Ons gloednieuwe helden systeem staat op het punt om uit te komen! In het eeuwig turbulente land van ROK, is oorlog hier, daar... overal. Mensen lijden aan oorlog en pijn. In deze meest cruciale tijden, moet een groep van helden opstaan! Zij zijn een groep meest getalenteerde mensen en magische wezens! Met hun enorme talent, zullen ze het getij van het gevecht keren of een belangrijke rol spelen in je Kasteel ontwikkeling. Kies de helden die je wilt in de nieuwe update, en laat ze zich bij het gevecht tegen je vijanden voegen!

In Rise of the Kings, vechten spelers van over de hele wereld om te heersen over dit nieuwe epische online real time strategiespel. Gebruik makend van het beste van de RTS en MMO game genres, neem je je plaats in dit epische oorlogsspel als een Heer vechtend voor overleving in een vijandelijke fantasiewereld. In dit legerspel hou je het lot van je mensen, je leger, en jezelf firm in jouw handen. Druk en installeer dit mobiele spel om een leger te trainen om te botsen met het kwaad in het beste online imperium spel beschikbaar!

Rally je vrienden en meng je in epische oorlogsvoering tegen vastbesloten vijanden en angstaanjagende tegenstanders. Maak gebruik van slimme strategie, superieur leiderschap en sluwe diplomatie, om naar de top te klimmen en de kroon en troon te claimen.

Download deze top RTS strategie MMO vandaag op je telefoon of tablet en begin online te spelen tegen spelers van over de wereld!

Vergaar Jouw Leger
- Verzamel vrienden, oud en nieuw, en vorm een top Alliantie om het beste oorlog strategiespel beschikbaar te veroveren.
- Bouw je koninkrijk en train een leger, leid ze dan in PvP oorlog tegen vrienden, oud en nieuw!
- Train je leger, leid ze de strijd in, en verpletter je vijanden.

Verken de Wilde Landen!
- Stalk de monsterstammen die in de landen en kerkers rondzwerven, en versla ze om je vaardigheden te verscherpen en hun schatten te claimen.
- Verken de Ruïnes achtergelaten door de oude Koningen, en sta tegenover de Duistere Bewakers om de rijkdommen van de ouden te onthullen.

Een Koning zal Opstaan
- Als je van PvP uitdagingen houdt, bewijs dan je moed tegen de beste Heren in het Rijk.
- Groei sneller, bouw sneller, train sneller, en zet het dan allemaal op het spel tegen de angstaanjagende Orken, de afgrijselijke Grimm Plunderaar Stam, en meer terwijl je botst met andere ambitieuze Heren.
- Heb jij wat nodig is om Op te Staan en Koning te worden?

Stuur ons een bericht op servicerok@onemt.com met alle vragen of commentaar gerelateerd aan dit geweldige multiplayer strategie oorlogsspel. Vraag ons alles!

En verder, verbind met Rise of the Kings en vrienden:
https://www.facebook.com/RiseoftheKings

Extra informatie

Developer: ONEMT LIMITED
Price: EUR 0
Version: 1.3.9
Genre: Games
Download

Screenshots