1, 2, 3, Let's Blaze! Speel als de snelste monstertruck en grootste held van Axle City, Blaze, in vijf dynamische games vol nieuwe, razendsnelle avonturen die een geweldige rit beloven!

Reeks van 5 mini-games die je kunt spelen met Blaze, Crusher, Pickle, Stripes en meer!

Blaze's truckwasstraat
• Blaze, Stripes en Pickle zitten onder de modder! Smeer ze in met zeep, spoel ze af met een waterslang en droog ze af tot ze weer stralend schoon zijn.

Blaze-race naar de finish
• Help Blaze hindernissen te ontwijken en verzamel voorwerpen terwijl je op tijd over de finish racet!

Monstermachines-memory
• Speel het bekende spel memory door kaarten om te draaien en je favoriete personages van Blaze bij elkaar te zoeken. Er zijn 3 levels om te spelen!

Creatief met kleuren
• Laat je creativiteit los op 4 kleurplaten met Blaze, Stripes, AJ en Pickle!

Zoeken met Blaze
• Zoek 3 van dezelfde gereedschappen bij elkaar. Er zijn 9 spannende levels om te spelen!

Prestaties
• Voor elke game die je uitspeelt, verdien je een sticker!
• Er zijn 12 stickers om te verdienen
• Je kunt de stickers gebruiken om je eigen Blaze-wereld te maken op 2 verschillende achtergronden

Spelen met Blaze verzamelt zowel persoonlijke gebruikersgegevens als niet-persoonlijke gegevens (inclusief geaggregeerde gebruikersgegevens). Deze gegevensverzameling vindt plaats in overeenstemming met de daarop toepasselijke wetgeving. Gebruikersgegevens kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om te reageren op verzoeken van gebruikers; om gebruikers in staat te stellen te profiteren van bepaalde functies en services; om content en reclame te personaliseren en om de services van Nickelodeon te beheren en te verbeteren. Ga voor meer informatie over hoe Nickelodeon persoonlijke informatie van gebruikers gebruikt, naar het Privacybeleid van de Nickelodeon Group hieronder. Ons privacybeleid is een aanvulling op de overeenkomsten en voorwaarden van Apple, Inc. waarmee u akkoord bent gegaan. Nickelodeon en haar dochterondernemingen zijn niet verantwoordelijk voor de wijze waarop Apple gebruikersgegevens verzamelt of gebruikt. Het gebruik van deze app is onderhevig aan de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Nickelodeon.

Privacybeleid:
http://www.nickjr.com/about/privacy-policy.html

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers:
http://www.nick.com/info/eula.html

Extra informatie

Developer: Nickelodeon
Price: EUR 0.49
Version: 1.0.1
Genre: Games
Download

Screenshots