Vloten Commando is een marine tactiek game. De soortenrijke oorlogsschepen en militaire rankings zijn gebaseerd op het echte leven. Wij hopen dat de spelers fantastische ervaringen van de zee oorlog kunnen hebben. Beheer uw basis, bouw uw eigen troepen op, rekruteer uw officieren en upgrade de technologie! Ga naar de enorme zee om grondstoffen in de wereld map te zoeken als u sterk genoeg bent! Bouw uw legioen en leid je leden voor de glorie te strijden! Met juiste tactiek kunt u sterkere spelers of legioenen ook terugslaan.

Het is heel makkelijk om ermee te beginnen. Wij hebben uitvoerige gids voor u. Functies worden ontgrendeld als het niveau van uw karakter hoger wordt, samen met specifieke gids die u leert om de functies mee te spelen. Daarom kunt u het hele systeem goed aanpassen. Tik op het scherm en dan kunt u van de strijden genieten en de zee veroveren!

Kenmerken:
Veeeeel oorlogsschepen van verschillende types die allemaal gebaseerd zijn op de structuur en het vooruitzicht van echte vloten. U kunt de vloten verzamelen en bevelen. Bovendien zijn er raketten traject en explosie effect.

Kies de beste combinatie van schepen en officieren om formaties voor verschillende situaties te vormen. U kunt uw briljante hersennen altijd gebruiken om de beste strategie en tactiek te vinden om uw vijanden te verslaan, zelfs als zij sterker zijn!

Bouw nieuwe gebouwen en vloten in uw basis om meer grondstoffen, technologie en sterke troepen te krijgen. Als u sterk genoeg bent, kunt u ook de basis van andere spelers aanvallen om hun grondstoffen te plunderen!

U kunt meerdere soorten grondstoffen verkennen in een grote Kaart van de wereld en de mijnen bezetten om extra materialen toe te voegen zodat uw kracht kan ontwikkelen. Maar pas op, want de andere spelers wachten ook tot het juiste moment!

Met grote login beloningen, gratis loterij en interessante evenementen kunt u uw onoverwinnelijk troepen snel bouwen!

【Geluk is altijd voor de commandanten die goed voorbereiden】
Als een verstandige Commandant moet u oorlogsschepen altijd goed voorbereiden om de goede kansen te grijpen!


【Sterk, sterker en sterkst!】
Het is al te laat als u de vijandelijke vloten in uw basis ziet! Val de vijanden aan voordat ze ons aanvallen! Bezet meer mijnen om meer grondstoffen te ontvangen voor de ontwikkeling! Rekruteer betere officers voor uw vloten en versterk hun wapens!

【Bevel uw vloten te bewegen en domineer de zee!】
Gebruik uw vloten op het beste manier om uw schade aan de vijanden te maximaliseren en om uw verlies te minimaliseren. En dan kunt u uw vijanden verzwakken elke keer u aanvalt en kunt u de zee in de toekomst proberen te domineren! Zet de vloten in de juiste posities om sterker te worden!

Om meer informatie te bekijken kunt u onze Facebook pagina bezoeken(Nederlands): https://www.facebook.com/Vloten-Commando-1674104659518613/
E-Mail: vc@movga.com
Forum: forum.movga.com

Extra informatie

Developer: Xiaofei XiaofeiZhao
Price: EUR 0
Version: 5.6
Genre: Games
Download

Screenshots