Identificeer ogenblikkelijk allerlei soorten planten: bloemen, bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en nog veel meer! PlantSnap: de revolutionaire planten-app van Earth.com determineert planten en herkent ze ter plekke voor je.

Gebruikers met iOS12 krijgen directe plantherkenning zonder framen of fotograferen! Tik eenvoudig op een gedetecteerde plant voor informatie in een realtime TR-weergave.

PlantSnap werkt nu in elk land op aarde, vertaald in 30 talen! Onze database is geüpgraded tot ruim 500.000 soorten en het algoritme is 94% nauwkeurig.

Heb je je ooit onderweg bij het hiken, op vakantie of gewoon een middagwandeling afgevraagd wat voor plant, bloem of boom je zag? Maak er een foto van en PlantSnap vertelt je binnen enkele seconden wat het is, dankzij een robuuste database.

Met PlantSnap maak je opnieuw kennis met de natuur en kom je meer te weten over planten in je directe omgeving. Je kunt door onze galerij bladeren om nieuwe en exotische planten van over de hele wereld te ontdekken. Plantsnap toont een kaart van planten in de buurt, om je te helpen er op uit te trekken en te ontdekken. Of je nu wandelt voor rust en aandacht of graag de natuur bestudeert, PlantSnap heeft de perfecte middelen en technologie voor je.

Bovendien gaat het vergezeld van een naadloos geïntegreerde website, zodat je vanaf je computer foto's kunt uploaden voor direct determineren of het opzoeken van exemplaren uit je plantencollectie.

PlantSnap wordt aangedreven door deeplearning en kunstmatige intelligentie. Dat betekent dat het daadwerkelijk van elk beeld dat je het geeft, leert en beter wordt. Van elke foto die je maakt, wordt PlantSnap beter en de database groter. Ga eropuit en begin met PlantSnapping!

PlantSnap-functies:

Met je camera planten identificeren
• Met een foto direct achter de naam van een plant, bloem of boom komen!
• Open de PlantSnap-app, maak een foto en zie de PlantSnap-database de plant binnen enkele seconden benoemen.

Automatisch planten detecteren om te identificeren
• PlantSnap vertelt u automatisch wanneer een plant goed is ingekaderd
• Tik op het scherm waar de bloem is gemarkeerd, voor het nauwkeurigste resultaat

Determinatie van planten in toegevoegde realiteit (TR, iOS12 vereist)
• Bekijk een plant met verbazingwekkende TR-animaties eroverheen
• Bekijk informatie over een plant via een TR-interface

Plantendatabase
• Onze database omspant de hele wereld en met ogenblikkelijk resultaat. Er zijn momenteel 585,000 plantensoorten in onze wereldwijde database.
• PlantSnap heeft momenteel 90% van alle bekende plantensoorten op aarde in de database en traint het algortime voortdurend, zodat er elke maand meer soorten bijkomen. 

Planten determineren & algoritme-training
• Ons algoritme wordt elke maand opnieuw getraind en verbeterd, met behulp van de meer dan 200.000 anonieme afbeeldingen die onze gebruikers dagelijks maken
• Elke keer dat we een nieuwe reeks soorten toevoegen, wordt PlantSnap automatisch kosteloos voor je bijgewerkt

Begeleidende website
• Bezoek my.plantsnap.com met uw PlantSnap-account
• Bekijk de verzameling in je app op het web
• Foto's vanaf je bureaublad toevoegen om te determineren en alles bijhouden op je mobiel

Ontdek de wereld om je heen
• Gebruik de sectie Ontdekken om alle anonieme foto's te zien die met de PlantSnap-app waar dan ook ter wereld gemaakt zijn
• Gamificatie van je wandelingen met vrienden en familie! Met PlantSnap kun je een bibliotheek opbouwen van elke plant, boom of bloem die je ooit hebt gekiekt. Kijk hoeveel je er kunt verzamelen!
• Een frisse neus halen verbetert je humeur! PlantSnap dicht de kloof tussen technologie en de natuur.

Download PlantSnap om meteen met PlantSnapping te beginnen!

** Bekijk onze instructievideo voor het nauwkeurigste resultaat! **
**Na aankoop ontvang je een e-mail met meer informatie.**

We streven ernaar PlantSnap voortdurend te verbeteren. Geef je feedback in de app om PlantSnap te helpen groeien!

Extra informatie

Developer: PlantSnap, Inc.
Price: EUR 4.49
Version: 2.00.4
Genre: Education
Download

Screenshots