TOP BETAALD IPAD SPEL:
#1 in Nederland, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, België, Colombia, Chili, Venezuela,...
#2 in Duitsland, Frankrijk, Peru, Guatemala, Dominicaanse Republiek,...
#3 in Turkije,...
#5 in Japan,....
In de top 10 in Rusland, India, Argentinië, Bolivia, Uruguay, Kroatië, Slowakije,...

Wordt slimmer met behulp van jouw persoonlijke coach!

Wil je jong en scherp van geest blijven? Train dan elke dag je hersenen! Een paar minuten is al genoeg!

Sluwe vos, leergierige leerling of briljant genie? Hoe goed is jouw "Breinconditie"? "Einstein™ Hersengymnastiek" is niet alleen leuk om te spelen, maar het is wetenschappelijk bewezen dat het spel ook nog eens je hersenen in topvorm houdt! Doe de "Dagelijkse toets", meet je "Breinconditie" en word elke dag slimmer, om uiteindelijk bekroond te worden tot "Koning der denkers". Als je het spel regelmatig speelt, worden je hersenen steeds sneller en fitter. En denk eraan: speel het spel elke dag om je hersenen in topconditie te houden!

Je brein heeft ook beweging nodig! Train je hersenen thuis met de hele familie of speel het spel online met vrienden over de hele wereld. Albert Einstein leidt je door het spel met 30 geweldige hersenoefeningen. Tijdens de training staat de beroemde Albert Einstein altijd voor je klaar en legt hij uit welke delen van je hersenen worden geactiveerd.

Alle 30 oefeningen voor hersenactiviteit zijn getest tijdens de ontwikkeling van ons succesvolle 'Hersengymnastiek' met Dr. Kawashima-programma in samenwerking met het Industry University Research Project en Professor Dr. Kawashima. Dr. Kawashima is een gerespecteerde en welbekende Japanse neurowetenschapper, die al eerder andere populaire en gerenommeerde hersentrainingsproducten op zijn naam heeft staan.

Albert Einstein en zijn schattige assistent Robo helpen je bij alle kanten van het spel. Ze schieten je te hulp als je ze nodig hebt door de oefeningen uit te leggen en door je wetenschappelijke achtergrondinformatie te geven. Op deze manier motiveren ze je om je hersenen jong en in topconditie te houden.

Naast individuele training kun je ook samen met je familie of vrienden oefeningen doen in het speltype Hot-Seat, waarbij iedereen om en om achter de iPhone/iPad plaatsneemt. Zo kan iedereen actief deelnemen aan het spel! Maar je kunt niet alleen thuis achter je eigen iPhone/iPad spelen, je kunt ook online eenvoudige Highscore lijst aangaan met andere spelers. Klik op de Game Center knop om online een Highscore lijst te zien. Het online Highscore lijst heeft iedereen zo onder de knie, of je nu oud of jong bent, groot of klein!

Het spel heeft veel extra kenmerken, zoals uitgebreide ranglijsten en statistieken, klassementen en een prijzenkast. Niets is te gek voor dit unieke spel waarin je je grijze cellen laat zweten. Veel speelplezier!

Functies:
• Het beste spel voor je hersenen! Train je grijze massa op de iPhone/iPad op een wetenschappelijk verantwoorde manier
• 30 speciaal ontworpene oefeningen om je hersenen te activeren
• Gedetailleerde wetenschappelijke achtergrondinformatie bij iedere oefening
• Dynamisch niveau voor iedere oefening
• Eenvoudig hulpsysteem
• Uitgebreide en gedetailleerde statistieken
• Profielmanagement waardoor meerdere spelers op één iPhone/iPad kunnen spelen
• Speltype Hot-Seat, oftewel de mogelijkheid om met meerdere mensen op één iPhone/iPad te spelen
• Eenvoudige online Highscore lijstmultiplayer met behulp van de geïntegreerde ondersteuning van GameCenter
• Makkelijke en intuïtieve gebruikersinterface voor zowel jong als oud

ALBERT EINSTEIN or EINSTEIN and related rights TM/© of The Hebrew University of Jerusalem, used under license. Represented exclusively by GreenLight

Extra informatie

Developer: BBG Entertainment GmbH
Price: EUR 3.49
Version: 1.6.0
Genre: Games
Download

Screenshots