VIND DE MENSEN TERUG DIE JE TEGENKOMT — Dating App

HAPPN is de app die je helpt de mensen te leren kennen die je bent tegengekomen, de mensen die je leuk vindt en de mensen die je weer wilt tegenkomen! HAPPN is de app die je helpt om gemiste connecties te vinden.
* 100% Verrassend *
* 100% Veilig en vertrouwelijk *
* 100% Trendy *


HAPPN, hoe werkt het?

1. Telkens als je iemand in het echte leven tegenkomt, wordt zijn of haar profiel op je tijdlijn vermeld!
2. Je kunt op ieder moment de profielen bekijken op de tijdlijn. Je kunt zien hoe vaak je iemand bent tegengekomen, en de tijd en de plek van je laatste ontmoeting.
3. Is er iemand die je leuk vindt? Doe het heimelijk: ze komen er nooit achter... tenzij het wederzijds is! Maar je kunt er voor
kiezen om op te vallen door "Hallo" te zeggen.
4. En als je elkaar liket, val je op elkaar en heb je een "Crush", waardoor je een gesprek kunt aanknopen.


√ HAPPN is ontwikkeld op basis van wederzijdse keuze: je ontvangt nooit berichten van mensen die je niet hebt gelikt.

√ Hier bij HAPPN, is jouw privacy een prioriteit: wees gerust dat bij happn, je locatie altijd onzichtbaar is voor andere leden!

√ Je kunt de happn app gratis downloaden en gebruiken!
De functie Zeg "Hallo" is optioneel en vereist een aankoop in de app. Gebruikers ontvangen meerdere credits voor hun aanmelding.

"Als je valt op dat meisje dat je in de lift ziet of bij het sporten, is deze app waar het om draait om een gesprek aan te gaan."
Vanity Fair, 06.05.2015

--------------------------

happn Premium voorwaarden
Als je er voor kiest om happn Premium aan te schaffen, wordt de aankoop in rekening gebracht op je iTunes-account en je account wordt voor de verlenging gecrediteerd binnen een periode van 24 uur voor het einde van de huidige periode. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch verlengen minimaal 24 uur voor het einde van de huidige periode is uitgeschakeld. Automatisch verlengen kan op ieder moment worden uitgeschakeld door na je aankoop naar de instellingen te gaan in iTunes Store.
De kosten van een optioneel abonnement voor happn Premium beginnen bij $52,99 voor 6 maanden, $35,99 voor 3 maanden en $14,99 voor 1 maand.
De prijzen zijn in Amerikaanse dollar, en kunnen afwijken in landen buiten de V.S.; en kunnen worden aangepast zonder kennisgeving vooraf. Als je niet kiest voor de aankoop van happn Premium, kun je happn gewoon gratis blijven gebruiken.
Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt volgens de algemene voorwaarden van het privacybeleid van happn. Meer details vindt je hier:
https://www.happn.com/en/privacy
https://www.happn.com/en/terms

Extra informatie

Developer: HAPPN SAS
Price: EUR 0
Version: 7.9.3
Genre: Lifestyle
Download

Screenshots