Ga op reddingsrondreis met al je favoriete puppy's in de nieuwe app: PAW Patrol: Puppy redding!

Gloednieuwe locatie toegevoegd: De Jungle! Samen met 5 nieuwe PAW Patrol-reddingsmissies!

1. Help Skye om op te stijgen in haar helikopter en door de jungle te vliegen om dat malle aapje Mandy te vinden!
2. Chase beklimt de tempelruïnes met zijn zuignaplaarzen om de eeuwenoude ketting te zoeken!
3. Rocky repareert het beschadigde nest van Matea en jij tikt op de eieren om ze uit te laten komen!
4. Help Rocky's bulldozer om de stenen voor de deur van de tempel weg te krijgen en dans de pup-pup boogie als je klaar bent!
5. Gebruik de nachtkijker van Chase om Cap'n Turbot in de grot te vinden, maar kijk onderweg uit voor rare vleermuizen!

Met het nieuwe Paw Patroller-voertuig kunnen de pups nu zelfs buiten de Baai een helpend pootje uitsteken! Uw kind zal op reddingsberichten letten en dan missies ondernemen in de Baai, de IJsvelden en op Yumi's boerderij! Er zijn verschillende reddingsmissies voor elk van de zeven puppy's met een verscheidenheid aan leuke spelmechanieken, waaronder vegen, tikken, kantelen en cirkels tekenen. Reddingsmissies bevatten nieuwe voorwerpen en voertuigen voor elke pup! De app bevat ook een prijzenscherm met meer dan 30 in-game prijzen, tutorials voor elk spel, informatie voor ouders en een overzicht van het leerplan.

Spelbeschrijving

• Kinderen ondernemen reddingsmissies met al hun favoriete puppy's!
• 13 verschillende interactieve reddingsmissies.
• 3 locaties: Yumi's boerderij, de Baai en de IJsvelden.
• Elke reddingsmissie bestaat uit 2 delen die de voorwerpen en vaardigheden van de puppy's bevatten en spelers de mogelijkheid geven om de hulpmiddelen en gadgets zelf uit te proberen.
• Kaartscherm om je voortgang bij te houden en de volgende missie te kiezen.
• Beloningenscherm met specifieke badges voor elke missie en extra meta-prijzen voor het uitspelen van alle reddingsmissies (in totaal 30 prijzen)!
• Tutorials in het spel zelf.
• Scherm met informatie voor ouders en overzicht van het leerplan.

"PAW Patrol: Puppy redding!" verzamelt zowel persoonlijke als niet-persoonlijke gegevens (inclusief samengevoegde gegevens), en biedt de mogelijkheid tot aankopen vanuit de app. Persoonsgegevens worden verzameld overeenkomstig de daarop van toepassing zijnde wet, zoals COPPA. Persoongegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om vragen van de gebruiker te beantwoorden, of om op verzoeken van de gebruiker te reageren; om gebruikers toegang te verschaffen tot bepaalde functies en diensten; content en advertenties af te stemmen op de gebruiker; en om Nickelodeons diensten te beheren en verbeteren. Ga voor meer informatie betreffende Nickelodeons gebruik van persoonsgegevens naar het Privacybeleid van de Nickelodeon Group. Ons Privacybeleid is een aanvulling op de bepalingen, voorwaarden en regels, van het privacybeleid van Apple, Inc. Nickelodeon en aan Nickelodeon gelieerde ondernemingen zijn niet verantwoordelijk voor Apple's verzameling of gebruik van je persoonlijke gegevens. Om gebruik te maken van deze app moet je akkoord gaan met Nickelodeons licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Privacybeleid:
http://www.nickjr.com/about/privacy-policy.html

EULA:
http://www.nick.com/info/eula.html

Extra informatie

Developer: Nickelodeon
Price: EUR 2.29
Version: 1.6
Genre: Education
Download

Screenshots