Legendary Game of Heroes is een kaartspel, 3-op-een-rij-spel en RPG in één. Laat je meevoeren in de fantasywereld van Korelis en strijd om de heerschappij. Word Legendary!

Kenmerken:
- Verzamel en ontwikkel honderden monsters die elk hun eigen vaardigheden en geschiedenis.hebben
- Magische 3-op-een-rij-gevechten
- Vecht samen met je vrienden en deel je buit
- Vorm een gilde met andere spelers en versla andere gilden
- Ga op missies en verdien speciale beloningen

Maak kennis met de community op: https://www.facebook.com/LegendaryGameOfHeroes/

Legendary: Game of Heroes biedt naast andere Legendary spelfuncties een betaald vip-abonnement. Vip-spelers krijgen dagelijks buit in hun Postvak IN, toegang tot exclusieve activiteiten en aanbiedingen, spelen zonder reclame en nog veel meer.

Een vip-abonnement wordt automatisch maandelijks verlengd en kost $ 29,99 per maand. Betaling gebeurt via je iTunes-account na bevestiging van aankoop. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch verlengen minimaal 24 uur voor het einde van de lopende betalingsperiode is uitgeschakeld. Het maandbedrag wordt binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode afgeschreven en de kosten van de verlenging worden weergegeven.

Abonnementen kunnen worden beheerd door de gebruiker en automatisch verlengen kan na aankoop worden uitgeschakeld in de accountinstellingen van iTunes. Annulering van het lopende abonnement is niet toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode.

Privacybeleid: https://static.n3twork.com/docs/privacy-policy.html

Servicevoorwaarden: https://static.n3twork.com/docs/terms.html

Extra informatie

Developer: N3TWORK Inc.
Price: EUR 0
Version: 2.1.0
Genre: Games
Download

Screenshots