseerd in OneDrive, u kunt een presentatie beginnen met een desktopkopie van PowerPoint en vervolgens deze bewerken en geven met de mobiele versie van PowerPoint. Met de presentatieweergave op elk apparaat kunt u met vertrouwen uw standpunt helder presenteren en dit alles zonder uw laptop aan te hoeven zetten.
Maak een blijvende indruk
Een mooi gemaakte presentatie is altijd een succes. Met de krachtige en zeer aanpasbare ervaring in PowerPoint is het maken van presentaties die een blijvende indruk maken en waarmee u opvalt eenvoudiger dan ooit.

Eenvoudig samenwerken met anderen
Met PowerPoint is het gemakkelijk om met anderen samen te werken. Dankzij het delen met één klik, kunt u snel anderen uitnodigen voor het bewerken of bekijken van, of feedback geven over uw dia's. Machtigingen kunt u eenvoudig beheren en u kunt zien wie aan uw presentatie werkt. Blijf op de hoogte van wijzigingen en feedback van anderen met in de dia's geïntegreerde opmerkingen. U kunt de wijzigingen vergelijken om te zien hoe uw presentatie zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld.

Meld u aan met een gratis Microsoft-account om documenten te maken of te bewerken op apparaten met een schermgrootte van 10,1 inch of kleiner.
Profiteer van de volledige Microsoft Office-ervaring met een in aanmerking komend Office 365-abonnement (zie http://aka.ms/Office365subscriptions) voor uw telefoon, tablet, pc of Mac.

Office 365-abonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht bij uw App Store-account en worden automatisch binnen 24 uur vóór het einde van de huidige abonnementsperiode verlengd, tenzij automatisch verlengen van tevoren is uitgeschakeld. U kunt uw abonnementen beheren in uw App Store-accountinstellingen.

Deze app wordt aangeboden door Microsoft of een externe app-uitgever en is onderhevig aan een afzonderlijke privacyverklaring en afzonderlijke voorwaarden. Gegevens die worden geleverd door middel van deze store en deze app, zijn mogelijk toegankelijk voor Microsoft respectievelijk de externe app-uitgever en kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten of een ander land waar Microsoft of de uitgever van de app en hun gelieerde ondernemingen of serviceproviders vestigingen hebben.

Raadpleeg de softwarelicentievoorwaarden van Microsoft voor Microsoft Office. Raadpleeg de koppeling 'Licentieovereenkomst' onder Informatie. U stemt met deze algemene voorwaarden in als u de app installeert.

Extra informatie

Developer: Microsoft Corporation
Price: EUR 0
Version: 2.16.1
Genre: Productivity
Download

Screenshots