happn is een DATING app met meer dan 45 miljoen gebruikers, waarmee je eenvoudig de personen kunt terugvinden die je in het ECHTE LEVEN bent tegengekomen (die mensen die je opvielen, maar die je niet hebt durven aanspreken). Met happn geven we je de mogelijkheid om je eigen geluk te creëren!

HOE WERKT HET ?
Het is erg simpel:
1. Wanneer je iemand in het echte leven tegenkomt die de ook happn-app heeft, verschijnt zijn of haar profiel in je app.
2. Bekijk je tijdlijn om alle profielen te zien die je bent tegengekomen. Bij ieder profiel wordt aangegeven hoeveel keer en waar je elkaar bent tegengekomen, evenals het tijdstip waarop dat is gebeurd (nee, je hoeft dus geen superdetective te zijn)!
3. Vlinders in je buik? Like een profiel in het geheim, we beloven je dat de ander het niet te weten komt, tenzij deze persoon jouw ook liket (en ja, die kans is er). Wil je opvallen? Zeg dan “Hallo !” door hem of haar een melding te sturen! Het versturen van “Hallo!” kost een credit.
4.. Jullie vinden elkaar leuk? Bang! Het is een Crush! Maar let op, daar begint het pas... Nu is het aan jou om de juiste woorden te vinden en een gesprek aan te gaan (Overtuig hem of haar met je mooiste zinnen)!
5. Je kunt er ook voor kiezen om het lot te trotseren en CrushTime te spelen, het spel laat je raden welke van de vier profielen je recent bent tegengekomen en wie de persoon is die je heeft geliked.

CRUSH MET EEN GERUST HART
* happn is volledig ontworpen rond het beginsel van wederkerigheid: we beloven dat je nooit een bericht zult ontvangen van een profiel dat je niet interesseert.
* Op happn is vertrouwelijkheid dan ook een van onze prioriteiten: je locatie blijft onzichtbaar voor andere leden.
* Het downloaden en gebruiken van happn is GRATIS!
Nouja, de functie om te “Hallo !” te zeggen kost geld, maar we willen je er ook even op wijzen dat je meerdere berichten om “Hallo !” te zeggen gratis krijgt bij je inschrijving.

--------------------------------------------

Algemene Voorwaarden van happn Premium
Als je kiest voor de aankoop van een abonnement op happn Premium, wordt de betaling gedaan via je iTunes-account, en wordt het bedrag altijd 24 uur vóór het einde van elke periode afgeschreven. Je abonnement wordt automatisch verlengd totdat de automatische verlenging is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de lopende periode. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen in de instellingen van de iTunes Store. Het abonnement op happn Premium is nu verkrijgbaar vanaf €19,99 voor 1 maand. De prijzen zijn weergegeven in Euros en kunnen worden onderworpen aan variaties in landen buiten de Euro Zone. Prijzen kunnen ook zonder kennisgeving worden gewijzigd. Het betaalde abonnement voor happn Premium is niet verplicht. Je kunt happn kosteloos blijven gebruiken.
Verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt zoals aangegeven in de bepalingen en voorwaarden van het privacybeleid van happn:
https://www.happn.com/en/privacy
https://www.happn.com/en/terms

Extra informatie

Developer: HAPPN SAS
Price: EUR 0
Version: 8.10.5
Genre: Lifestyle
Download

Screenshots