Identificeer ogenblikkelijk allerlei soorten planten: bloemen, bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en nog veel meer! PlantSnap is de revolutionaire planten-app van Earth.com voor het determineren van planten, die je helpt planten ter plekke onmiddellijk herkennen.

Dankzij onze nieuwste update werkt PlantSnap nu op elk continent ter wereld! Ons algoritme herkent 90% van alle soorten wereldwijd, met meer dan 316.000 soorten in onze doorzoekbare database.

Heb je je ooit onderweg bij het hiken, op vakantie of gewoon tijdens een middagwandeling afgevraagd wat voor soort die plant, bloem of boom was die je tegenkwam? Maak een foto van de plant en PlantSnap vertelt je met behulp van zijn robuuste database binnen enkele seconden wat het is.

PlantSnap biedt je een hernieuwde kennismaking met de natuur om je heen en een kans meer te weten te komen over planten in je directe omgeving. Je kunt ook door onze galerij bladeren om nieuwe en exotische planten van over de hele wereld te ontdekken. PlantSnap biedt exact de middelen en technologie die je nodig hebt, of je nu wandelt voor de rust en aandacht of graag de natuur beter bestudeert.

PlantSnap wordt aangedreven door deeplearning en kunstmatige intelligentie, wat betekent dat het daadwerkelijk, van elk beeld dat je het geeft, leert en beter wordt. Elk plaatje dat je schiet maakt PlantSnap beter en draagt bij aan de groeiende database. Ga op pad en begin met PlantSnapping!

PlantSnap-functies:

Planten determineren met je camera
• Met behulp van een foto ogenblikkelijk namen van planten, bloemen en bomen leren!
• Maak een foto met je camera, voeg de afbeelding toe aan PlantSnap en wacht tot de plantendatabase de naam van de plant vindt!

Plantendatabase
• Onze database omspant de hele wereld en onze resultaten zijn onmiddellijk. Er staan momenteel 316.000 plantensoorten in onze wereldwijde database, de meesten met foto's en beschrijvingen.
• Meer dan alleen bloemen en bomen - PlantSnap heeft ook paddenstoelen, vetplanten, cactussen en nog veel meer
• PlantSnap bestrijkt planten van over de hele wereld en hoopt binnenkort bijna elke op aarde bekende plantensoort te omvatten!

Plantherkenning & leeralgoritmen
• Ons algoritme leert 50.000 nieuwe soorten per maand
• PlantSnap wordt elke keer dat we een nieuwe reeks soorten toevoegen kosteloos automatisch bijgewerkt

Ontdek de wereld om je heen
• Herontdek de natuur met een botanicus op zak.
• Gamificatie van je wandelingen met vrienden en familie! Met Plantsap kun je een bibliotheek bouwen van elke plant, boom of bloem die je ooit hebt gekiekt. Kijk hoeveel je er kunt verzamelen!
• Een frisse neus halen verbetert je humeur! PlantSnap dicht de kloof tussen technologie en de natuur.
• Verbinding met de natuur kan goed zijn voor aandacht of spiritualiteit. Snel meer weten over de planten in je omgeving, of je nu op pad gaat als enthousiaste wandelaar of de tuin in als botanicus.
• Op vakantie naar het buitenland? PlantSnap is er niet alleen voor de bloemen in je tuin. We hebben een wereldwijde database van planten en werken waar je ook bent!

Niet langer in het ongewisse blijven over de naam van die plant, bloem of boom, maar de plant meteen herkennen door er een foto van te maken! Toegang krijgen tot onze groeiende plantendatabase en op de hoogte blijven van nieuwe plantensoorten!

Download PlantSnap meteen en begin met PlantSnapping!

**Bekijk onze instructievideo voor het beste resultaat!**
**Na aankoop ontvang je een e-mail met meer informatie.**

We streven ernaar PlantSnap voortdurend te verbeteren. Geef alsjeblieft je feedback in de app om PlantSnap te helpen groeien!

Extra informatie

Developer: PlantSnap, Inc.
Price: EUR 4.49
Version: 1.33
Genre: Education
Download

Screenshots