1.

QuickReader - De eBook-lezer voor snellezen - Inkstone Software, Inc.

Meer...

Vandaag gratis met App van de Dag HD. Download de "App van de Dag HD" en ontdek elke dag een betaal-app die 24 uur lang gratis is!

Als je sneller zou willen lezen dan je ooit voor mogelijk hield… vliegen door romans, zakenverslagen, schoolboeken enzovoort... en bijna alles onthouden wat je gelezen hebt... dan zul je meteen QuickReader willen installeren.

Als je ooit hebt moeten overwerken om een verslag bij te werken... als je ooit hebt moeten blokken tot een gat in de nacht… of als je er nooit toe komt om de laatste bestseller te lezen, dan weet je dat tijd heel kostbaar is.

Maar als je je leessnelheid kunt verdubbelen, dan kun je al die verloren minuten weer inhalen. Dat extra uurtje dat je vroeger doorbracht op kantoor is nu een uur dat je kunt doorbrengen met je gezin. Die keren dat je moest studeren tot in de vroege uurtjes worden nu gezellige avonden met vrienden.


QuickReader gebruikt dezelfde bewezen techniek voor snellezen die aangeleerd wordt aan miljoenen mensen overal ter wereld. En je kunt dit heel gemakkelijk leren.

Je leest gewoon mee terwijl QuickReader je door de tekst loodst, en je automatisch traint om sneller te lezen. Wil je nog sneller gaan? Door enkele keren te tikken, verhoogt het tempo... en voor je het weet lees je dubbel zo snel als tevoren.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven.

“QuickReader is een hulpmiddel om te snellezen dat opmerkelijke resultaten oplevert. Ik was verrast door het tempo waarop mijn leessnelheid verbeterde.” 4,5 sterren, MAGICAL – 148Apps

“Heel sterk aanbevolen aan iedereen die sneller wil lezen.” 9/10 – The iPhone App Review

Met QuickReader krijg je een app die barstensvol geavanceerde technologische snufjes zit om je leessnelheid te verdubbelen... of zelfs te verdriedubbelen. Eenvoudig, gemakkelijk en leuk, zoals ...

• Hands-free Leestechnologie -- Met QuickReader hoef je nooit meer te klungelen om een pagina om te slaan of eindeloos naar beneden te scrollen op een scherm. Als je het laatste woord op de pagina gelezen hebt, dan slaat QuickReader automatisch de pagina voor je om.

• Technologie voor Snellezen -- Net alsof je het gaspedaal van een luxueuze sportwagen indrukt, helpt QuickReader je om sneller te lezen met slechts een druk op een knop. Sneller lezen wordt een leuke uitdaging waarbij je je laatste leessnelheid steeds wilt overtreffen.

Maar nu wordt het pas echt interessant. Je hoeft geen fortuin meer uit te geven om nieuwe boeken te kopen om je nieuwe leeskrachten te verzadigen. QuickReader biedt je immers onmiddellijke toegang tot meer dan 2 miljoen gratis boeken.

Met QuickerReader heb je altijd een goed boek op zak. Als je pendelt naar het werk. Als je aan het wachten bent om de kinderen aan school af te halen. Zelfs bij het aanschuiven in de supermarkt.

QuickReader biedt toegang tot een kleine voorraad van klassieke boeken -- van auteurs zoals Jane Austen en Mark Twain. Alle boeken waarvan je jezelf beloofd had, dat je ze “ooit wel eens” zou lezen.

Het zijn niet enkel de klassiekers die je kunt lezen via QuickReader. Hedendaagse verhalen, thrillers, mysteries, fantasie, sciencefiction enzovoort -- bevinden zich allemaal binnen handbereik.

Met QuickReader op je iPhone of iPad zul je sneller lezen dan je ooit had durven dromen, met toegang tot de grootste boekenwinkel ter wereld... tot de nok gevuld met meer dan 2 miljoen boeken, en open 24/7.

Hoeveel kost QuickReader? Een thuiscursus om sneller te leren lezen loopt al gauw op tot $700.

Met QuickReader op je iPhone of iPad, kun je overal leren om sneller te lezen. En QuickReader biedt je alles wat je nodig hebt om sneller te lezen tegen een prijs die goedkoper is dan wat je voor een paperback betaalt. In ruil krijg je een ultramoderne snellezer en toegang tot meer dan 2 miljoen boeken.

Hier is wat je moet doen. Scroll terug tot bovenaan deze pagina en tik op de blauwe knop om QuickReader te installeren.

2.

RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile™ - Atari

Meer...

Based on the beloved RollerCoaster Tycoon® franchise, RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile™ is now available on your iPhone, iPad and iPod touch! Create and share the amusement park of your dreams and construct incredible roller coasters and rides to keep your visitors happy. Create the best park, unlock new materials, and exchange coaster blueprints with friends online to become the ultimate RollerCoaster Tycoon®!

Features:
•Intuitive RollerCoaster Editor.
•20 pre-designed coasters.
•Over 50 different attractions, restaurants, concession stands, hotels and decorations.
•Unlock new materials to construct cooler, faster and taller coasters.
•Grow your economy by creating the ultimate amusement park.
•Connect with friends on Facebook and Game Center.
•Share roller coaster blueprints.
•Top the Game Center leaderboards online.
•Game is pre-loaded with over $5.00 of in-game currency.

Visit us at www.RollerCoasterTycoon.com
Follow us on:
https://www.facebook.com/rollercoastertycoon
https://twitter.com/OfficialRCT

3.

Swing Copters - Dong Nguyen

Meer...

Flying with a propeller hat is not as easy as it looks.

[HOW TO PLAY]
• Tap to change direction.
• Get 4 medals to unlock more characters.

Enjoy the game.

4.

Diamond Digger Saga - King.com Limited

Meer...

Diamond Digger Saga, van de makers van Candy Crush Saga en Farm Heroes Saga!

Hoe diep graaf jij?

Graaf samen met Diggy door diamanten en vind bijzondere schatten. Beleef epische avonturen in Diamond Dale en Turquoise Meringue en op andere plekken.

Diggy vindt een schatkaart, waarna hij ondergronds naar schatten gaat graven! Leid Diggy door een wereld vol diamanten in dit schitterende graafavontuur!

Graaf een pad door een groep van 3 of meer diamanten te verwijderen en haal een doelscore. Gebruik het water om je weg door de ruimtes te vinden en schatten te ontdekken!

Graaf edelstenen op en red vuurvliegjes in dit verrassende spel.

Speel deze wonderbaarlijke saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt! 

Diamond Digger Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Kenmerken van Diamond Digger Saga:

● Fraaie, kleurrijke graphics
● Leuke, interessante figuren die leven in een fantasiewereld
● Kleurexplosies, lijnexplosies en dynamiet helpen je een handje
● Ontgrendel boosters en bijzondere schatten die onder de grond verborgen zijn!
• Eenvoudig en leuk om te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen 
● Meer dan 50 levels vol verrassingen!
• Scoreborden om je vrienden en concurrenten in de gaten te houden!
• Eenvoudige synchronisatie van het spel op verschillende apparaten en volledige spelfuncties ontgrendelen als je een internetverbinding hebt

Ben jij al een fan van Diamond Digger Saga? Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter voor het laatste nieuws:

facebook.com/diamonddiggersaga
twitter.com/diamond_digger

Ten slotte willen we iedereen die Diamond Digger Saga heeft gespeeld ENORM BEDANKEN! 5.

Shadow Kings - Goodgame Studios

Meer...

Betreed de humoristische fantasiewereld van Shadow Kings: sla de handen ineen met de tegendraadse dwergen en trotse elfen, en strijd tegen de kwade krachten van de schaduwen!

Ervaar een nieuwe dimensie van speelplezier met dit meeslepende spel dat gratis beschikbaar is. Verdedig je stad tegen orks, aardmannen en trollen! Vecht of vorm allianties met andere spelers en streef naar macht en eer.

In de MMO Shadow Kings bepaal jij het lot van je stad in een fantastische 3D-wereld vol geheimen en gevaren. Stel een machtig leger samen van elfen, dwergen en mensen. Slijp je bijl, span je boog en trek ten strijde tegen barbaarse tegenstanders. Ontwikkel je stad tot een machtige metropool. Bescherm je onderdanen achter dikke muren en ontvang in ruil daarvoor belastinggeld van ze. Breng je economie op gang door te handelen. Druk de opkomst van sluwe vijanden de kop in, stel ferme grenzen voor je opdringerige buren en vergroot je invloed door buitenposten te veroveren. Vecht alleen of verenig je krachten met andere spelers in allianties. De strijd om prestige, macht en suprematie in het rijk is begonnen!

Speel Shadow Kings – het bouw- en strategiespel van de makers van Empire: Four Kingdoms – nu op je iPhone of iPad.

** KENMERKEN **

√ GRATIS speelplezier
√ Geanimeerde personages en gebouwen, komische decoraties
√ Een levendige wereld in unieke, grappige 3D-graphics
√ Heers over en ontwikkel je eigen stad op verschillende manieren
√ Productie van hulpbronnen en handel hebben invloed op je economie
√ Een gigantisch leger met krijgers met diverse vaardigheden
√ Spannende queesten en epische gevechten tussen goed en kwaad
√ Strategie en actie tijdens regelmatige PvE- en PvP-evenementen
√ Handige allianties en complexe diplomatie
√ Eindeloos, gevarieerd entertainment, voor jou alleen of in de community

Let op: je hebt een internetverbinding nodig om te spelen!

Forum en community: ttp://en.board.goodgamestudios.com/shadowkings
Volg ons: https://www.facebook.com/shadowkingsmobile
Algemene Voorwaarden: http://www.goodgamestudios.com/terms_nl/

6.

YouTube - Google, Inc.

Meer...

YouTube op jouw manier. Download de officiële YouTube-app voor iPhone en iPad. Word in no time een dj, leer kungfu en deel alles gemakkelijk met vrienden. Bekijk favoriete video's en afspeellijsten van over heel de wereld in je eigen keuken, op de bank of onderweg.

Functies:
* Bekijk een video terwijl je de volgende vast zoekt
* Abonneer je op je favoriete kanalen voor snelle toegang via de gids
* Log in om toegang te krijgen tot je lijst 'Later bekijken'
* Zoek naar afspeellijsten en gebruik 'Alles afspelen' voor eindeloos entertainment
* Deel video's via Google+, e-mail, Facebook en Twitter

7.

Netflix - Netflix, Inc.

Meer...

Netflix is 's werelds toonaangevende abonnementservice voor het streamen van films en tv-afleveringen op je telefoon. Deze mobiele app van Netflix biedt altijd en overal de beste ervaring.

Ontvang de app gratis als onderdeel van je Netflix-lidmaatschap en kijk direct naar duizenden tv-afleveringen en films op je telefoon.

Als je nog geen lid bent van Netflix, registreer je dan en je kunt direct op je telefoon beginnen kijken en genieten van onze gratis proefperiode van een maand.

Hoe werkt Netflix?
• Voor een vast, laag maandbedrag kunnen Netflix-leden onbeperkt films en tv-series kijken.
• Met de Netflix-app kun je direct kijken naar zoveel tv-afleveringen en films als je wilt, zo vaak je wilt, en wanneer je wilt.
• Je kunt bladeren door een steeds groeiende collectie van duizenden titels en nieuwe afleveringen die regelmatig worden toegevoegd.
• Zoek naar titels en kijk direct op je telefoon of via een steeds uitbreidend aantal apparaten.
• Beoordeel je favoriete tv-series en films en vertel ons wat je goed vindt. Zo kan Netflix je helpen en de beste titels voor jou aanbevelen.

Ga naar help.netflix.com voor ondersteuning.

8.

Star Wars: Commander - LucasArts

Meer...

Charge into battle on distant planets, and lead your troops to victory in this action-packed, combat strategy game! Build a base, recruit an unstoppable force, and challenge players across the Star Wars universe in Star Wars™: Commander!

During a time of Galactic Civil War, competing forces need allies for their cause. The Rebellion rallies for justice and freedom, while the Empire seeks control of the galaxy. Where does your allegiance lie? Will you side with the Empire’s strength and relentlessness, or the Rebellion’s heroism and resourcefulness? The choice is yours!

Rise through the ranks as a powerful battlefield commander in this exciting game of strategy and competitive galactic combat!

Features:
-Choose your side: Will you command AT-ATs and TIE Fighters as the Empire? Or call on iconic heroes like Han Solo and Princess Leia as the Rebellion?
-Build and defend your base: Train unique troops specific to each faction, and fortify your base with deflector shields, turrets, heavy artillery, and other defenses!
-Lead epic battles: Strategically deploy powerful armies, units, and vehicles against enemies and players around the galaxy!
-Form the ultimate Squad: Build strong alliances with friends and other players!
-Travel to multiple planets and complete special missions: Play an all-new story as a valiant leader on the front lines of the Galactic Civil War.
-Upgrade your strike team and its defenses: Strengthen your forces with multiple levels of upgrades for each unit!

Invade enemy territory and establish an impenetrable base as you join the battle for dominance!

For the best experience, we recommend playing this game on an iPhone 4S, iPhone 5/5s/5c, and iPads running iOS7 and above. Playing on an iPhone 4 may result in longer load times and slower performance.

Before you download this experience, please consider that this app contains social media links to connect with others, in-app purchases that cost real money, push notifications to let you know when we have exciting updates like new content, as well as advertising for The Walt Disney Family of Companies and some third parties.

Privacy Policy - http://disneyprivacycenter.com
Terms of Use - http://disneytermsofuse.com

9.

Studiekit - Noordhoff Uitgevers

Meer...

Studiekit is de app van Noordhoff Uitgevers voor het Voortgezet Onderwijs. Studiekit biedt leerlingen én docenten toegang tot de boeken van bijna alle methoden van Noordhoff Uitgevers op de iPad.
Studiekit is volledig vernieuwd, is sneller en stabieler, en heeft een geheel nieuwe gebruikersinterface. Ook hebben we het inloggen en activeren van licenties wat eenvoudiger gemaakt.
Met Studiekit kun je:
• boeken downloaden voor op je persoonlijke digitale boekenplank. Zo heb je overal toegang tot je boeken;
• gebruikmaken van een snelle en nauwkeurige zoekfunctie om de juiste pagina in het boek te vinden;
• switchen tussen hoofd- en werkboek;
• tekenen op pagina’s van alle boeken;
• notities maken en teksten markeren;
Meer informatie over Studiekit, inclusief release-informatie en een lijst van methoden waarvoor Studiekit beschikbaar is voor gebruik op de iPad: www.helpdesk.noordhoff.nl/studiekit

10.

Hanx Writer - Hitcents.com, Inc.

Meer...

Behold, Hanx Writer, created by Tom Hanks. Hanx Writer recreates the experience of a manual typewriter, but with the ease and speed of an iPad.

“With Hanx Writer, you’ll hear the rhythm of your work with SHOOK SHOOK or FITT-FITT.” – Tom Hanks

No longer must you surrender modern luxuries, like the DELETE key, to enjoy the look, feel, and sound of good, old-fashioned word-processing. Each document crafted in Hanx Writer can be emailed, printed, and shared and has its own unique statement-making personality.

Explore the Hanx Writer typewriter collection. The Hanx Prime Select is the writer’s best friend and it’s FREE; the Hanx 707 is bold enough for any journey; and the Hanx Golden Touch is sleek and elegant. Discover the unique features each typewriter has to offer. You already know how to work them - now get writing!

11.

Microsoft Word voor iPad - Microsoft Corporation

Meer...

** Gratis Word-documenten lezen. Voor maken en bewerken hebt u een Office 365-abonnement nodig. Office 365 bevat ook Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote voor Mac's of pc's. **

De echte Microsoft Word-app, ontworpen voor iPad.
Uw Word-documenten zien er voortaan geweldig uit op de iPad. Als u documenten bewerkt of maakt, kunt u er zeker van zijn dat deze er precies zo uitzien als u wilt op uw pc, Mac, tablet en telefoon. Word voor iPad heeft het vertrouwde Office-uiterlijk gecombineerd met een intuïtieve aanraakervaring, zodat u snel aan de slag kunt.

Word voor iPad is onderdeel van Microsoft Office. Met een Office 365-abonnement beschikt u altijd over de meest recente versies van Microsoft Office op uw pc, Mac, tablet en telefoon.

Word-documenten zien er geweldig uit
•U beschikt over afbeeldingen, tabellen, grafieken, SmartArt, voetnoten en vergelijkingen, allemaal fraai opgemaakt.
•Word-documenten zien er geweldig uit, net zoals op uw pc of Mac.
•U kunt e-mailbijlagen weergeven en al uw Word-documenten openen vanuit OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint.
•U kunt direct verdergaan waar u was gebleven, omdat Word voor iPad onthoudt waar u het laatst aan hebt gewerkt, ongeacht welk apparaat u daarvoor hebt gebruikt.
• U kunt Word-documenten nu afdrukken op een AirPrint-printer, met of zonder opmaak.

Probleemloos maken en bewerken
•Als u een document bewerkt, worden uw inhoud en opmaak opgeslagen op al uw apparaten – pc, Mac, tablet en telefoon.
•U kunt uw ideeën precies weergeven zoals u dat wilt, met rijke opmaak, inclusief lettertypen, foto's, tabellen, grafieken, tekstvakken, vormen, voetnoten, pagina-indeling en meer.
•U kunt wijzigingen bijhouden, opmerkingen toevoegen en tegelijkertijd met anderen aan hetzelfde document werken.
•Uw document wordt automatisch opgeslagen in Word, zodat u er zeker van bent dat u uw werk niet verliest als u onderweg bent.
•U kunt uw werk eenvoudig delen met anderen door een hyperlink of het hele document per e-mail te verzenden.

Een vertrouwde Microsoft Office-ervaring
•Het is eenvoudig om met de app te werken en aan de slag te gaan, omdat het lijkt op de Word-ervaring die u al kent.
•De vertrouwde navigatie- en menuopties zijn gebouwd voor aanraken. Geen toetsenbord vereist.


Vereisten:
Een kwalificerend Office 365-abonnement is vereist voor het bewerken en maken van Word-documenten. Kwalificerende abonnementen zijn:
•Office 365 Personal
•Office 365 voor Thuisgebruik
•Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium
•Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen
•Office 365 Enterprise E3 en E4 (voor ondernemingen en de overheid)
•Office 365 Education A3 en A4
•Office 365 ProPlus
•Office 365 voor Hoger Onderwijs
•Proefabonnementen op Office 365

Als u geen abonnement hebt, kunt u Office 365 Home kopen vanuit de app. Met Office 365 Home kunt u Word-, Excel- en PowerPoint-documenten maken en bewerken op de iPad en Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote installeren op vijf pc's of Mac's. U kunt de voordelen van uw abonnement delen met maximaal vier gezinsleden. Elke persoon krijgt 1 TB OneDrive-cloudopslag extra.

Office 365-abonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht op uw iTunes-account en worden binnen 24 uur vóór het eind van de huidige abonnementsperiode automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen vooraf is uitgeschakeld. Na aanschaf kunnen abonnementen worden beheerd en kan automatisch verlengen worden uitgeschakeld in de instellingen van uw iTunes-account. Een abonnement kan niet tijdens de actieve abonnementsperiode worden geannuleerd.

12.

Buienradar - RTL Nederland

Meer...

De Buienradar B.V. iPhone en iPad app helpt je om je dagelijkse activiteiten beter te plannen o.b.v. de actuele weer- en verkeerssituatie.

Je kunt de app voor een deel naar je eigen voorkeur inrichten door de door jou gewenste weerinformatie in je startcarrousel te plaatsen. Je hebt jouw gewenste weersinformatie dan direct via één of enkele swipes beschikbaar en hoeft nooit meer te zoeken.Uiteraard staan de buienradar en regengrafiek centraal. In één oogopslag zie je of het de komende twee uur gaat regenen op jouw locatie, zelfs tot op straatniveau.Naast je eigen startschermen kun je via het menu allerlei extra weerinformatie bekijken, bijvoorbeeld de weerverwachting voor jouw plaats, weervideo's afspelen, foto’s toevoegen en weer-alerts instellen.Met Buienradar Plus wordt de app advertentievrij en zijn er extra functionaliteiten beschikbaar zoals regenverwachting +3uur en +24 uur, onweer, onbeperkte weer-alerts, zonverwachting en meer.Indien je mee doet met de optionele(!) test voor de nieuwe verkeersdienst van Buienradar, dan krijg je verbeterde en meer relevante verkeersinformatie in jouw omgeving. Let op; de app maakt gebruik van GPS in de achtergrond. Dit kan de levensduur van uw batterij mogelijk verminderen. Er wordt in dat geval gebruik gemaakt van background logging om verkeerssnelheden beter in beeld te kunnen brengen.

13.

Skype voor iPad - Skype Communications S.a.r.l

Meer...

Zeg "hallo" tegen vrienden en familie via een chatbericht of een spraak- of videogesprek – gratis, via Skype. Er is zo veel dat u gewoon vanuit de palm van uw hand kunt doen.


Functies:
Sluit u aan bij de meer dan 250 miljoen mensen die elke maand Skype gebruiken
- Profiteer van Skype op uw iPad en vind uw vrienden in een oogwenk.

Bel vrienden op Skype
- Geniet van gratis bellen en videobellen met iedereen die ook op Skype zit en voer videogesprekken in HD-kwaliteit vanaf uw iPad 4.

Verstuur chatberichten
- Stuur uw vrienden chatberichten en voeg er emoticons aan toe.

Videoberichten versturen
- Houd contact met vrienden en familie, zelfs als ze bezet of offline zijn, via onbeperkte gratis videoberichten.

Foto's delen
- Verstuur foto's vanaf uw iPad via Skype rechtstreeks naar vrienden of familie. Het maakt niet uit hoe groot het fotobestand is, dus maak u geen zorgen over het overschrijden van e-maillimieten of hoge mms-kosten.

Bel vaste en mobiele nummers
- Koop wat Skypetegoed om vrienden voordelig te sms'en of te bellen op hun vaste of mobiele nummer.

Geen wifi? Geen probleem
- Skype doet het via 3G* net zo goed als via wifi, dus u kunt altijd contact houden, waar u ook bent.

Spreek met wie u wilt, waar u maar wilt
- Skype is er voor smartphones, tablets, pc's, Mac's en zelfs tv's. Wat uw vrienden of familie ook gebruiken, Skype werkt gewoon. Simpel.

Zoek in de App Store naar andere geweldige apps van Skype:
- Skype voor iPhone
- Skype WiFi
- GroupMe

* Provider kan kosten in rekening brengen

Systeemvereisten:
- iOS 5 of hoger.
- Verstuur tijdens een videogesprek beelden met behulp van de camera voor of achter op uw iPad 2, 3e en 4e generatie iPad of iPad mini.
- Werkt met alle H.264-compatibele apparaten, inclusief tv's.

14.

Google Maps - Google, Inc.

Meer...

Met de Google Maps-app voor de iPhone en iPad vindt u nog sneller en makkelijker uw weg in de wereld. Ontdek de beste plekjes in de stad en vind de informatie die u nodig heeft om er te komen.

• Uitgebreide en nauwkeurige kaarten in 220 landen en gebieden.
• Spraakgestuurde GPS-navigatie voor autorijden, fietsen en lopen.
• OV-routes en -kaarten voor meer dan 15.000 steden
• Live verkeersinformatie, meldingen van incidenten en automatische routewijziging om de beste route te vinden.
• Gedetailleerde informatie over meer dan 100 miljoen plaatsen.
• Street View en interieurbeelden van restaurants, museums en meer.

* Sommige functies zijn niet in alle landen beschikbaar.
* Het voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de accuduur aanzienlijk verminderen.

15.

Magister Mata - SchoolMaster BV

Meer...

Omschrijving:
Magister Mata is de tablet Magister App voor leerlingen. Ervaar het comfort van alles binnen handbereik ter ondersteuning van het digitale leerproces in de klas. Magister Mata is een klassikale aanvulling op Magister Meta de smartphone Magister App voor leerlingen.

Functionaliteit:
• Berichten
• Opdrachten
• Huiswerk
• Digitaal lesmateriaal
• Studiewijzer
• Projecten

Autorisatie:
Alle bovenstaande functionaliteit is voor de leerling beschikbaar. Het is niet mogelijk om bepaalde functionaliteiten uit te zetten.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over Magister Mata op http://mata.schoolmaster.nl 

Kijk voor meer informatie over Magister op http://www.schoolmaster.nl

Ondersteuning:
Ga naar de applicatiebeheerder van Magister binnen de school voor ondersteuning of vragen.

16.

Ice Age-avonturen - Gameloft

Meer...

Scrats zoektocht naar de vervloekte noot heeft wereldveranderende gevolgen.
Manny, Diego en de rest van de kudde drijven plots op zee en staan een continentale ramp te wachten. Sid, die alleen is achtergebleven, heeft je hulp nodig om zijn vrienden en de kudde te redden.

Zet je schrap voor ICE AGE ADVENTURES!

EEN EPISCH AVONTUUR
• Verken het onbekende met Sid, Manny en Diego
• Reis door verschillende omgevingen
• Ontdek verborgen schatten en versla iconische slechteriken

RED DE KUDDE
• Speel een match-3 minigame en stap met Sid op de slee om de dag te redden
• Rekruteer Precious en breng de kudde snel weer samen

EEN SCRAT-ASTROFE!
• Ontwijk de lawine in een verslavende runner minigame
• Gebruik een gered dier als een power-up.
• Strijd tegen vrienden in dagelijkse/wekelijkse uitdaging en win grote prijzen

_____________________________________________

Ice Age Adventures kun je gratis downloaden en spelen. Tijdens het spelen verzamel je virtueel geld genaamd “Bessen”, “Schelpen” en zeldzame “Noten”. Hiermee kun je je virtuele dieren verzorgen of in-game items kopen. Voor sommige acties is een wachttijd vereist die je kunt overslaan door virtueel geld te gebruiken. Als je niet genoeg virtueel geld hebt om een item te kopen, wachttijd over te slaan of een actie uit te voeren, dan kun je tijdens je voortgang langzaam maar zeker extra geld verdienen of je kunt extra virtueel kopen met echt geld. In-app aankopen variëren van €1,79 tot €89,99. Je kunt de in-app aankopen instellen in Instellingen op je toestel.

Voor bepaalde spelelementen moet de speler zijn verbonden met het internet.

Voor bepaalde spelelementen, zoals samenspelen, tegen andere spelers spelen of spelvoorwerpen delen met anderen, moet de speler zijn verbonden met een sociaal netwerk zoals Facebook, Gameloft LIVE! of Game Center. Deze verbinding is nooit afhankelijk van spelvoortgang.
Dit spel kan reclame van derden bevatten waardoor je wordt doorverwezen naar de website van deze derde partij.
_____________________________________________

Bezoek onze officiële website via http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

17.

Schooltas - ThiemeMeulenhoff

Meer...

Schooltas biedt leerlingen en docenten in PO VO en MBO de boeken van 10 verschillende uitgeverijen op de iPad. Met Schooltas kun je eenvoudig met de digitale boeken werken en daarbij gebruik maken van alles wat je iPad te bieden heeft. Schooltas toont niet alleen de boeken, maar het is ook mogelijk om zelf content (links, audio en video) toe te voegen en uit te wisselen door het plaatsen van prikkers. In het interactieve schrift maak je aantekeningen en opdrachten. In je eigen prestatiescherm zie je hoeveel prikkers, notities en aantekeningen je hebt gemaakt en hoeveel 'vind ik leuks' je verzamelde! En, niet te vergeten, hoeveel tijd je aan Schooltas hebt besteed.

Schooltas wordt dagelijks gebruikt door leerlingen en docenten op tientallen Nederlandse scholen die werken met iPads. De ervaringen in de klassen worden steeds vertaald in nieuwe releases van Schooltas.

Wil je boeken bestellen of meedenken over Schooltas?
Op www.schooltas.net vind je informatie en kun je een gratis proefbundel aanvragen.

Wie maakte deze App?
SchooltasApp is tot stand gekomen door een samenwerking tussen docenten, leerlingen, ThiemeMeulenhoff, Q42 en Fabrique.

Schooltas versie 2.4, probleemloos gebruik maken van:
- Je eigen persoonlijke Schooltas.
- Al je boeken, zowel lesboeken als werkboeken.
- Eenvoudig switchen van het ene naar het andere boek door middel van de 3-vinger swipe.
- De mogelijkheid om te schrijven en tekenen in je boeken.
- Je eigen schrift, waarin je opdrachten en aantekeningen kunt maken (makkelijk terug te vinden met behulp van trefwoorden (tags)).
- Interactie van je prikkers met je schrift. Snel naar je prikker (boek en bladzijde) waar je een aantekening hebt gemaakt en weer terug.
- Previews van links.
- Embedded YouTube filmpjes afspelen in het schrift.

18.

iBooks - Apple

Meer...

iBooks is een ideaal programma voor het downloaden en lezen van boeken. iBooks bevat de iBooks Store, waar je 24 uur per dag de nieuwste bestsellers en je favoriete klassiekers kunt downloaden. Je boeken worden uitgestald op een prachtige boekenplank. Open een boek door erop te tikken en blader door te tikken of te vegen. Markeer je favoriete passages met een bladwijzer en voorzie ze van notities.

Boeken downloaden
• Je downloadt bestsellers en je oude favorieten in de iBooks Store
• Ontdek volledig geïllustreerde boeken, zoals prentenboeken voor kinderen, boeken over kunst, fotoboeken, kookboeken en nog veel meer in de iBooks Store
• Geniet van prachtige schermvullende Multi-Touch-boeken vol met interactieve functies, diagrammen, foto's, video's en ander materiaal
• Kijk elk boek in de iBooks Store gratis in voordat je besluit om het aan je permanente collectie toe te voegen

Op een geweldige manier lezen
• Kies uit zeven schitterende lettertypen en drie verschillende paginakleuren voor optimale leesbaarheid
• Gebruik de ingebouwde bladwijzerfuncties om je favoriete passages te markeren van notities te voorzien
• Deel je mening over je favoriete boek met je vrienden via Facebook, Twitter, Berichten of Mail
• Gebruik de ingebouwde zoekfunctie om een heel boek te doorzoeken op bepaalde woorden, tekens of zinnen
• Pas de helderheid van het scherm eenvoudig aan alle lichtomstandigheden aan
• In de scrolweergave veegt u met een vingerbeweging door uw boeken
• Gebruik iBooks met de handige toegankelijkheidsfuncties van de iPad, iPhone en iPod touch, bijvoorbeeld om de tekst van een pagina te laten voorlezen
• Druk pdf-bestanden en notities die je in iBooks hebt toegevoegd, af via AirPrint

iCloud-voorzieningen
• Stel je eigen collecties van boeken of pdf-bestanden samen. Deze worden vervolgens op al je apparaten bewaard
• iCloud bewaart en synchroniseert al je bladwijzers, markeringen, notities en onthoudt zelfs op welke pagina je bent gebleven
• Bekijk alle boeken die je hebt aangeschaft in de iBooks Store via iCloud direct op je boekenplank

Ondersteuning voor open standaarden
• iBooks opent ook moeiteloos pdf-bestanden en materiaal in de ePub-structuur
• Voeg boeken met de ePub-structuur en pdf-bestanden toe aan iTunes en synchroniseer ze met je iPad, iPhone of iPod touch
• Je kunt zelfs pdf-bestanden die je als bijlage in Mail hebt ontvangen aan je pdf-collectie in iBooks toevoegen

Vereisten
• De iBooks Store is in veel landen beschikbaar. Het boekenaanbod in de iBooks Store kan per land verschillen
• Voor het downloaden van materiaal in de iBooks Store of via iCloud is een Apple ID en een internetverbinding vereist
• Multi-Touch-boeken die met iBooks Author zijn gemaakt, kunnen alleen met iBooks op een iPad of Mac worden gelezen
• Om boeken en pdf-bestanden van andere bronnen dan de iBooks Store aan iBooks toe te voegen, moeten ze DRM-vrij zijn
• Sommige pdf-bestanden kunnen mogelijk niet worden gebruikt met iBooks

19.

3D Mafia Driver Parking Simulator - Auto Race Spelletjes Gratis - Play With Friends Games

Meer...

Introducing a brand new experience in Parking Simulators. Loads of fun NEW Missions and an exciting STORY MODE. Work your way up in the respect and standing of your Boss by undertaking various daring jobs, including tailing rival gangs, avoiding police patrols, delivering contraband, couriering “The Crew”, street racing and doing jobs for the Don around the intricate and beautiful 50’s Mafia Precinct!

Drive some Amazing retro cars from the Golden Age of motoring. Can you prove your worth to the Boss of the Mafia Family?!

From the creators of “The Best Parking Games on the App Store” (a comment given by many of our happy players!). See our other games for many more exciting Parking Simulator games!

GAME FEATURES
▶ Experience life as a Mafia Driver!
▶ Work your way through tons of eclectic driving missions in an ALL NEW STORY MODE!
▶ Smuggling, Street racing, Contraband Deliveries, Avoiding Police patrols! It’s all here in the City of Crime!
▶ Many NEW Unique Mission styles inject real life into the realistic city!
▶ “Insane Mode” street racing missions!
▶ Stunning lighting and graphics!
▶ 100% Free-to-play Career Mode
▶ Customisable control methods (tilt, buttons, wheel)
▶ Multiple views (including Drivers Eye view with real-time mirrors*)
▶ Easy modes available (with separate leader boards) as optional in-app purchases for an easier ride!
▶ iOS Optimisation: runs perfectly on anything from the original iPad 1, iPhone 4 and 4th Gen iPod Touch to the latest 5th Generation widescreen devices.

* Mirrors are features on iPad 2 / iPhone 4S and newer devices)

20.

Perfect Kick - Chillingo Ltd

Meer...

Become a star striker in Perfect Kick. Think you're the best at penalties in soccer? Put it to the test against other players from all around the world!

This app offers in-app purchases. You may restrict in-app purchasing using your device settings.

Awesome features:

• Classic penalty shootout gameplay.
• Replay classic penalty shootouts from history.
• Super simple controls that anyone can pick up and play.
• Play against real players from around the world!
• Gain XP for every match and rise through the ranks.
• Compete in weekly leader boards and find out who is king of the shootout.
• Grab new gear to upgrade your abilities!
• Win trophies as you rise up through the leagues.
• Unlock achievements as you play.

Visit the Chillingo room on the App Store to see more of our great games: appstore.com/chillingo

Important Consumer Information. This app: Requires acceptance of EA's Privacy & Cookie Policy, TOS and EULA. Collects data through third party ad serving and analytics technology (see Privacy & Cookie Policy for details). Requires a persistent Internet connection (network fees may apply). Contains direct links to social networking sites intended for an audience over 13. Allows players to communicate via Facebook notifications and gifting. To disable see the settings in-game.Contains direct links to the internet.

Terms of Service : http://www.ea.com/terms-of-service
Privacy & Cookie Policy : http://www.ea.com/privacy-policy
EULA : http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/en/OTHER/
Visit http://www.chillingo.com/about/game-faqs/ for assistance or inquiries.

EA may retire online features and services after 30 days notice posted on www.ea.com/1/service-updates.

21.

Bubble Witch 2 Saga - King.com Limited

Meer...

Van de makers van Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga en Farm Heroes Saga is er nu ook Bubble Witch 2 Saga!

Stuiterende bubbelpret

Stella en haar katten hebben je hulp nodig om de kwade geesten die het land teisteren te verjagen. Reis door het rijk en laat zo veel mogelijk bubbels knappen in dit spannende avontuur. Voltooi levels en bevrijd Heksenland stukje bij beetje.

Speel deze epische saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt!

Bubble Witch 2 Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

• Het verrassende nieuwe onderdeel van de Bubble Witch-reeks
• Nieuwe en verbeterde speltypen
• Betoverende, adembenemende graphics
• Meer dan 100 magische levels – en elke 2 weken nieuwe levels!
• Eenvoudige synchronisatie van het spel op verschillende apparaten als je een internetverbinding hebt
• Scoreborden om je vrienden en concurrenten in de gaten te houden!
• Speciale boosters en bubbels die je helpen bij lastige niveaus
• Gratis en gemakkelijk te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen!
• Beschikbaar voor mobiele apparaten en tablets

Ben jij al een Bubble Witch Saga-fan? Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter

facebook.com/BubbleWitchSaga2
twitter.com/BubbleWitchSaga

22.

Third Eye Crime: Act 1 - Gameblyr, LLC

Meer...

What the press is saying about Third Eye Crime:

**INDIE-LOVE "... one of the best handheld gaming experiences I’ve had."

**MACLIFE 5/5 Stars - "The bottom line. Third Eye Crime serves up a masterful blend of stealth puzzling and noir-inspired storytelling, with misdirection cleverly applied on both counts."

**IGN.COM "A spectacular looking new stealth puzzler with a noir style; It's the can't miss pick of the week."

**TOUCH ARCADE "You have to see Third Eye Crime"

**BLAST MAGAZINE "Third Eye Crime is unlike anything currently available for mobile devices in style and gameplay."

**INDIE GAME MAG "When writing a review, I always try to find something that the studio could have improved – after all, a studio can’t improve upon perfection. However, one of my main gripes with Third Eye Crime is that it made this extremely difficult."

**POCKET TACTICS "The game looks like a Dick Tracy Sunday strip in motion"

**GAMEZEBO "Ingenious concept"

Third Eye Crime is a stealth puzzle game featuring Rothko, a smooth-talking criminal who can telepathically predict where enemies will move to attempt to thwart his heists. Players must rely on skill and their “third eye” to deftly make an escape.

Third Eye Crime was created by AAA-turned-indie developers Moonshot Games, harnessing years of design expertise at Bungie on successful titles in the Halo series to create a fully independent, cinematic mobile experience.

Third Eye Crime Features:

•Gorgeous visuals are set to a soulful jazz soundtrack in noir stylings, coming together to create a stylistically immersive gameplay experience. Like nothing you have ever played before on iOS

•Third Eye Crime offers a unique twist to the stealth puzzle game genre. The goal is not just to avoid being caught by the enemy, but to misdirect enemies, leading them on a wild goose chase so the player can make a clean escape

•Play through Act 1 of three acts covering eight unique environments totaling over 120 levels and visually intuitive gameplay, beginners are effortlessly eased into the heist before launching into increasingly complex levels.

•Intelligent pathing design perfected through Moonshot Games’ AAA-experience underscores Third Eye Crime’s stealth aesthetic, intuitive for a player of any skill level to pick up.

•Optimized for iOS 7, Third Eye Crime utilizes the Game Center and features additional modes that challenge players to achieve record-breaking time scores, steal all loot before escaping, and successfully complete a heist while remaining completely undetected.

For more information please visit http://www.thirdeyecrime.com

Enjoy the game? Please like us on
http://www.facebook.com/Gameblyr

For updates on new game modes and upcoming updates please follow us on Twitter at @gameblyr

Want to learn more about Third Eye Crime strategy, discuss the game or report an issue? Please visit us at
http://www.thirdeyecrime.com

23.

Facebook - Facebook, Inc.

Meer...

Op de hoogte blijven van je vrienden is nu sneller dan ooit.
• Zie wat je vrienden doen
• Word op de hoogte gesteld wanneer vrienden je berichten leuk vinden of erop reageren
• Sms, chat en voer groepsgesprekken
• Speel games en gebruik je favoriete apps

Lees ons beleid inzake gegevensgebruik, onze voorwaarden en ander belangrijke informatie in het juridische gedeelte van de beschrijving van onze App Store.

24.

RTL XL - RTL Nederland

Meer...

RTL XL voor iPhone, iPod Touch en iPad.

25.

Cupcake Mania™ - TeamLava

Meer...

Indulge yourself in a delectably sweet puzzle adventure - match and collect tasty Pastries to win! A new flavor of Match-3 game from the makers of hit apps Jewel Mania™ and Bubble Mania™!

Insatiable as ever, Bruno the Bear is always trying to sneak a taste of your yummy Cupcakes and other scrumptious Pastries. Keep Bruno at bay as you and Heidi the Cupcake Guru embark on an epic adventure around the world
cooking up mouthwatering morsels!

- PLAY through over 100 levels in a vibrant new world of baking bliss!
- MATCH and collect Cupcakes, Donuts, Macarons, and more delicious Pastries!
- FEND OFF Bruno the Bear as he tries to devour all of your hand-baked masterpieces!
- EARN potent boosts like the CupQuake and Oven Mitt by completing Challenges!
- CREATE big matches to cook up powerful pieces like Sugar Rush and Sprinkle Shock for huge bonuses!
- CHALLENGE your Facebook friends for the top score in every level!
- FREE to play with FREE updates including new levels, obstacles, Pastries, and more!

Cupcake Mania™ is the BEST puzzle adventure game on iPhone, iPad and iPod touch. And just like the other best things in life, it’s FREE!

Please note that Cupcake Mania™ is free to play, but you can purchase in-app items with real money. To delete this feature, on your device go to Settings Menu -> General -> Restrictions option. You can then simply turn off In-App Purchases under “Allowed Content”. In addition, Cupcake Mania™ may link to social media services such as Facebook, and TeamLava will have access to your information through such services.

26.

Weeronline HD - Meteovista B.V.

Meer...

Altijd jouw weer en jij bepaalt hoe je het wilt zien.

Verkozen tot beste Weerapp 2013 door iCulture.nl

'Weeronline is misschien wel de mooiste weerapp op de iPad' - iPadclub.nl

Met de weeronline app zie je geen overbodige informatie, alleen waar jij geïnteresseerd in bent. De app bestaat volledig uit widgets die je super makkelijk kunt toevoegen, verwijderen, verplaatsen, uitbreiden en aanpassen. Waar je ook bent of naar toe gaat, thuis, op vakantie of op je werk, de weeronline app vertelt je precies wat voor weer het wordt en hoe laat het gaat regenen of weer droog wordt.

- Je eigen weerpagina’s samenstellen door simpel widgets toe te voegen en te verwijderen

- Keuze uit 8 verschillende widgetcategorieën

- Zet jouw favoriete plaatsen en/of activiteiten naast elkaar

- Verdeel jouw widgets overzichtelijk over meerdere pagina’s

- Gedetailleerde 48 uurs grafiek

- 14 daagse verwachting voor alle plaatsen ter wereld

- Geschreven weerbericht voor Nederland, België en Europa voor nog meer detail

- Watersportweer, korte rokjesweer, bbq weer, fietsweer, etc.

- Ontvang het weer, hooikoortsweer en weeralarmen als automatisch bericht

- Handige weercijfers per activiteit

- Deel het weer met je vrienden

- Zelfs slecht weer ziet er mooi uit

De weeronline weersverwachtingen worden door ons team van meteorologen samengesteld.

27.

Crayola Nail Party – A Nail Salon Experience - Budge Studios

Meer...

Budge Studios™ presents Crayola Nail Party! Now you can create the ultimate manicure for yourself and your friends. Choose from a variety of fab nail polishes, patterns, glitter, stickers, and gems. You can even design your own nails!

Features:
• Create super stylish nail designs - even on your own hands!
• Select your favorite nail polish from a variety of Crayola colors
• Dissolve polish with the cotton ball if you make a mistake
• Add trendy patterns and use the slider to change color and size
• Glam up your designs with glitter, stickers, and gems
• Have a photo shoot and share your creations with friends

ABOUT BUDGE STUDIOS
Budge Studios leads the industry by providing entertaining apps for kids through innovation and creativity. The company develops and publishes apps for smartphones and tablets played by millions of children worldwide featuring high profile properties such as Strawberry Shortcake, Chuggington, Dora the Explorer, SpongeBob SquarePants, and Minnie Mouse.

Visit us: www.budgestudios.com
Like us: facebook.com/budgestudios
Follow us: @budgestudios
Watch our app trailers: youtube.com/budgestudios

HAVE QUESTIONS?
We always welcome your questions, suggestions and comments. Contact us 24/7 at support@budgestudios.ca

Before you download this game, please note that this app is free to play, but additional content may be available via in-app purchases. It also may contain advertising from Budge Studios Inc. regarding other apps we publish, and social media links that are only accessible behind a parental gate.

BUDGE STUDIOS is a trademark of Budge Studios Inc.

28.

Spotify Music - Spotify Ltd.

Meer...

Spotify is nu gratis beschikbaar op mobiel en tablet. Luister altijd naar de juiste muziek, waar je ook bent.
Met Spotify krijg je toegang tot een wereld van muziek. Je kunt naar artiesten of albums luisteren, of een eigen afspeellijst maken met je favoriete nummers. Zin om nieuwe muziek te ontdekken? Kies een kant-en-klare afspeellijst die bij je stemming past of ontvang persoonlijke aanbevelingen.

Gratis luisteren op je mobiel
• Speel iedere artiest, album of afspeellijst af in de shuffle-modus

Gratis luisteren op je tablet
• Ieder nummer, wanneer dan ook afspelen

Functies in Spotify Premium
• Ieder nummer, wanneer dan ook op elk apparaat afspelen - mobiel, tablet of computer
• Muziek downloaden om offline te luisteren
• Geniet van geweldige geluidskwaliteit
• Geen reclames – enkel ononderbroken muziek
• Geheel vrijblijvend, je kunt opzeggen wanneer je wilt


Hou je van Spotify?
Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/spotify
Volg ons op Twitter: http://twitter.com/spotify

Met Spotify krijg je direct toegang tot miljoenen nummers op je iPhone, iPad & iPod Touch. Probeer Spotify gratis of abonneer je op Spotify Premium.

29.

Microsoft Excel voor iPad - Microsoft Corporation

Meer...

** Gratis Excel-spreadsheets weergeven. Voor maken en bewerken hebt u een Office 365-abonnement nodig. **

De echte Microsoft Excel-app, ontworpen voor iPad.

Uw Excel-spreadsheets zien er voortaan geweldig uit op de iPad. Als u spreadsheets bewerkt of maakt, kunt u er zeker van zijn dat deze er precies zo uitzien als u wilt op uw pc, Mac, tablet en telefoon. Excel voor iPad heeft het vertrouwde Office-uiterlijk gecombineerd met een intuïtieve aanraakervaring, zodat u snel aan de slag kunt.

Excel voor iPad is onderdeel van Microsoft Office. Met een Office 365-abonnement beschikt u altijd over de meest recente versies van Microsoft Office op uw pc, Mac, tablet en telefoon.

Excel-spreadsheets zien er bijzonder fraai uit
• U beschikt over formules, tabellen, grafieken, opmerkingen, hyperlinks, sparklines en voorwaardelijke opmaak, zodat u een overzichtelijk beeld krijgt.
• Excel-spreadsheets zien er geweldig uit, net zoals op uw pc of Mac.
• U kunt e-mailbijlagen weergeven en al uw Excel-spreadsheets openen vanuit OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint.
• U kunt direct verdergaan waar u was gebleven, omdat Excel voor iPad onthoudt waar u het laatst aan hebt gewerkt, ongeacht welk apparaat u daarvoor hebt gebruikt.
• U kunt Excel-spreadsheets of een geselecteerd bereik nu afdrukken op een AirPrint-printer.

Probleemloos maken en bewerken
• Als u een spreadsheet bewerkt, worden uw inhoud en opmaak opgeslagen op al uw apparaten – pc, Mac, tablet en telefoon.
• U kunt cijfers inzichtelijk maken met ondersteuning voor formules, grafieken, tabellen, sorteren, filteren en meer.
• Met een speciaal formuletoetsenbord kunt u snel cijfers en formules toevoegen, veel eenvoudiger dan met het standaardschermtoetsenbord.
• Uw spreadsheet wordt automatisch opgeslagen in Excel, zodat u er zeker van bent dat u uw werk niet verliest als u onderweg bent.
• U kunt uw werk eenvoudig delen met anderen door een hyperlink of de hele spreadsheet per e-mail te verzenden.

Een vertrouwde Microsoft Office-ervaring
• Het is eenvoudig om met de app te werken en aan de slag te gaan, omdat het lijkt op de Excel-ervaring die u al kent.
• De vertrouwde navigatie- en menuopties zijn gebouwd voor aanraken. Geen toetsenbord vereist.


Vereisten:
Een kwalificerend Office 365-abonnement is vereist voor het bewerken en maken van Excel-spreadsheets. Kwalificerende abonnementen zijn:
• Office 365 voor Thuisgebruik
• Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium
• Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen
• Office 365 Enterprise E3 en E4 (voor ondernemingen en de overheid)
• Office 365 Education A3 en A4
• Office 365 ProPlus
• Office 365 voor Hoger Onderwijs
• Proefabonnementen op Office 365

Als u geen abonnement hebt, kunt u Office 365 voor Thuisgebruik kopen vanuit de Excel voor iPad-app. Met Office 365 voor Thuisgebruik beschikt u altijd over de meest recente versies van Office voor maximaal 5 pc's of Mac's en 5 mobiele apparaten, 20 GB extra OneDrive-cloudopslag en wereldminuten voor Skype (indien beschikbaar).

Office 365-abonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht op uw iTunes-account en worden binnen 24 uur vóór het eind van de huidige abonnementsperiode automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen vooraf is uitgeschakeld. Na aanschaf kunnen abonnementen worden beheerd en kan automatisch verlengen worden uitgeschakeld in de instellingen van uw iTunes-account. Een abonnement kan niet tijdens de actieve abonnementsperiode worden geannuleerd.

30.

Pyramid Solitaire Saga - King.com Limited

Meer...

Pyramid Solitaire Saga, van de makers van Candy Crush Saga en Farm Heroes Saga!

Beheers de magie!

In dit magische Solitaire-spel staan je allerlei uitdagingen te wachten.

Zoek aanwijzingen door de scarabeeën te vangen die onder de kaarten zijn verborgen. Je kunt een kaart combineren met een waarde van 1 hoger of lager dan de kaart op je stapel.

Vang de rennende scarabeeën en ontdek aanwijzingen die je helpen op je reis om de verborgen schatten en magie van de oudheid te onthullen.

Voltooi elke episode om een verborgen schat te onthullen en te reizen naar magische nieuwe werelden in je speurtocht om de profetie van Khepri nieuw leven in te blazen.

Verken legendarische plekken uit de oudheid en beleef epische avonturen in De verborgen tombe, Dromen van smaragd en meer!

Speel deze saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt! 

Pyramid Solitaire Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Kenmerken van Pyramid Solitaire Saga:
• Geniet van een nieuwe Solitaire-ervaring met fraaie, exotische graphics die verwijzen naar de oudheid
• Reis naar magische nieuwe werelden met schatzoeker Helena en Kingsley de slimme woestijnrat
● Krachtige boosters om je te helpen bij lastige levels
• Reis door spannende levels om boosters en verborgen schatten te ontgrendelen!
• Eenvoudig en leuk om te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen 
• Honderden avontuurlijke levels – en aan extra levels wordt gewerkt!
• Scoreborden om je vrienden en concurrenten in de gaten te houden!
• Eenvoudige synchronisatie van het spel op verschillende apparaten en volledige spelfuncties ontgrendelen als je een internetverbinding hebt

Ben jij al een fan van Pyramid Solitaire Saga? Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter voor het laatste nieuws:

facebook.com/PyramidSolitaireSaga
twitter.com/PyramidSaga

Ten slotte willen we iedereen die Pyramid Solitaire Saga heeft gespeeld ENORM BEDANKEN!

31.

Google Earth - Google, Inc.

Meer...

Vlieg met één vingerbeweging de wereld rond met Google Earth voor iPhone, iPad en iPod touch. Ontdek verafgelegen landen of ga nog eens langs bij het huis uit uw jeugd. Zoeken naar steden, plaatsen, en bedrijven. Blader door lagen met wegen, grenzen, plaatsen, foto's en veel meer. Bezoek de Google Earth-galerij en ontdek fascinerende kaarten zoals realtime aardbevingen, vliegtuigen in volle vlucht, wandelpaden, stedentrips en veel meer. Met de geïntegreerde Google Maps Street View kunt u de wereld verkennen op straatniveau.

Gebruik de nieuwe gids en ontdek eenvoudig nieuwe interessante plaatsen die u kunt verkennen. Met één snelle veegbeweging op het tabblad onder aan het scherm geeft u een lijst met virtuele trips over de hele wereld weer.

Dankzij nieuwe 3D-beelden doorkruist u nu complete 3D-creaties van wonderbaarlijke steden als San Francisco, Boston, Rome en nog vele andere. Met gebouwen die allemaal in 3D zijn gemodelleerd, krijgt u echt het gevoel dat u over de stad vliegt. 3D-beelden zijn beschikbaar voor iPhone 4S en iPad 2 (en nieuwer.)

32.

Doodle Jump HD FREE - Lima Sky

Meer...

Play this FREE version of the mega-hit game Doodle Jump and find out for yourself what millions of players around the world already know:

DOODLE JUMP IS INSANELY ADDICTIVE!

"From prime-time sitcoms (BIG BANG THEORY) to late night TV (JIMMY FALLON) to a fashion accessory for pop stars (LADY GAGA), Doodle Jump is EVERYWHERE! It's a cultural craze, a hot new trend!" - CBS Evening News

"possibly the best iPhone game ever created" - Touch Arcade
"Doodle Jump was Angry Birds before Angry Birds" - Macrumors.com


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

In Doodle Jump, you guide Doodle the Doodler—using some of the most subtle and accurate tilt controls in existence—on a springy journey up, up, up a sheet of graph paper, picking up jet packs, avoiding black holes, and blasting baddies with nose balls along the way.

Laugh with delight as Doodle blows past other players' actual score markers scribbled in the margins. And be warned: this game is insanely addictive.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

If you enjoy Doodle Jump FREE with its 4 super cool themes, you will LOVE the FULL VERSION Doodle Jump, which has 10 awesome themes, multiplayer racing, global and friends leaderboards, achievements, store, outfits, and much much more...

33.

De Slimste Mens - NCRV

Meer...

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.

Nieuw: speel & win de tv-vraag van de dag!
Tijdens het televisieseizoen van De Slimste Mens kan je vóór iedere uitzending de tv-vraag van de dag in de app spelen. Je krijgt een vraag voorgeschoteld die 's avonds ook in de televisiequiz wordt gesteld. We zoeken 4 associatieve antwoorden. De juiste antwoorden zie je in de uitzending terug. De winnaar van de tv-vraag van de dag krijgt het enige echte De Slimste Mens T-shirt thuisgestuurd!

Speel deze leuke quiz zelf tegen je eigen vrienden of een willekeurige slimmerik. Laat hen zien wat jij allemaal weet in de volgende rondes:
- 3-6-9 Ronde
- Open Deur Ronde
- Puzzel Ronde
- Ingelijst Ronde
- Finale

Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app.

Daag je vrienden uit, verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door ervoor te zorgen dat zijn seconden als eerste op zijn! Maar let op: je kunt niet alleen seconden verdienen, maar er ook een hoop verliezen. Weet je iets minder dan je vriend? Met een paar slimme zetten kun je alsnog winnen. Wat is jouw tactiek?

Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (http://deslimstemens.ncrv.nl/algemenevoorwaardendsm) van de NCRV.

34.

Cookie Jam - SGN

Meer...

Crunch your cookies before they crumble! Sprinkled with a deliciously sweet twist, this match-3 game is equal parts fun and challenging. Hop in your traveling bakery to set sail on this new puzzle adventure and explore mouth-watering patisseries from around the world.

Whip your way though dozens of addictively sweet recipe-solving challenges by concocting scrumptious combos. But crunch, crunch as fast as you can, or your batch will be ruined by the Gingerbread Man. It’s crunch time!

Key Ingredients:
- Never-ending fun with hundreds of unique levels
- Deliciously sweet supply of power-ups and combos
- Float your way through fantastical bakery islands
- Fun and easy to learn, but a rewarding challenge to master

Topped With:
- Facebook connection so you can share the adventure with friends
- Special rewards and events all the time
- Seamless sync across multiple devices and platforms!

"This is my favorite match-3 game yet. I love the feeling of completing the recipes... that's really unique!"
-Leonie, FL

"I love all the special combos you can create on the board. I keep combining different pieces just to see what they'll do!"
-Eli, NM

"There are really cool challenges in this game! I especially like going toe-to-toe with the evil gingerbread man!"
-Sharon, KY

LIKE: https://www.facebook.com/cookiejamgame
FOLLOW: @SGNgames

DEVELOPER INFO: SGN is the leading developer in truly cross-platform social gaming! Chart-topping hits include Panda Pop, Panda Jam, Bingo Blingo, and so many more! Wherever you are, pick up and play today.

35.

Horizon Go - UPC Broadband Holding Services B.V.

Meer...

HORIZON GO APP
*********************
Let op! De Horizon Go app werkt niet op een toestellen met jailbreak en besturingssysteem lager dan iOS 6.0

Met de Horizon Go-app van UPC maakt u van ieder scherm een televisie. Binnen, buiten, overal. Zo kunt u als klant van UPC uw favoriete televisieprogramma’s overal in Nederland bekijken waar u toegang tot internet heeft. Deze app is bedoeld voor alle UPC-klanten met een tv-abonnement.

*** MOGELIJKHEDEN HORIZON Go APP ***

Met deze app heeft u toegang tot de volgende functies:

- TV-KIJKEN: Kijk tot 100 populaire tv-zenders live op uw smartphone of tablet (afhankelijk van uw UPC-tv-abonnement).
- TV-GIDS: Altijd een overzichtelijke tv-gids bij de hand met een programma-overzicht van alle zenders.
- FAVORIETEN: Pas de volgorde van de zenders in de tv-gids aan naar persoonlijke voorkeur.
- OPNEMEN: Plan via de tv-gids in de app een opname in voor uw UPC Mediabox (met digitale video recorder), waar u ook bent.
- HOME: Een overzicht met je favoriete zenders en een selectie van MyPrime en On Demand
- HORIZON REMOTE CONTROL: Gebruik uw iPad of iPhone als een virtuele afstandsbediening voor uw Horizon Mediabox.
- TV GEMIST: Toegang tot TV Gemist van meerdere zenders via 1 app.
- ON DEMAND: Blader door alle films en series die via On Demand beschikbaar zijn. Nadat u de film of aflevering via uw mediabox of via horizongo.tv website heeft gehuurd, kunt u deze ook (verder) bekijken op uw iPad of iPhone.

*** INLOGGEN EN GEBRUIK ***

Tv-kijken via de Horizon Go-app is mogelijk als u beschikt over een tv-abonnement van UPC. Tevens dient uw iPad of iPhone verbonden te zijn met internet (Wifi, 3G, 4G of WifiSpots van UPC).

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Horizon GO app, dient u in te loggen met uw MijnUPC-account. Indien u UPC-klant bent en nog geen MijnUPC-account heeft, kunt u deze aanmaken via upc.nl/mijnupc

*** KOSTEN ***

Er zijn geen kosten verbonden aan het downloaden of het gebruik van de Horizon Go-app.

*** MINIMUM VEREISTEN EN VOORWAARDEN ***

- Deze app werkt alleen op toestellen met iOS 6 en hoger.
- De app vereist dat u de juiste tijd heeft ingesteld op uw apparaat omdat anders het streamen van video niet werkt.
- Het kan voorkomen dat de app niet optimaal werkt op ge-jailbreakte apparaten.
- Indien u de Horizon Go-app installeert, verklaart u ons privacybeleid en onze te hebben gelezen en hiermee akkoord te zijn. Deze zijn te vinden op de horizon.tv website.

36.

GarageBand - Apple

Meer...

GarageBand verandert je iPad in een verzameling Touch-instrumenten en een meer dan complete opnamestudio — zodat je waar je maar wilt muziek kunt maken. Gebruik Multi-Touch-bewegingen om piano, orgel, gitaar en drum te spelen. Ze klinken en werken als de echte versies maar laten je dingen doen die je met een echt instrument nooit voor elkaar krijgt. Met de Smart Instruments klink je al snel als een professional, zelfs als je nog nooit een noot hebt gespeeld. Wanneer je een elektrische gitaar aansluit op je iPad, iPhone of iPod touch kun je ook de klassieke gitaarversterkers en stompboxeffecten gebruiken.* Gebruik een Touch-instrument, een ingebouwde microfoon of een gitaar en neem een uitvoering direct op. Met GarageBand kun je het maken van nummers naar een nog hoger niveau tillen aangezien GarageBand nu maximaal 32 sporen ondersteunt.** Je kunt nog meer geluiden naar GarageBand brengen met een eenmalige in-app-aankoop of door populaire muziekapps van derden op te nemen met behulp van Inter-App Audio in iOS 7. En je kunt je nummer delen via e-mail, Facebook, YouTube, SoundCloud of AirDrop voor iOS.

Je iPad, iPhone en iPod touch bespelen als muziekinstrument. 
• Speel muziekinstrumenten op het innovatieve Multi-Touch-keyboard 
• Tik je beats op een akoestisch en elektronisch drumstel
• Neem je eigen stem op met behulp van de ingebouwde microfoon en pas vervolgens leuke geluidseffecten toe. 
• Legendarische gitaarriffs ten gehore brengen met 9 versterkers en 10 stompboxeffecten*
• Maak een instrument van de geluiden die je opneemt en laat ze horen met een keyboard
• Neem compatibele muziekapps van derden op in GarageBand met behulp van Inter-App Audio in iOS 7

Smart Instruments gebruiken om de virtuoos in jezelf naar boven te halen. 
• Dirigeer een volledig strijkorkest met slechts één vinger met behulp van Smart Strings*
• Tik op akkoorden om een groove te creëren met het Smart Keyboard* 
• Tokkel akkoorden op akoestische en elektrische Smart Guitars, roep tokkelpatronen van populaire akkoorden op of schakel over naar de notenweergave om met noten te werken 
• Groove met een verscheidenheid aan Smart Basses met upright-, elektrische en synthesizergeluiden.
• Sleep druminstrumenten naar de juiste plek om je eigen beats te creëren met Smart Drums. 

Een jamsessie uitvoeren met je vrienden. 
• Gebruik je iPad, iPhone of iPod touch om te spelen of live opnamen te maken via Wi-Fi of Bluetooth met maximaal drie vrienden.*
• Tempo, toonsoort, maataanduiding en akkoorden worden automatisch gesynchroniseerd met de bandleider. 
• Jam met elk Touch-instrument of live instrumenten zoals een elektrische gitaar of je stem. 
• De bandleider haalt automatisch de opnamen van alle deelnemers op zodat ze als nummer kunnen worden gemixt en gedeeld. 

Een nummer creëren waar en wanneer je maar wilt. 
• Arrangeer en mix je nummer met maximaal 32 sporen**, met behulp van Touch-instrumenten, audio-opnamen en loops. 
• Gebruik de nooteditor om een Touch-instrument-opname aan te passen. 
• Plaats de muzieksegmenten precies daar waar je ze hebben wilt. 
• Gebruik de Mixer om het volume van elk spoor aan te passen en effecten te creëren zoals galm en echo. 
• Kies uit de meer dan 250 professionele, kant-en-klare loops als achtergrondband bij je nummer. 

Je nummers met iedereen delen. 
• Zorg er met iCloud voor dat je GarageBand-nummers up-to-date zijn op al je iOS-apparaten.
• Maak aangepaste beltonen en meldingen voor je iPad, iPhone of iPod touch.
• Deel je nummer direct met Facebook, YouTube en SoundCloud. 
• Verstuur je nummers direct via e-mail vanuit GarageBand. 

* Eenmalige in-app-aankoop vereist voor de volledige verzameling GarageBand-instrumenten en -geluiden.
** 32 sporen beschikbaar op iOS-apparaten met de A7-chip.16 sporen beschikbaar op de iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad (4e generatie), iPad (3e generatie), iPad 2, iPad mini en iPod touch (5e generatie).

37.

Adobe Reader - Adobe

Meer...

Adobe Reader is het gratis, vertrouwde en toonaangevende programma voor betrouwbare weergave van en interactie met PDF-documenten op vrijwel alle platforms en apparaten. Installeer de gratis mobiele Adobe Reader-app om met PDF-documenten te werken op uw iPad, iPhone en iPod touch. U kunt eenvoudig verschillende soorten pdf's, waaronder PDF-portfolio's, met wachtwoord beveiligde documenten, invulformulieren en met rechten beheerde Adobe LiveCycle-pdf's openen, beheren en delen. Gebruik met Adobe Document Services om PDF-bestanden te converteren en exporteren.

PDF-documenten weergeven
• Open snel PDF-documenten vanuit e-mails, het web of apps die 'Openen in...' ondersteunen
• Geef PDF-portfolio’s, met wachtwoord beveiligde pdf's, aantekeningen en getekende markeringen weer
• Doorzoek tekst om specifieke informatie te vinden
• Selecteer de modus Eén pagina of Doorlopend schuiven
• Zoom in op tekst of afbeeldingen om alles van dichterbij te bekijken
• Lees in donkere omgevingen met Nachtmodus
• Lees lange passages met Schermhelderheid vergrendelen
• Verkrijg definities met iOS-woordenboekondersteuning
• Navigeer door en lees documenten met iOS VoiceOver

PDF-bestanden exporteren naar Word of Excel met de online Adobe ExportPDF-service
• Abonneer u op ExportPDF via in-app-aankoop
• Converteer PDF-bestanden naar DOC-, DOCX-, XLSX- of RTF-indeling voor eenvoudige bewerking
• Geïntegreerde aanmelding voor huidige abonnees van ExportPDF

PDF-bestanden maken met online Adobe PDF Pack-services
• Maak PDF-bestanden vanuit Word of Excel
• Converteer afbeeldingen naar pdf voor eenvoudig delen
• Abonneer u op PDF Pack via in-app-aankoop
• Geïntegreerde aanmelding voor abonnees van PDF Pack en Adobe Acrobat

Documenten bewaren en openen in de cloud met Acrobat.com
• Deel bestanden op al uw mobiele en desktopapparaten met Acrobat.com
• Sla wijzigingen automatisch op in de cloud
• Synchroniseer de laatste pagina die u hebt gelezen op meerdere apparaten via Acrobat.com

Aantekeningen en opmerkingen aan PDF-documtenen toevoegen
• Voeg overal in de pdf opmerkingen toe met notities
• Gebruik de tool Tekst toevoegen
• Geef feedback met behulp van de tools voor markeren, doorhalen en onderstrepen
• Voeg markeringen toe aan PDF-inhoud met de tool voor uit de vrije hand tekenen en maak fouten eenvoudig ongedaan

Formulieren invullen
• Vul snel PDF-formulieren in
• Weet zeker dat het formulier correct is ingevuld dankzij veldvalidatie, -berekening en -indeling
• Bewaar en onderteken formulieren en stuur ze door naar anderen

Uw documenten ordenen
• Maak mappen om documenten te ordenen en eenvoudiger terug te vinden
• Maak kopieën van documenten om te markeren of als sjabloon te gebruiken
• Wijzig de naam van documenten
• Selecteer en verwijder eenvoudig meerdere documenten

Documenten afdrukken en delen
• Druk draadloos af met AirPrint, ook uw opmerkingen en formulieren
• Deel pdf's met andere toepassingen met de functie 'Openen in...'
• Vlak pdf's af om via e-mail te delen

Wanneer u de app downloadt, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden op http://www.adobe.com/nl/products/eulas/#mobileproducts.

Naast het gratis gebruik van Adobe Reader voor het bekijken en annoteren van PDF-documenten, kunt u afbeeldingen en documenten converteren naar pdf en PDF-bestanden exporteren naar Word of Excel door u te abonneren op Adobe Document Services via een optionele aankoop in de app. U kunt zich vanaf uw iOS-apparaat abonneren en de services vervolgens gebruiken via Mobile, Web en Desktop.

In-app-abonnementsgegevens:
• Adobe PDF Pack-abonnement kost $9,99 per maand (inclusief Adobe ExportPDF)
• Adobe ExportPDF-abonnement kost $23,99 per jaar
• Betaling wordt verrekend via uw iTunes-account bij bevestiging van aanschaf
• Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging ten minste 24 uur voor afloop van de huidige periode is uitgeschakeld
• Annulering van het huidige abonnement is niet toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode

38.

Dentist Mania: Doctor X Crazy Clinic - Kids Fun Club by TabTale

Meer...

~> Be the best dentist at this crazy fun clinic!
~> Treat patients with professional tools like syringes, dental tweezers, laughing gas and more!
~> Play fun-filled mini games to earn coins and buy awesome toys at the gift shop!

Doctor X, these patients need your help! Choose from 4 adorable patients and let the fun begin! Treat patients with crazy cool dental tools like mouth spray, dental pliers and braces! Brush dirty teeth, pull teeth, fight bacteria, straighten teeth with braces and so much more! You can even use laughing gas and watch the patients’ hilarious reactions!

You’ve never been to a dentist’s office like this in your life! Check out awesome mini games like the X-ray Machine Puzzle and Make Your Own Toothpaste! Use the coins you earned while playing to buy prizes at the gift shop! Who knew being a dentist was such a blast?!

Features:
> Tap to select from 4 adorable patients!
> Treat patients with real life dental tools like syringes, tweezers, laughing gas & more!
> Fight bacteria to prevent tooth decay!
> Select ingredients to make your own toothpaste!
> Earn coins as you treat patients and complete activities!
> Use coins to buy toys, candy and coloring pages at the Gift Shop!

ABOUT TabTale
With over 400 million downloads and growing, TabTale has established itself as the creator of pioneering virtual adventures that kids and parents love. We lovingly produce interactive e-books, games, and educational experiences for children.
Visit us: http://www.tabtale.com/
Like us: http://www.facebook.com/TabTale
Follow us:@Tabtale
Watch us: http://www.youtube.com/iTabtale

CONTACT US
Let us know what you think! Questions? Suggestions? Technical Support? Contact us 24/7 at: WeCare@TabTale.com

IMPORTANT MESSAGE FOR PARENTS: (this is for Tabtale apps)
* This App is free to play but certain in-game items may be purchased for real money. You may restrict in-app purchases by disabling them on your device.
* By downloading this App you agree to TabTale’s Privacy Policy and Terms of Use at: http://tabtale.com/privacy-policy/ and at: http://tabtale.com/terms-of-use/.
Please consider that this App may include third parties services for limited legally permissible purposes.

39.

Gmail - Google, Inc.

Meer...

Download de officiële Gmail-app voor je iPhone of iPad.
Met deze vernieuwde app krijg je het beste van Gmail met realtime meldingen, ondersteuning voor meerdere accounts en zoekmogelijkheden door je hele postvak IN.
Met de Gmail-app kun je:

- Schakelen tussen vijf accounts
- Direct meldingen krijgen van nieuwe e-mail, met opties voor meldingencentrum, badge en schermvergrendeling
- Al je e-mail snel doorzoeken (de tekst die je wilt typen, wordt nu voorspeld terwijl je typt)
- Profielfoto's zien als deel van de conversatie
- Je e-mail lezen in discussies
- Namen van contacten terwijl je typt automatisch aanvullen via je Google-contactpersonen of telefoon
- Direct vanuit de app reageren op Google Agenda-uitnodigingen
- Direct vanuit de app interactieve Google+ posts lezen en beantwoorden
- Je e-mail ordenen met archieven, labels en sterren, en door het verwijderen van mails en het melden van spam
- Bijlagen verzenden en ontvangen
- E-mails een persoonlijk tintje geven met je eigen krabbels

40.

Airheads Jump - Crazy Labs

Meer...

From the developers of the mega hit Skyline Skaters comes the newest jump craze — Airheads Jump! Get involved with the latest non-stop arcade jumping action game for free today. Once you hop, you can’t stop!

Oh No! The Airheads have crashed their plane and been captured by the angry Tikis. Free them all to unlock awesome new characters, but watch out for the terrifying Tiki Titan hot on your tail.

Tilt and tap your device in a jungle hop to the top! Use platforms and power ups to bounce your way through over 100 levels, including catching butterflies, smacking Tikis and freeing your fellow Airheads.

>>> WHY YOU’LL LOVE AIRHEADS JUMP <<<

- SUPER-EASY CONTROLS
Just tilt and tap to boost your Airhead and build awesome combos

- CRAZY POWER UPS
Use power ups and boosts to bounce higher than ever

- HOURS OF FUN
Over 100 levels of FREE bouncing fun!

- BRAGGING RIGHTS
Get to the top of the Facebook leaderboards. Compare score with your jumper friends.

- CHOOSE YOUR AIRHEAD
Who will you be today? A vampire, a wizard or even a pirate!

- BEAUTIFUL HD GRAPHICS
Crystal clarity like you’ve never seen before

A big thank you to the huge Airheads community out there!

Download now to play Airheads for FREE!

ABOUT US
Crazy Labs is a casual games brand, under which TabTale develops and publishes fun and addictive games. Crazy Labs partners with independent development studios across the globe to create engaging mobile content for audiences of all ages.
Visit us: http://tabtale.com/contact/.
Like us: https://www.facebook.com/crazylabsgames
Follow us:@CrazyLabsGames
Watch us: http://www.youtube.com/iTabtale

CONTACT US
Let us know what you think! Questions? Suggestions? Technical Support? Contact us 24/7 at Talk2Us@Crazy-Labs.com.

PRIVACY:
* This App is free to play but certain in-game items may be purchased for real money. You may restrict in-app purchases by disabling them on your device.
* By downloading this App you agree to TabTale’s Privacy Policy and Terms of Use at http://tabtale.com/privacy-policy/ and at http://tabtale.com/terms-of-use/.
This App may include third parties services, such as ad networks and analytics, and may contain social media links that allow users communicate with others. Collection and use of data are subject to TabTale's Privacy Policy.

41.

Marktplaats - Marktplaats BV

Meer...

Handelen op Marktplaats was nog nooit zo makkelijk! Stap in de grootste mobiele markplaats van Nederland waar u altijd en overal kunt kopen en verkopen.

Marktplaats is van iedereen, voor iedereen. Met elke dag 1,3 miljoen bezoekers en 300.000 nieuwe advertenties, heeft u het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland op zak.

Steeds meer mensen gebruiken de Marktplaats app en ontdekken hoe eenvoudig het is om een advertentie te plaatsen en te vinden waar ze naar op zoek zijn. Of u nou snel iets wilt (ver)kopen, of uitgebreid wilt rondkijken in het aanbod van meer dan 10 miljoen unieke items, Marktplaats is de enige echte plek om de beste deal te maken, waar u ook bent.

De Marktplaats app is gratis en makkelijk in gebruik.

Kopen
- Blader door de miljoenen advertenties bij u in de buurt
- Vind de beste deal bij u in de buurt of ergens anders in Nederland
- Laat u inspireren met de nieuwe foto weergave op de resultatenpagina
- Kom in contact met aanbieders op een veilige manier via e-mail, telefoon of SMS
- Bewaar uw favoriete advertenties in Mijn Marktplaats
- Plaats een bod en zie of u de hoogste bieder bent

Verkopen:
Beheer uw advertenties en houd contact met potentiële kopers, waar u ook bent.

- Maak eenvoudig foto’s met de camera van de iPhone of iPad om nog sneller en makkelijker advertenties te plaatsen
- Draag zorg voor een goede afhandeling door persoonlijk contact met geïnteresseerde bezoekers
- Ga naar Mijn Marktplaats voor het beheren van advertenties (wijzigen, reserveren, biedingen bekijken en verwijderen)
- Laat uw advertenties opvallen door deze bovenaan de rubriek te plaatsen en extra bezoekers aan te trekken

Download nu de Marktplaats app en ontdek hoe makkelijk het is om te kopen en verkopen!

42.

Messenger - Facebook, Inc.

Meer...

Bereik direct de mensen die belangrijk voor je zijn.

Met Messenger kun je op een snelle, gratis en betrouwbare manier contact houden met vrienden. Het werkt net als met sms'en, met als groot voordeel dat je niet voor elk bericht hoeft te betalen (de app werkt met je internetabonnement).

Functies:
Je hebt toegang tot je berichten zonder dat je Facebook hoeft te openen.
Mogelijkheid je gesprekken levendiger te maken met stickers.
Je kunt foto's privé versturen.
Je kunt groepsgesprekken voeren en onderweg plannen maken.
Je kunt de contactpersonen op je telefoon instantberichten sturen, zelfs als jullie geen Facebook-vrienden zijn.
Mogelijkheid je locatie te delen met mensen zodat ze weten dat je in de buurt bent.
Mogelijkheid gesproken berichten op te nemen.
Je kunt gratis bellen, zelfs met vrienden in andere landen.
Je weet precies wanneer mensen je bericht hebben gezien.
Je kunt zien wie beschikbaar is op Messenger en wie actief is op Facebook.
Je kunt aangemeld blijven zodat je nooit een bericht mist.
Mogelijkheid meldingen uit te schakelen tijdens het werken, slapen of wanneer je gewoon even rust wilt.

43.

Subway Surfers - Kiloo

Meer...

Presented by Kiloo Games and Sybo Games.

DASH as fast as you can!
DODGE the oncoming trains!

Help Jake, Tricky & Fresh escape from the grumpy Inspector and his dog.

- Grind trains with your cool crew!
- Colorful and vivid HD graphics!
- Hoverboard Surfing!
- Paint powered jetpack!
- Lightning fast swipe acrobatics!
- Challenge and help your friends!

Join the App Store's most daring chase!

A Universal App with hd optimized graphics for retina resolution.

Subway Surfers is compatible with iPod 3, iPod 4, iPod 5, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina.

iOS 5 or later OS version is required.

44.

Dropbox - Dropbox

Meer...

Met Dropbox heb je al je foto's, documenten en video's altijd bij je en kun je ze eenvoudig delen. Elk bestand dat je in je Dropbox opslaat, is via al je computers, iPhone, iPad en het web toegankelijk. Met Dropbox heb je belangrijke herinneringen en de spullen voor je werk altijd bij je.

Functies:
• Toegang tot al je foto's, documenten en video's vanaf alle apparaten.
• 2 GB opslagruimte bij registratie – gratis!
• Links naar zelfs je allergrootste bestanden delen; bijlagen zijn niet meer nodig.
• Bestanden aan je 'Favorieten' toevoegen om snel offline weer te geven.

Gebruik Dropbox om foto's, documenten en video's in een handomdraai op te slaan. En als er iets met je iPhone of iPad gebeurt, zijn je spullen altijd veilig in Dropbox.

Servicevoorwaarden: https://www.dropbox.com/terms?cl=nl

45.

Farm Heroes Saga - King.com Limited

Meer...

Van de makers van het populaire spel Candy Crush Saga is er nu ook Farm Heroes Saga!

Wissel en combineer de verzamelbare gewasjes in dit fantastische avontuur. Probeer samen met de Farm Heroes te voorkomen dat Walgie de Wasbeer het kostbare boerenland onbruikbaar maakt. Wissel en combineer drie of meer schattige gewasjes om Walgie voorgoed te verdrijven! Een farm-tastisch avontuur vol waanzinnige gewasjes! Verrukkelijk!

Je kunt Farm Heroes Saga gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen. Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door aankopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Speel honderden chaotische levels waarin je aardbeien wisselt en van worteltjes smult om onze Farm Heroes te helpen. Heb jij het in je om een Farm Hero te worden?

Kenmerken van Farm Heroes Saga:

● Probeer verschillende gewasjes te verzamelen om het level te winnen voordat je zetten op zijn.
● Leuk en gemakkelijk om te spelen, maar het is niet eenvoudig om alles onder de knie te krijgen.
● Akkers vol heerlijke levels om te voltooien en prachtige wonderbonen om te verzamelen.
● Daag je vrienden uit om te zien wie de hoogste score kan halen en de dikste uien ooit kan kweken!
● Aanvulbare boosters, extra zetten en speciale power-ups voor extra hulp bij moeilijke levels.

Ben je al een fan van Farm Heroes Saga? Vind ons leuk op Facebook of volg ons op Twitter voor de laatste nieuwtjes van de boerderij:

facebook.com/FarmHeroes
twitter.com/farmheroes

*Minimaal iOS versie 5.0 vereist.

46.

NPO - Omroep.nl

Meer...

Alle programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, live en gemist, vind je terug in de NPO-app. Wanneer je een abonnement op NLziet hebt, kun je ook gebruikmaken van NPO Plus.

De applicatie heeft de volgende functionaliteiten:
• Live kijken: NPO 1, 2 en 3 live kijken;
• Live luisteren: NPO Radio 1, 2, 4, 5, 6, 3FM en FunX live luisteren;
• Favorieten: de laatste uitzendingen van je favoriete programma’s, omroepen, genres en/of onderwerpen;

• NPO Uitzending Gemist: bekijk programma’s die zijn uitgezonden op NPO 1, 2 en 3. Uitzendingen blijven dertig dagen beschikbaar.
• NPO Plus: met een abonnement op NLziet kun je gebruikmaken van NPO Plus. Dit is de plek waar series en films langer beschikbaar zijn en het aanbod groter is dan op NPO Uitzending Gemist;
• Universele app voor iPhone, iPod touch en iPad;

• Adaptive streaming: de app controleert de beschikbare bandbreedte en past automatisch de beeldkwaliteit aan.

Vereisten

• Minimaal iPhone 3GS, iPad of iPod touch (3e generatie en nieuwer);

• iOS 6.0 of hoger moet zijn geïnstalleerd;

• Om de uitzendingen onderweg of op locatie te bekijken heb je een stabiele 3G- of WiFi-verbinding nodig. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte schakelt de app automatisch naar een passende beeldkwaliteit. Hou er rekening mee dat de kwaliteit van je 3G-signaal sterk kan veranderen wanneer je snel beweegt, zoals in een rijdende trein;

• Om gebruik te kunnen maken van NPO Plus heb je een abonnement op NLziet nodig.

Deze applicatie plaatst cookies om gebruik te meten. Met installatie van de app ga je hiermee akkoord.

47.

FarmVille 2: Het boerenleven - Zynga Inc.

Meer...

Er is een nieuwe versie van FarmVille, speciaal voor je mobiel. Het is FarmVille, aangepast voor jouw manier van spelen. En het aller beste: het is gratis!
Boer op je eigen tempo, of je nou 30 minuten of 30 seconden hebt. Speel met vrienden of speel alleen in onze nieuwe Anonieme stand: zonder Facebook. Je kunt zelfs spelen als je geen internetverbinding hebt. Word lid van een boerderijcoöp om te handelen en te delen en ga op boerderijavonturen om zeldzame goederen te verzamelen. Nu kun je eindelijk waar en wanneer je maar wilt FarmVille spelen. En het aller beste: het is gratis!

• PRODUCEER verschillende heerlijke gerechten, zoals traditionele appeltaarten
• OOGST unieke zeevruchten en natuurlijk je favoriete groenten en fruit
• DECOREER je boerderij naar hartenlust
• VERZAMEL verborgen en zeldzame schatten op je nieuwe boerderij aan de kust
• VERZORG allerlei schattige boerderijdieren
• TUINIER aan een prachtige, diepblauwe oceaan en decoreer je boerderij met bloemen
• VERKEN een nieuw FarmVille-verhaal vol spannende boerderijavonturen
• BOUW een prachtige nieuwe familieboerderij aan de kust en nodig al je vrienden uit
• VIS met je medeboeren en verkoop je vangst bij Pikes aanlegplaats
• HANDEL en chat met je vrienden of speel anoniem met spelers overal ter wereld
• ONTSNAP naar de kust en verbind met je Facebook-boerderij om gratis water te sturen
• CONCURREER met anderen en bereik de top met je coöp
Voor specifieke informatie over hoe Zynga persoonlijke en andere gegevens verzamelt en gebruikt, lees je ons privacy-beleid op http://company.zynga.com/privacy/policy. In dit spel kan een gebruiker verbinden met sociale netwerken als Facebook en kan de speler tijdens het spelen in contact komen met andere spelers. Je kunt dit spel gratis spelen, maar het is mogelijk om in-app aankopen te doen voor extra content en premium valuta. In-app aankopen variëren van €0,99 tot €99,99. Je krijgt de mogelijkheid om te profiteren van speciale aanbiedingen, evenementen en programma's van Zynga Inc en haar partners.
Het gebruik van deze toepassing wordt beheerst door de dienstvoorwaarden van Zynga. Het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens is onderhevig aan Zynga’s privacybeleid. Deze documenten kun je raadplegen in de secties licentieovereenkomst en privacybeleid van de toepassing. Deze vind je hieronder en op www.zynga.com. Voorwaarden van sociale netwerksites kunnen van toepassing zijn
Servicevoorwaarden: http://m.zynga.com/legal/terms-of-service

48.

Chrome - webbrowser van Google - Google, Inc.

Meer...

Snel surfen op je iPhone en iPad met de Google Chrome-browser die je zo graag gebruikt op je desktopcomputer. Ga verder waar je op je andere apparaten bent gebleven, gebruik gesproken zoekopdrachten en bespaar je gegevensgebruik tijdens het surfen met tot wel 50%.

• SYNCHRONISEREN OP APPARATEN: krijg naadloos toegang tot tabbladen en bladwijzers op je laptop, telefoon of tablet
• GEGEVENSBESPARING: beperk het mobiele gegevensgebruik tot wel 50% tijdens het surfen
• SNELLER SURFEN: maak een keuze uit zoekresultaten die onmiddellijk worden weergegeven terwijl je typt en krijg snel toegang tot eerder bezochte pagina's
• GESPROKEN ZOEKOPDRACHT: gebruik de krachtige Google-functie voor gesproken zoekopdrachten om onderweg antwoorden te vinden zonder te typen
• VERTALEN: lees webpagina's gemakkelijk in elke taal
• ONBEPERKT AANTAL TABBLADEN: open zo veel tabbladen als je maar wilt en veeg met je vinger om tussen de tabbladen te schakelen
• PRIVACY: gebruik de Incognito*-modus om te surfen zonder dat je geschiedenis wordt opgeslagen (meer informatie op http://goo.gl/WUx02)

49.

Boom Beach - Supercell

Meer...

Bestorm stranden en overwin! Boom Beach is een strategisch oorlogsspel waarin je een legendarische strijd voert tegen de kwaadaardige Zwarte garde. Stuur je expeditielegers naar paradijselijke eilanden die in handen van de vijand zijn. Vecht voor elk bruggenhoofd, bevrijd eilandbewoners die als slaven moeten werken en verken een onontdekte archipel. De strijd is ook een race om de oude krachten te verzamelen die op de eilanden zijn verborgen. Ben jij klaar voor de BOOM?

BELANGRIJK! Je kunt Boom Beach helemaal gratis spelen. Bepaalde spelitems zijn echter ook te koop voor echt geld. Als je geen gebruik wilt maken van deze optie, kun je Kopen vanuit apps uitschakelen via de instellingen van je apparaat.

KENMERKEN
- Verken een reusachtige, tropische archipel vol gevaren en schatten
- Speel met duizenden andere spelers, plunder hun basissen en geniet van je oorlogsbuit
- Val honderden unieke eilandbasissen aan die in handen zijn van de kwaadaardige Zwarte garde
- Neem het op tegen angstaanjagende eindbazen en ontdek hun kwaadaardige plannen
- Ontdek de mysterieuze kracht van eeuwenoude standbeelden


In overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid mag Boom Beach uitsluitend gedownload en gespeeld worden door personen van 13 jaar of ouder, zonder ouderlijke toestemming

50.

Pic2Comic - Sketch, Cartoon & Caricature - tag2me GmbH

Meer...

3 in 1: Transform your photos to cartoons, sketches and caricatures in real-time!

Pic2Comic uses a unique interactive comic technology and combines it with morphing. Become your own comic and caricature artist, be creative, spice up your pictures and toonify your world.


How to use
------------------------
1. Take a photo or choose a picture from your library
2. Adjust your image
3. Select a preset
4. Modify the parameters with several easy-to-use tools
5. Deform / morph your picture
6. Save & share the result
7. Print: create photo albums, posters, t-shirts, calendars


Main Features
-----------------------
+ Image adjustments: crop, adjust saturation, brightness & contrast.
+ Filters: Landscape, Papercut, Portrait, Comic & Detail.
+ Expert Mode: modify configuration parameters to define your own style in real-time. Including: number of colors, color smoothing, stroke width, stroke sensitivity, details, and contrast.
+ Caricature Mode: emphasize the characteristics of the subject by morphing the image.
+ Social Sharing: share your results on your favorite social networks (Facebook, Flickr, Twitter, Instagram, Viber, WhatsApp, etc.)
+ HD Export: Export your masterpiece in high resolution.


Please support us with productive feedback to improve Pic2Comic for you and the community.

Cheers,
Your tag2me Team.

51.

Real Racing 3 - Electronic Arts

Meer...

APP STORE BEST OF 2013. NU MET REAL-TIME MULTIPLAYER!
**Beste gratis app in meer dan 90 landen**
Real Racing 3 is een bekroonde franchise die de lat voor mobiele racegames nog hoger legt: zien is geloven.

Deze app maakt gebruik van in-app aankopen. Je kunt in-app aankopen uitschakelen via de apparaatinstellingen. Zie http://support.apple.com/kb/HT4213?viewlocale=nl_NL voor meer informatie.

Mobile Excellence Awards – WINNAAR: Best Mobile Game 2013
Game Connect Asia Pacific – WINNAAR: Game of The Year 2013, Technical Excellence, Excellence in Art
Meffy Awards – FINALIST: Best Mobile Game 2013

Het aantal officieel gelicenseerde circuits in Real Racing 3 wordt continu uitgebreid: inclusief een grotere startopstelling voor 22 wagens en meer dan 70 supergedetailleerde wagens van fabrikanten als Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti en Audi. Dat plus real-time multiplayer, sociale klassementen, tijdritten, Ghost-uitdagingen en innovatieve Time Shifted Multiplayer™ (TSM)-technologie, waarmee je overal en altijd tegen iedereen kunt racen.

**Dit is een veeleisend spel met beelden van extreem hoge kwaliteit. Controleer of je ten minste 1,5 GB vrije ruimte hebt op het apparaat.**

LOF VOOR REAL RACING 3
“Dit spel lijkt een hele generatie op de concurrentie voor te lopen” (IGN, 9,1/10, Editors’ Choice)
“Een ongelooflijk meesterwerk op de mobiel” (Touch Arcade)
“Legt de lat voor het racegenre op de mobiel een stuk hoger” (Pocket Gamer, 9/10, Gold Award)

ECHTE WAGENS
Rijd in het grootste wagenpark van Real Racing ooit: Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti en Audi... mis onze nieuwe fabrikanten niet. Kruip achter het stuur van meer dan 70 zeer gedetailleerde voertuigen en test je vaardigheid in een authentieke raceopstelling met 22 wagens: de meest epische race-ervaring op de handheld.

ECHTE CIRCUITS
Laat de banden gieren op 12 echt bestaande toplocaties uit de hele wereld in meerdere configuraties, waaronder de nieuwe circuits Circuit de Catalunya en Dubai Autodrome, plus Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring en nog veel meer.

ECHTE MENSEN
Real Racing 3 biedt innovatieve multiplayermodi voor iedereen: overal en altijd. Bumperkleef bij vrienden en rivalen in de wereldwijde real-time multiplayer, die mogelijk wordt gemaakt door Game Center™. Als je vrienden en rivalen niet online zijn, doe je mee aan willekeurige races tegen AI-gestuurde versies van vrienden in Time-Shifted Multiplayer™. Als je je techniek wilt perfectioneren, ga je tijdritghost-uitdagingen aan om van de allerbesten te leren.

MEER KEUZE DAN OOIT
Doe mee aan meer dan 1500 evenementen, zoals bekerraces, afvalraces, langeafstandsuitdagingen en dragraces. Kies uit diverse upgrades om de prestaties van je wagen te maximaliseren. Bekijk de actie vanuit diverse camerahoeken, tweak de HUD en stem de besturing af op je persoonlijke voorkeur.

DE GROOTSTE RACE-ERVARING
Real Racing 3 wordt mogelijk gemaakt door de ongelooflijke Mint™ 3-engine, met gedetailleerde autoschade, volledig functionerende achteruitkijkspiegels en dynamische reflecties voor echte HD-races.

Dienstvoorwaarden: http://www.ea.com/terms-of-service
Game-EULA: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/nl/GM
Als je vragen wilt stellen of hulp nodig hebt, bezoek je https://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten opheffen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op www.ea.com/1/service-updates

Belangrijke consumenteninformatie: vereist een vaste internetverbinding (er kunnen netwerkkosten in rekening worden gebracht); vereist acceptatie van het privacy- en cookiebeleid, de dienstvoorwaarden en de EULA van EA; bevat in-game advertenties; verzamelt gegevens via analysetechnologie van derden (zie het privacy- en cookiebeleid voor meer informatie); bevat directe links naar het internet en sociale-netwerksites voor een doelgroep ouder dan 16 jaar.

52.

Crazy Taxi™ City Rush - SEGA

Meer...

Crazy Taxi™ City Rush is the ALL-NEW sequel of SEGA’s legendary action franchise. It’s FREE and designed for iPhone, iPad, and iPod touch!

"This is one ride that's definitely worth taking." - CNET
"You definitely want to hail this one down..." - AppAddict
"...worth your attention..." - IGN
"...unique spin on something you already know and love..." - Gamezebo
"...a city teeming with personality." - Modojo

NEW ONE-TOUCH CONTROLS
Speed, drift, whip around corners, weave through traffic, up ramps and into the air. The crazier you drive the higher your rewards.

CUSTOMIZE YOUR CAB
For the first time ever, fully customize your very own crazy taxi. Increase its power and visual appeal with a wide variety of over-the-top upgrades and looks. Then collect a whole fleet of cabs.

A WHOLE NEW CRAZY WORLD
Master the streets of the big city to speed up your times. Meet new and classic characters. Even drive your Facebook friends crazy -- take them for a ride and compete for best cabbie on the planet.
----------------------------------------------------
Crazy Taxi City Rush Features:
• Intuitive one-touch driving controls
• All-new city to master and explore
• All-new cast of crazy passengers
• Crazy variety of special missions and challenges
• Expand the city for higher pay and crazier routes
• Drive crazy to music from your personal library
• Portrait and landscape modes
• Created by the original Crazy Taxi designer, Kenji Kanno, and SEGA’s top mobile developer, Hardlight, makers of Sonic® Dash

----------------------------------------------------
Please noted that Crazy Taxi City Rush offers in-app purchases. You can turn-off the payment feature by disabling in-app purchases in your device’s settings.

Like us on Facebook or follow us on Twitter for the latest news:
facebook.com/CrazyTaxiSega
twitter.com/CrazyTaxiSega

----------------------------------------------------
© SEGA. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. SEGA, the SEGA logo, Hardlight, CRAZY TAXI and CRAZY TAXI CITY RUSH are either trademarks or registered trademarks of Sega Corporation.

53.

Google Zoeken - Google, Inc.

Meer...

Het beste van Google in één app. Tik op de microfoon om te vinden wat u zoekt, van restaurants in de buurt tot het aantal calorieën in kwarktaart. Google geeft u bovendien de informatie die u wilt weten voordat u ernaar vraagt, bijvoorbeeld verkeersinformatie of tussenstanden van sportwedstrijden.

Google Now geeft u automatisch de informatie die u in de loop van de dag nodig heeft:
• Begin de ochtend met het weerbericht, nieuws en verkeersinformatie.
• Ontvang updates over sport, films en evenementen.
• Vraag om een herinnering, bijvoorbeeld 'buy milk at the store'

Praat met Google:
• Tik op de microfoon en spreek uw vraag uit
• U krijgt een gesproken antwoord van Google

En verder alles waarom u graag met Google zoekt:
• Snel: nog vlotter zoekresultaten vinden.
• Mooi: soepel zoeken naar afbeeldingen op een volledig scherm.
• Intuïtief: veeg tussen webpagina's en resultaten.

Meer informatie over Google Now: www.google.com/now

54.

Candy Crush Saga - King.com Limited

Meer...

Candy Crush Saga, van de makers van Pet Rescue Saga en Farm Heroes Saga!

Het lekkerste spel ooit!

Vergezel Tiffi en Mr. Toffee op hun heerlijke reis door het Candy-koninkrijk.Voltooi level 50 om de Droomwereld te ontgrendelen en samen met Odus de uil te ontsnappen aan de realiteit. Verwissel en combineer je weg door honderden levels in dit verrukkelijke puzzelavontuur. Is dit niet het lekkerste spel ooit?

Speel deze overheerlijke saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt! 

Candy Crush Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Kenmerken van Candy Crush Saga:

• Smaakvolle graphics waarvan je lekkere trek krijgt

● Geniet van overheerlijke omgevingen en maak kennis met snoeperige figuren

● Handige boosters om je te helpen bij lastige levels 

● Voltooi avontuurlijke levels en ontgrendel smakelijke verrassingen

• Eenvoudig en leuk om te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen 

• Honderden lekkere levels in het Candy-koninkrijk - en elke 2 weken nieuwe levels!

• Scoreborden om je vrienden en concurrenten in de gaten te houden!

• Eenvoudige synchronisatie van het spel op verschillende apparaten en volledige spelfuncties ontgrendelen als je een internetverbinding hebt

Ben jij al een fan van Candy Crush Saga? Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter voor het laatste nieuws:

facebook.com/CandyCrushSaga

twitter.com/CandyCrushSaga

Ten slotte willen we iedereen die Candy Crush Saga heeft gespeeld ENORM BEDANKEN! *Minimaal vereiste iOS-versie: 4,3.5* 

55.

Hay Day - Supercell

Meer...

Hay Day is een compleet nieuwe boerderijbeleving met soepele besturingen speciaal voor de iPad of iPhone.

LET OP! Hay Day is volledig gratis om te spelen hoewel sommige spelonderdelen voor echt geld kunnen worden gekocht. Als je deze optionele functie niet wilt gebruiken, schakel dan aankopen vanuit apps uit in de instellingen van je apparaat. Eveneens conform onze servicevoorwaarden en ons privacybeleid, moet je ten minste 13 jaar oud zijn om Hay Day te mogen spelen of downloaden.

Ga terug naar de natuur en ervaar het rustgevende werk op het land en het houden van kippen, varkens, koeien en schapen.

Maak een naam voor jezelf door gewassen te oogsten en bakkerijen, suikerfabrieken en zuivelhandels te bouwen om producten te maken die je met je vrienden kunt delen in je eigen Boerderijwinkel.

REVIEWS

5/5 "Deze game is zo geweldig en uniek! Coolste game die ik ooit heb gespeeld. Bedankt Hay Day!!!!! :)"

5/5 "Zowel rustgevend als meeslepend. Mijn man en ik zijn allebei dol op dit spel."

5/5 "Echt een leuk spel om met het hele gezin te spelen"

5/5 "Wat een leuk en verslavend spel! De dieren en alles wat ze doen zijn superschattig. Dit verveelt nooit!!!! Echt te gek"

5/5 "Een geweldig leuk spel om te spelen! Er is altijd iets te doen en steeds weer iets nieuws!"

KENMERKEN

• GRATIS OM TE SPELEN!
• Produceer heerlijk eten met natuurlijk ingrediënten van je eigen boerderij
• Koop en verkoop gezonde en verse producten in de Boerderijwinkel
• Verzorg leuke boerderijdieren met grappige karakters!
• Plant en oogst verschillende gewassen
• Vang vissen tussen de oogsten door. Je hoeft alleen met je vinger te vegen.
• Je kunt je boerderij helemaal aan je eigen smaak aanpassen. Maak er je eigen stek van.
• Schitterende animaties en geluiden. Je boerderij leeft echt!
• Geoptimaliseerd retinadisplay voor de iPad
• Eenvoudige, leuke aanraakbewegingen die echte boerderijwerkzaamheden nabootsen
• Speel en handel met je vrienden op Game Center en Facebook

Problemen? Suggesties? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken op hayday.feedback@supercell.net of vinden op Facebook op http://facebook.com/haydayofficial

56.

Panda PandaMonium - Big Fish Games, Inc

Meer...

Make matches of the same tile type to clear the level and rescue the Pandas from the hungry Dragon! Test your puzzle skills – match powerful tiles to trigger massive bonuses and compete with your friends!

From the creative minds at Big Fish Games comes a matching game like no other. Inspired by the ancient game of mahjong, fused with addictive puzzle mechanics, and touched with excitement, mystery and magic… try Panda PandaMonium and share the magic with your friends!

Note:
- This app does not support 4th Generation iPod Touch or 4th Generation iPhone.
- A network connection is required to play.

*** Discover more from Big Fish! ***

Sign up for our newsletter and never miss a new release or promotion again: http://bigfi.sh/iSplashNewsletter

Big Fish is the leading global marketplace to discover and enjoy casual games. You can enjoy our virtually endless selection of games anytime, anywhere — on your PC, Mac, mobile phone, or tablet. Learn more at bigfishgames.com!

Follow Big Fish Games on Facebook: http://facebook.com/bigfishgames

Follow us on Twitter: http://bigfi.sh/BigFishTwitter

57.

Atom Run - Fingerlab

Meer...

Atom Run is an action-packed retro-futuristic platform game, in a superb mechanical-dynamic world.
Jump, push, run and avoid the many dangers you'll encounter. Don't worry about dying - you have infinite lives. You'll be hooked!

"In 2264, an unprecedented disaster put an end to all living things. Only the robots survived - but when exposed to radiation, they become uncontrollable! With one exception..."

You control Elgo, a sophisticated robot prototype with simple, intuitive commands. Your mission is to find all the atoms and molecules that are critical to creating new life. Act fast, because your time is short!

Features & Highlights of this Game:
- Action-adventure fast paced platformer game
- Experience worthy of a game console fully optimized for iOS
- Optimized for retina display
- 2D game engine, 3D graphic
- Precise and intuitive commands
- Original music composed by french electronic artist King Q4
- Supports iOS joysticks (Game Controller MFI)
- Game Center
- Complete Game! Free of ads and does not feature additional purchases
- We do not collect any personal information.
- Atom Run is available in: English, French, Italian, Chinese, German, Spanish, Japanese, Korean and Russian.

System Requirements:
Atom Run requires iPad 2, iPhone 4S or iPod Touch (5th generation) or higher - or a newer device.

Don't hesitate to leave us a rating or a comment in iTunes.

About FingerLab:
FingerLab is an independent app development & publishing studio. In 2012, it won the Apple Design Award for its app “DM1-The Drum Machine.” Besides, it has even been featured in the iTunes App Store in several categories including Best of 2013 (Musyc), App of the Week (Rockmate, Albert & Multiponk), Hall of Fame (Multiponk, DM1).

Watch us: vimeo.com/fingerlab
Visit us: fingerlab.net
Follow us: twitter.com/fingerlab

Powered by Fingerlab

58.

NU.nl - Sanoma Digital

Meer...

Download nu de app van NU.nl, de meest gelezen nieuws-app van Nederland! Lees het laatste nieuws het eerst op NU.nl: snel, betrouwbaar, overzichtelijk en gratis.

Functies:
- Lees altijd het laatste nieuws
- Volg actuele nieuwsdossiers
- Foto’s, slideshows en video’s in retina beeldkwaliteit
- Cartoons van De Jager en FC Knudde
- Personaliseer nieuws door jouw favoriete nieuwsonderwerpen toe te voegen aan Mijn NU.

En ook:
- TV Gids met nu & straks, zenders, primetime en een filmoverzicht
- Weerbericht met regenradar
- Actueel verkeersinformatie 
- Actuele beurskoersen
- Live voetbalstanden & uitslagen, met alerts tijdens de wedstrijd. Programmaoverzicht van komende wedstrijden

Lees ons beleid inzake gegevensgebruik, onze voorwaarden en ander belangrijke informatie in het juridische gedeelte van de beschrijving.

59.

Microsoft PowerPoint voor iPad - Microsoft Corporation

Meer...

** Gratis PowerPoint-presentaties weergeven en vertonen. Voor maken en bewerken hebt u een Office 365-abonnement nodig. **

De echte Microsoft PowerPoint-app, ontworpen voor iPad.
Uw PowerPoint-presentaties zien er voortaangeweldig uit op de iPad. Als u documenten bewerkt of maakt, kunt u er zeker van zijn dat deze er precies zo uitzien als u wilt op uw pc, Mac, tablet en telefoon. PowerPoint voor iPad heeft het vertrouwde Office-uiterlijk gecombineerd met een intuïtieve aanraakervaring, zodat u snel aan de slag kunt.

PowerPoint voor iPad is onderdeel van Microsoft Office. Met een Office 365-abonnement beschikt u altijd over de meest recente versies van Microsoft Office op uw pc, Mac, tablet en telefoon.

PowerPoint-presentaties zien er geweldig uit
•U beschikt over afbeeldingen, tabellen, grafieken, SmartArt, overgangen en animaties, allemaal fraai opgemaakt.
•PowerPoint-presentaties zien er geweldig uit, net zoals op uw pc of Mac.
•Tijdens het presenteren kunt u de ingebouwde laserpointer, pennen of markeerstiften gebruiken om uw boodschap over te brengen.
•U kunt e-mailbijlagen weergeven en al uw PowerPoint-presentaties openen vanuit OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint.
•U kunt direct verdergaan waar u was gebleven, omdat PowerPoint voor iPad onthoudt waar u het laatst aan hebt gewerkt, ongeacht welk apparaat u daarvoor hebt gebruikt.
• U kunt PowerPoint-presentaties nu afdrukken op een AirPrint-printer.

Probleemloos maken en bewerken
•Als u een document bewerkt, worden uw inhoud en opmaak opgeslagen op al uw apparaten – pc, Mac, tablet en telefoon.
•U kunt uw ideeën precies weergeven zoals u dat wilt, met volledige ondersteuning voor rijke opmaak, inclusief lettertypen, foto's, tabellen, tekstvakken, vormen, overgangen, sprekersnotities en meer.
•U kunt tegelijkertijd met anderen aan dezelfde presentatie werken.
•Uw presentatie wordt automatisch opgeslagen in PowerPoint, zodat u er zeker van bent dat u uw werk niet verliest als u onderweg bent.
•U kunt uw werk eenvoudig delen met anderen door een hyperlink of de hele presentatie per e-mail te verzenden.

Een vertrouwde Microsoft Office-ervaring
•Het is eenvoudig om met de app te werken en aan de slag te gaan, omdat het lijkt op de PowerPoint-ervaring die u al kent.
•De vertrouwde navigatie- en menuopties zijn gebouwd voor aanraken. Geen toetsenbord vereist.


Vereisten:
Een kwalificerend Office 365-abonnement is vereist voor het bewerken en maken van PowerPoint-presentaties. Kwalificerende abonnementen zijn:
•Office 365 Personal
•Office 365 voor Thuisgebruik
•Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium
•Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen
•Office 365 Enterprise E3 en E4 (voor ondernemingen en de overheid)
•Office 365 Education A3 en A4
•Office 365 ProPlus
•Office 365 voor Hoger Onderwijs
•Proefabonnementen op Office 365

Als u geen abonnement hebt, kunt u Office 365 voor Thuisgebruik kopen vanuit de PowerPoint voor iPad-app. Met Office 365 voor Thuisgebruik beschikt u altijd over de meest recente versies van Office voor maximaal 5 pc's of Mac's en 5 mobiele apparaten, 20 GB extra OneDrive-cloudopslag en wereldminuten voor Skype (indien beschikbaar).

Office 365-abonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht op uw iTunes-account en worden binnen 24 uur vóór het eind van de huidige abonnementsperiode automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen vooraf is uitgeschakeld. Na aanschaf kunnen abonnementen worden beheerd en kan automatisch verlengen worden uitgeschakeld in de instellingen van uw iTunes-account. Een abonnement kan niet tijdens de actieve abonnementsperiode worden geannuleerd.

60.

IKEA Catalogus - Inter IKEA Systems B.V.

Meer...

Deze applicatie zorgt ervoor dat je de nieuwste publicatie van de IKEA catalogus en de brochures kan downloaden. Net zoals in de gedrukte, papieren IKEA catalogus,is deze digitale catalogus vol inspiratie, wooninrichtingsideeën en tips. De catalogus is ongeveer 300 pagina's groot en laat een gedeelte van de IKEA range zien. Ook is het mogelijk om met je smartphone of tablet meer inspiratie te verkrijgen. Je kan in de gedrukte, papieren catalogus de pagina's scannen of in de digitale versie klikken op het +symbool bovenin de pagina. Zo krijg je toegang tot films die 360° rond interieurs laten zien, verhalen over de producten, of zelfs bepaalde producten virtueel in je woonkamer plaatsen met behulp van de 3D augemented reality! De IKEA catalogus is voor het eerste gedrukt in 1951 en de digitale versie verscheen voor het eerst in 2011.

61.

Piano Tiles (Don't Tap The White Tile) - HU WEN ZENG

Meer...

#1 Free Game in more than 40 countries
#10 Free Game in more than 100 countries

Watch your step, DON'T TOUCH ON ANY WHITE TILES! This is the core rule of this addictive game. Sounds easy? Give it a try, and see how well you stack up against your friends.

Features:
◈ Leaderboard of friends support (Facebook/Twitter)
◈ Community support
◈ Charming piano soundtracks
◈ Customizable playlist
◈ More than 20 awesome game modes
◈ Muti-color themes & dozens of color options
◈ Smooth gameplay
◈ Optimised for high resolution screen
◈ Social network sharing

We'd love to hear your suggestions and comments! We've got loads of improvements and new features planned, so stay tuned!

LIKE PIANO TILES ON FACEBOOK!
http://www.facebook.com/PianoTilesFans

FOLLOW US ON TWITTER!
http://www.twitter.com/PianoTiles

62.

Google Translate - Google, Inc.

Meer...

Taalbarrières doorbreken met Google Translate:

• Vertalen in 80 talen
• Luister naar uitgesproken vertalingen
• Vertaal spraak en handschrift rechtstreeks
• Voeg sterren toe aan uw favoriete vertalingen zodat u er ook offline snel toegang toe heeft
• Bekijk woordenboekresultaten voor losse woorden of zinnen

Vertalingen zijn beschikbaar van en naar de volgende talen:
Afrikaans, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Catalaans, Cebuano, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Esperanto, Ests, Fins, Frans, Gallicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Haïtiaans Creools, Hausa, Hebreeuws, Hindoestaans, Hmong, Hongaars, Iers, Igbo, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Javaans, Jiddisch, Kannada, Khmer, Koreaans, Kroatisch, Lao, Latijn, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Maltees, Maori, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Slovaaks, Sloveens, Somalisch, Spaans, Swahili, Tagalog, Tamil, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Wels, Wit-Russisch, Yoruba, Zoeloe, Zweeds

63.

Clash of Clans - Supercell

Meer...

Nieuw: clanoorlogen! Vernietig vijandelijke clans in gevechten van clan tegen clan. Leid je clan naar de overwinning! Clash of Clans is een spannende strategiegame met gevechtselementen. Bouw je dorp, train je troepen en vecht online met miljoenen andere spelers!

LET OP! Clash Of Clans is gratis om te spelen maar sommige voorwerpen in het spel kunnen voor echt geld worden gekocht. Als je geen gebruik wilt maken van deze functie, schakel in-app aankopen dan uit onder de instellingen van je apparaat. Eveneens conform onze servicevoorwaarden en ons privacybeleid, moet je ten minste 13 jaar oud zijn om Clash of Clans te mogen spelen of downloaden.

5/5 “Deze game is fenomenaal”

5/5 “Als je op zoek bent naar een game die leuk is om te spelen en strategisch beter in elkaar zit dan andere games, is deze game het antwoord”

Clash of Clans is een verslavende combinatie van strategie en competitieve razendsnelle gevechten. Stel een leger samen van barbaren, tovenaars, draken en andere machtige krijgers. Suit je aan bij een clan van spelers en werk je door de rangen omhoog, of stel je eigen clan samen om voor het eigendom van het rijk te vechten. Het terugdringen van de gobelins is slechts de eerste stap - je missie is pas over als je clan over alle andere clans regeert!

« KENMERKEN »
- GRATIS OM TE SPELEN
- Maak een ondoordringbaar fort van je dorp
- Vecht tegen spelers over de hele wereld en nemen hun overwinningspunten in
- Bundel je krachten met andere spelers en vorm de ultieme clan
- Vecht tegen rivaliserende clans in de epische clanoorlogen.
- 15 unieke eenheden met meerdere upgradelevels
- Verdedig je dorp met kanonnen, torens, mortieren, bommen, vallen en muren
- Vecht tegen de gobelinkoning in een spannende campagne verspreid over het hele rijk

Problemen? Suggesties? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken op clashofclans.feedback@supercell.net

Let op: je hebt een netwerkverbinding nodig om te spelen

Privacybeleid
http://www.supercell.net/privacy-policy/

Algemene voorwaarden
http://www.supercell.net/terms-of-service/

64.

Hungry Shark Evolution - Future Games of London

Meer...

Zwemmers pas op! HUNGRY SHARK™ is terug en hongeriger dan ooit!

Ervaar het leven als een haai in de ultieme test van overleving. Uitstekend 3D-graphics en boordevol actie gameplay. Van een pup te groeien tot een 10 ton grote witte haai! Eten uw weg rond een diverse aquatische wereld vol verwondering en gevaar.

Feest op smakelijke zeedieren, zwemmers, schildpadden en vissers uit te groeien tot een reus. Battle vijand haaien, onderzeeërs, en de vreemde wezens van de diepe. Chain up Combo bonussen tot massale hiscores winnen!

Voltooi missies en vind schat aan munten en edelstenen te verdienen. Breng deze beloningen over het upgraden van uw vaardigheden haaien of koop speciale levensreddende items. Vorderingen tot de meest woeste beesten in de zee te ontgrendelen: Mako Shark, Hammerhead, Tiger Shark en de almachtige Great White.

Features:
+ Console kwaliteit 3D-graphics
+ 6 haaien soorten om te groeien en te upgraden
+ Unlock baby haaien en andere geweldige extra's!
+ Een enorme free-roaming wereld te terroriseren
+ Intuïtieve touch of tilt controles
+ gezonken schat te ontdekken
+ Veel vreemde en prachtige wezens om te eten
+ 50 missies om te voltooien
+ A clockwork robot gibbon aap
+ Facebook sociale functies

Regelmatige updates op de weg - nieuwe functies, inhoud en uitdagingen te houden u terugkomen voor meer!

In deze app kunt u edelstenen en munten kopen, die u kunt besteden aan upgrades en accessoires. U kunt deze edelstenen en munten ook zonder te kopen in het spel verzamelen, of door videoreclame te bekijken via het aankoopscherm.

Dit spel bevat reclame. Reclame wordt uitgeschakeld wanneer u een aankoop doet.

65.

School of Dragons: How to Train Your Dragon - Knowledge Adventure

Meer...

*** #1 of ALL GAMES in 35 countries ***
*** #1 of ALL ROLE PLAYING GAME in 83 countries ***

Available on the iPad 2, 3, 4, iPad Air & iPad mini!
** For optimal performance, please close all apps prior to opening School of Dragons. **
** If you are having issues, please refer to http://www.schoolofdragons.com/how-to-train-your-dragon/mobile-optimization or email: support@schoolofdragons.com for help! **
** 2gb of space is needed for the game on your iPad. **

What people are saying about School of Dragons:
* “You’ll get to meet Hiccup, Toothless, and pretty much everyone else you’d want while completing missions, raising and training your own dragon, and making friends with other players.” - 148 Apps

* "This amazing world of creativity is loaded with timeless exploration and exciting quests that you will find more than entertaining." - Dragon Games Online 

* "...it has both brains and heart wrapped in a non-violent package that will appeal to lots of different people.“ - 4/5 stars Gamezebo

Join Hiccup, Toothless, and Gobber in the School of Dragons 3D MMORPG where you can play in the DreamWorks Animation “How To Train Your Dragon” universe with all your favorite dragons and Viking friends.

Learn everything from science basics to the art of shooting fireballs, all while soaring through the skies on your very own dragon!

Raise, nurture and train your dragon — the more you accomplish with your dragon, the more you bond with it and rise in the ranks at the School of Dragons. Also, join up with others in clans to adventure together and dominate the land of Berk while obtaining fame and rewards!

Experience all the fun and adventure of “How To Train Your Dragon” in a 3D world when you enroll in School of Dragons!

FEATURES
• Visit with familiar friends like Hiccup, Toothless and others from the “How To Train Your Dragon” franchise. Discover new friends as you progress in the School of Dragons!
• Play on your mobile device, Facebook or computer — SEAMLESSLY. This cross-platform gameplay experience is one of the first of its kind!
• Play AND Watch -- View clips from the movie that immerse you into the world of Berk!
• Fly with Toothless, Thunderdrum, Whispering Death and all the other dragons in Flight Club as you become the ULTIMATE DRAGON TRAINER!
• Gameplay revolves around science – Life, Earth and Physical sciences, and simple machinery. Learning is rooted in the Next Generation Science Standards, one of the first games to employ this.
• Use your tablet to race your dragon against dragon trainers worldwide to win rewards and glory!
• The vast world of Berk beckons you with activities such as learning to fly your dragon, fireball shooting practice, farming , fishing and so much more!
• Create your very own, unique avatar. Pick your own dragon and customize its appearance from a multitude of options.
• Socialize with your friends or meet new ones in this fantastic, expansive universe!
• NEW Mystery Boxes: Uncover fantastic treasures to help you in the School of Dragons.

Available in English, Spanish, Portuguese and Simplified Chinese languages!

Email us at AppComments@jumpstart.com with your suggestions and comments. We love to hear your ideas and feedback!

Privacy Policy:
http://www.schoolofdragons.com/Help/privacypolicy
Registration information is optional (children under 13 require parent registration). You will be able to be notified of game updates and new features along with integration to our online educational world for kids.

PLEASE NOTE: School of Dragons uses in-game currency to unlock game content, customization options and consumables. You can earn them through gameplay or purchase additional in-game coins via your iTunes account. You may lock out the ability to purchase the upgrade by disabling this through your device’s settings.

66.

NOS - Nederlandse Omroep Stichting

Meer...

Altijd, overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws via de NOS app op je iPhone en iPad.

De NOS brengt het beste van nos.nl snel naar je mobiel en tablet via de gratis NOS app: nieuws, sport, weer, verkeer en live tv.

67.

FIFA 14 by EA SPORTS - Electronic Arts

Meer...

Met deze app kunnen in-app-aankopen worden gedaan. Bij de apparaatinstellingen kun je de mogelijkheid tot in-app-aankopen uitschakelen. Raadpleeg voor meer informatie http://support.apple.com/kb/HT4213.

ECHTE SPELERS. ECHTE TEAMS. ECHTE COMPETITIES. Welkom bij de meest authentieke voetbalgame uit de App Store. Voel de spanning van elke pass, elke trap en elke tackle met de nieuwe touch-besturing. En beleef mee wat er in het echte voetbal gebeurt via EA SPORTS™ Football Club-wedstrijddag. Ren het veld op!

** Dit is een zeer gedetailleerde game van hoge kwaliteit. Zorg dat je minimaal 1,35 GB vrije ruimte hebt op je apparaat. **

GA MET JE ULTIMATE TEAM DE UITDAGING AAN
Verdien en verhandel, of koop en verkoop FIFA-spelers om je eigen fantasieteam samen te stellen. Kies je speelstijl, opstelling, tenues en nog veel meer. Neem het dan met je ploeg op tegen andere spelers uit de hele wereld in het speltype Online Seizoenen!

VOEL DE PASSIE
Met 33 competities, meer dan 600 officiële teams en meer dan 16.000 spelers. Van de Engelse Premier League tot La Liga en de Duitse Bundesliga, en nog veel meer. Vier je overwinningen in 34 authentieke stadions. En luister voor het eerst ooit op de mobiel naar het commentaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans!
Klik in het menu AANPASSEN op de tegel GELUID voor opties om commentaar te downloaden.

BELEEF DE WEDSTRIJDDAG
Met EA SPORTS™ Football Club-wedstrijddag kun je je favoriete club op de voet volgen. Speel tegelijkertijd met de echte wedstrijden uit alle topcompetities. Elke blessure, schorsing en verandering in de teamvorm zie je terug in de game, zodat je je het echte voetbal op de voet kunt volgen, waar je ook bent!

NIEUWE, INTUÏTIEVE TOUCH-BESTURING
Versleep spelers over het veld, tik om te passen, veeg om te schieten en nog veel meer! Met de nieuwe vloeiende touch-besturing van FIFA 14 heb je de touwtjes van de populairste sport ter wereld in handen, of eigenlijk in je vingers.

DAAG JE VRIENDEN UIT IN ONLINE MULTIPLAYER
Speel waar en wanneer je maar wilt met vrienden. Speel met sterren als Lionel Messi en Gareth Bale tegen spelers uit de hele wereld en haal de top van het klassement. Deel daarna je mooiste voetbalmomenten online, direct vanuit de functie Herhaling!

FIFA-FANATIEKELINGEN!
Zin in meer? Klassieke speltypen, zoals Manager, Toernooi en Aftrap, kunnen in het spel worden gekocht.

Het spel waar je van houdt. Het spel waar je voor leeft. WIJ ZIJN FIFA 14!


Dienstvoorwaarden: http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/nl/PC/
Privacy- en cookiebeleid: http://www.ea.com/privacy-policy
Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van de game: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/NL/nl/OTHER/
Ga voor hulp of vragen naar https://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten beëindigen na een opzegtermijn van 30 dagen, aangekondigd op http://www.ea.com/nl/1/kennisgeving-online-diensten

Belangrijke informatie voor klanten: Voor deze app is acceptatie van het Privacy- en cookiebeleid, de Dienstvoorwaarden en de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van EA vereist. De app bevat reclame in de game. Met deze app worden gegevens verzameld door middel van advertentietechnologie en analysetechnologie van EA en derden. Zie voor meer informatie het Privacy- en cookiebeleid. Voor bepaalde functies is een Origin-account vereist. Op het registreren van een nieuwe account zijn leeftijdsvereisten van toepassing. Deze app bevat directe links naar social network-websites die zijn bedoeld voor personen die ouder zijn dan 13 jaar.


68.

iTunes U - Apple

Meer...

iTunes U is de beste manier om cursussen op de iPad aan te maken en te beleven.  Met de iTunes U-app heb je direct vanaf je iPad, iPhone of iPod touch toegang tot complete cursussen van toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen en kun je bovendien 's werelds grootste digitale catalogus van gratis lesmateriaal raadplegen. Of je nu moleculaire biologie studeert aan een universiteit, Spaans leert op de middelbare school of gewoon geïnteresseerd bent in Europese geschiedenis, je hebt nu het ideale hulpmiddel om overal en altijd te kunnen leren.

Functies:
Start de discussie
• Studenten die deelnemen aan privécursussen kunnen eenvoudig vragen stellen over de cursus, berichten of opdrachten.
• Andere studenten in de les kunnen meepraten en meer vragen stellen of antwoord geven.
• Docenten en studenten kunnen het gesprek volgen via pushberichten terwijl de discussie zich ontwikkelt.

Gratis cursussen in een breed scala aan onderwerpen
• Je kunt gratis cursussen volgen die worden samengesteld en onderwezen door docenten van toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen.
• Alle opdrachten en informatie van je docent zie je op een centrale plaats. Opdrachten die je gedaan hebt kun je afstrepen
• Je kunt aantekeningen maken en tekst markeren in iBooks, waarna deze in de iTunes U-app worden gegroepeerd zodat je ze gemakkelijk nog eens na kunt lopen.
• Je kunt cursusnotities maken tijdens de les of tijdens het afspelen van audio- en videomateriaal in iTunes U.
• Je hebt toegang tot allerlei cursusmateriaal, zoals audio, video, boeken, documenten, presentaties, apps en iBooks-lesboeken
• Je kunt je vrienden via Twitter, Facebook, Mail en Berichten laten weten wat je favoriete cursussen zijn

's Werelds grootste catalogus van gratis lesmateriaal
• Je kunt kiezen uit meer dan 750.000 gratis colleges, video's, boeken en ander bronmateriaal over duizenden onderwerpen variërend van algebra tot zoölogie.
• Je kunt door de collecties bladeren van onderwijsinstituten en culturele instellingen uit 30 landen, waaronder Stanford, Yale, MIT, Oxford, LaTrobe University, University of Tokyo, MoMA, the New York Public Library en de Library of Congress

Maak cursussen aan op de iPad
• Docenten kunnen nu hun cursussen aanmaken en bijwerken in de iTunes U-app op hun iPad. Het is snel, eenvoudig en helemaal gratis.
• Je kunt elke student een cursusoverzicht geven, berichten schrijven, opdrachten uitdelen, lesmateriaal plaatsen, deelnemende studenten volgen en nog veel meer.
• Met de ingebouwde camera van de iPad kun je eenvoudig foto's of video's maken die je kunt uploaden voor cursusopdrachten.
• Je kunt materiaal aanmaken met Pages, Numbers en Keynote of andere apps uit de App Store en dit toevoegen aan je cursus met de functie 'Open in iTunes U' in elke app.
• Docenten die zijn verbonden met gekwalificeerde instellingen kunnen hun cursussen publiceren naar de iTunes U-catalogus zodat deze voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

Vereisten:
• Voor deelname aan cursussen is een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7 of hoger vereist.
• Voor het aanmaken van cursussen is een iPad met iOS 7 of hoger vereist.
• Een Apple ID die geschikt is voor gebruik in de iTunes Store.
• iTunes 10.5.2 of hoger als je wilt synchroniseren met een computer.
• De beschikbaarheid van materiaal waarnaar vanuit een cursus wordt gekoppeld, kan per land verschillen.

69.

Zoek mijn iPhone - Apple

Meer...

Als je je iPhone, iPad, iPod touch of Mac verliest, kun je met de app 'Zoek mijn iPhone' een ander iOS-apparaat gebruiken om hem op te sporen en je gegevens te beveiligen. Installeer deze gratis app op een ander iOS-apparaat, open de app en log in met de Apple ID die je voor iCloud gebruikt. Met 'Zoek mijn iPhone' kun je je zoekgeraakte apparaat op een kaart terugvinden, het op afstand vergrendelen, een geluid erop laten afspelen, een bericht erop laten verschijnen, of alle gegevens erop wissen.

Als de iPhone, iPad of iPod touch die je zoekt iOS 6 of nieuwer heeft, is 'Zoek mijn iPhone' ook voorzien van de Verloren-modus. De Verloren-modus vergrendelt je zoekgeraakte apparaat met een toegangscode en kan een eigen bericht en telefoonnummer op het vergrendelingsscherm laten verschijnen. In de Verloren-modus kun je ook zien waar je apparaat is geweest. Je kunt dus de recente locatiegeschiedenis bekijken in de app 'Zoek mijn iPhone'.

'Zoek mijn iPhone' moet ingeschakeld zijn in de iCloud-instellingen op het apparaat, voordat je het met deze app kan lokaliseren.

Kenmerken
• Vind je iPhone, iPad, iPod touch of Mac op een kaart
• Speel twee minuten lang een geluid af op het hoogste volume (zelfs als het apparaat op 'geluid uit' staat)
• Vergrendel je apparaat op afstand met een toegangscode
• Laat een eigen bericht verschijnen op het vergrendelingsscherm
• Wis op afstand alle content en instellingen op je apparaat
• Verloren-modus (iOS 6 of nieuwer)
• Routebeschrijving naar de locatie van het apparaat (iOS 6 of nieuwer)
• Indicator batterijlading

Ondersteunde talen: Engels, Japans, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Russisch, Pools, Turks, Oekraïens, Arabisch, Kroatisch, Tsjechisch, Grieks, Hebreeuws, Roemeens, Slowaaks, Thais, Indonesisch, Catalaans, Hongaars, Vietnamees, Maleis

VEREISTEN
• Zoek mijn iPhone 3.0 vereist iOS 7 of nieuwer en een iCloud-account. Je kunt een gratis iCloud-account aanmaken op je iPhone, iPad of iPod touch.
• Wifi of dataverbinding via GSM is vereist. Om het terug te vinden, moet je iPad met wifi, iPod touch of Mac met het internet zijn verbonden via een geregistreerd wifi-netwerk. Uw Mac mag niet in sluimerstand staan.
• De Verloren-modus vereist dat het zoekgeraakte apparaat iOS 6 of nieuwer moet hebben.

70.

Tijdschrift.nl - Mediakiosk

Meer...

LET OP: helaas biedt iTunes geen mogelijkheid om reacties te geven bij "Beoordelingen en recensies". Bij vragen raden we aan de FAQ te bekijken of te mailen naar info@tijdschrift.nl.

Tijdschriften kun je terugzetten na de update door op de knop "aankopen herstellen" te klikken. Daarnaast moet je je "aanmelden" met je Tijdschrift.nl account. Mocht een aangekochte editie dan niet aanwezig zijn, verwijder dan de app, installeer de app opnieuw, herstel je aankopen opnieuw en meld je opnieuw aan met je Tijdschrift.nl account. Mocht het dan nog steeds niet lukken, neem dan contact op via info@tijdschrift.nl. We horen dan graag welke iPad (1, 2, 3, 4) is gebruikt en de versie van het iOS. Stuur ook svp de aankoopbevestiging van iTunes mee.
------------
Met Tijdschrift.nl lees je al je tijdschriften overal en altijd! Via de app van Tijdschrift.nl krijg je toegang tot de digitale versies van de bekendste Nederlandse tijdschriften. De voordelen van Tijdschrift.nl:

• Makkelijk je favoriete tijdschriften downloaden via een iTunes account;
• Meestal zijn de tijdschriften goedkoper of je krijgt meer voor dezelfde prijs dan in de winkel, zéker als je een abonnement afsluit;
• Een editie gemist? Geen probleem! Ook voorgaande edities zijn verkrijgbaar in de app;
• Download overal en altijd jouw favoriete tijdschriften, thuis of op vakantie; en
• Al je tijdschriften overzichtelijk beschikbaar op je iPad en te beheren via onze website.

Deze tijdschriften vind je o.a. in de Tijdschrift.nl kiosk:

Libelle – Story – Panorama – Emerce - Viva – Donald Duck – Nieuwe Revu – VOGUE Nederland - Grazia – Margriet – LINDA. – Autoweek – Flair – Quest – Computer Idee – Beau Monde - Psychologie Magazine – vtwonen – KIJK – iPhone Magazine – 101 Woonideeën - Men’s Health – delicious. – Cosmopolitan – Quote – JAN – Vrij Nederland – Glamour Magazine – iCreate – Runner’s World – Ouders van Nu – National Geographic – Fiets – Kinderen – Kek Mama – Eigen Huis & Interieur – Zeilen – Marie Claire - ELLE
Het assortiment wordt op regelmatige basis uitgebreid. Momenteel zijn er al méér dan 140 verschillende tijdschriften te koop in de kiosk.

Zijn de tijdschriften altijd goedkoper dan in de fysieke winkel? Niet altijd Met digitale magazines besparen we op druk- en verzendkosten, maar er staan andere kosten tegenover. Apple rekent een commissie van 30% en het btw-tarief is 15% tegenover 6% voor papieren tijdschriften. De prijzen van de tijdschriften zijn gebaseerd op de vaste prijsniveaus in iTunes (0,89, 1,79, 2.69 etc.).

De App wordt het beste weergegeven vanaf iOS5 .

71.

Rekenmachine Gratis - Metrikus, pénznem és mértékegység átváltó iPad-hez - Droxic OOD

Meer...

“Nummer 1 op meer dan 15 markten in de categorie Hulpprogramma’s” – Download NU!

De Rekenmachine Gratis is een uiterst handige rekenmachine en eenheidsconverter voor iPad.

Functies van de rekenmachine:

- Basis rekenmachine in staande weergave
- Bijkomende wiskundige en wetenschappelijke functies in liggende weergave
- Standaard geheugenfuncties

Functies van de eenheids-/koersconverter:

- 25+ categorieën, meer dan 450+ eenheden
- 150+ valuta’s
- ondersteuning voor 24 talen

Beschikbare categoriën:
Versnelling, Hoek, Oppervlakte, Astronomisch, Koken eenheden, Gegevens, Gegevens overdracht, Enegrie, Stroming, Kracht, Frequentie, Brandstof Verbruik, Lengte, Luminantie, Vermogen, Prestatie, Druk, Bestraling, Snelheid, Temperatuur, Tijd, Koppel, Typografie, Inhoud, Gewicht, Valuta's

Beschikbare talen:
English, Deutsch, Dansk, Français, Nederlands, Magyar, Suomi , Português, Italiano, Español, Русский, Svenska, Slovenčina, Bokmål, Türkçe, Ελληνικ, Polski, Čeština, Română, Hrvatski, Українська, 日本語, 简体中文, 한국의

72.

Pixel Gun 3D - Alex Krasnov

Meer...

Now you have a perfect chance to battle with your friends, classmates and colleagues or anyone else all around the world! You can create and customize your character using a special skins maker and then show off on the battlefield!

*** MULTIPLAYER MODE ***
MULTIPLYER MODE BENEFITS:
• WORLDWIDE and local.
• unique maps of various shapes and sizes.
• Varied weaponry, ranging from Magic Bow, Combat M16 Rifle, Golden Desert Eagle and Tesla Generator to the simplest things, in case you want to butcher someone with a knife or shovel.
• Up to 8 players in one game.
• Chat is available! Talk with friends right in the battle!
• Challenging and exciting experience that can really get you hooked!
• Several online modes:
Classic Deathmatch, Deadly Games, Team Battle, Flag Capture, Time Survival

***STORY MODE***
Pixel Man has found himself in an awful situation ... In the middle of the night tonnes of frightening zombies come and attack his farm unexpectedly! Later on, he figures out that the zombies don't just wander through his village, they are everywhere! Will he be able to survive and figure out the reason for the Zombie Apocalypse? Stay with him until the end and solve the whole mystery of the world of Pixel Gun 3D!


MAIN FEATURES OF STORY MODE:
• Completely different worlds with tonnes of different locations.
• Many different kinds of enemies.
• Unique types of weapons.
• Colorful comic book plot which tells us the story
behind Pixel Gun. 


*** SURVIVAL ARENA ***

A separate set of conditions that allow you to check your survival skills. How far are you willing to go? How many waves of monster attacks can you overcome?

SURVIVAL MODE FEATURES:
• Endless gameplay.
• Unexpected combinations of different kinds of monsters.
• Awards for getting through to the next stage.
• Get the best results you can and compare them to your friends!


*** FRIENDS SYSTEM ***

If you made friends with someone while chatting in the battlefield, then all you both have to do is press the "Add to friend" button in the game table and you will become friends! And then you can quickly find and team up with your friends for new matches, look at their accomplishments, how their characters are made up and so much more!
Also, you can create your own clan made up only of the best players. Be the strongest Pixel warriors.


*** SKINS & CAPES MAKER ***

Now you can make your OWN SKIN and USE IT IN THE MULTIPLAYER GAME!
You can also turn on a function for a custom cape. Design it yourself using whatever patterns you want!

Thank you for all the comments and advice, we really appreciate it. In this version, we tried to fulfill your wishes. Wait for the coming updates with cool new features!
Pixel Gun 3D is the most popular multiplayer game for the mobile game!

Pixel Gun 3D is:
• Many modes of operation of the game;
• More than 100 kinds of weapons;
• More than 35 maps and locations;
• Lots of communication between players from the same world;
• Great HD graphics;
• Exciting sound effects;

Join the exciting world of Pixel Gun 3D!
---------------------------------------------------------------------------
This is not an official Mojang app. Alex Krasnov & RiliSoft are not associated or connected with Mojang AB. Minecraft is a trademark of Mojang AB and it is not endorsed by or affiliated with the creator of this game or its licensers.

73.

Wikipedia Mobile - Wikimedia Foundation

Meer...

Official Wikipedia App for iOS. Wikipedia is the free encyclopedia containing more than 32 million articles in 280 languages, and is the most comprehensive and widely used reference work humans have ever compiled. The app has been rewritten from scratch and is better than ever before.

Features:

* Speed, the app is faster than ever.

* Editing both logged in or not.

* Recent pages so you never got lost in the depths of Wikipedia.

* Save pages for offline reading.

* Share articles with others.

* Read articles in a different language.

* Wikipedia Zero, supporting zero-rated access with participating carriers.

The code is 100% open source and community built. If you are a developer and good at Objective-C, then check us out:
http://git.wikimedia.org/summary/?r=apps/ios/wikipedia.git

74.

Zombie High Dive - Chillingo Ltd

Meer...

Take the plunge in Zombie High Dive where the dead get gory for glory.

This app offers in-app purchases. You may restrict in-app purchasing using your device settings.

Hubo’s got a good head on his shoulders but can he keep it intact?
Execute your dives with the grace of a rotting corpse and try to land with all of your limbs still attached.

Train with Master Zom-lee and practice your spins in Daily and Friend Dives before taking on the big leagues. Your undead competitors talk a good game but don’t lose your head (or brains)! You’ll have to impress the judges with your technique and if you want to make a splash in the Zombie High Dive Cup.

Zombie High Dive features:
• COMPLETELY FREE TO PLAY
• Leap, spin, and land your daring dives to impress the judges
• Pick-up-and-play. No brains required!
• Tons of leagues and competition. Dive right in!
• Destroy your environment in Boss Battle mode. HUBO SMASH!
• Compete in weekly diving competitions with your friends for cool bonuses
• Earn prizes each day you play in the Daily Dive

Visit the Chillingo room on the App Store to see more of our great games: appstore.com/chillingo

Please Note: Zombie High Dive is optimised for iPhone 4S and above.

Important Consumer Information. This app: Requires acceptance of EA's Privacy & Cookie Policy, TOS and EULA. Collects data through third party ad serving and analytics technology (see Privacy & Cookie Policy for details). Contains direct links to the Internet and social networking sites intended for an audience over 13.Allows players to communicate via Facebook notifications and gifting. To disable see the settings in-game.

Terms of Service : http://www.ea.com/terms-of-service
Privacy & Cookie Policy : http://www.ea.com/privacy-policy
EULA : http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/en/OTHER/
Visit http://www.chillingo.com/about/game-faqs/ for assistance or inquiries.

EA may retire online features and services after 30 days notice posted on www.ea.com/1/service-updates

75.

KPN iTV Online - KPN B.V.

Meer...

ATTENTIE: VERPLICHTE UPGRADE OM LIVE TV TE KUNNEN BLIJVEN KIJKEN!

Door nodige technische aanpassingen krijgen klanten met een iTV Online app versie 3.0.3 of lager krijgen geen beeld meer te zien en dienen deze laatste versie (versie 3.2.3) te installeren om TV te kunnen blijven kijken.

Deze gratis KPN iTV Online App maakt het mogelijk dat jij, als klant met Internet én Interactieve TV van KPN, overal in en om het huis kunt genieten van Interactieve TV van KPN.
Met Interactieve TV Online kun je op je iPad tv-kijken en gebruik maken van andere functionaliteiten van Interactieve TV. Zo kun je voortaan ook in de keuken, tuin of op de kinderkamer tv-kijken. Je hoeft niet meer voor elke plek in huis een nieuwe televisie aan te schaffen. Door alleen je iPad neer te zetten ben je helemaal klaar voor een lekker avondje tv-kijken in de tuin!

Naast live tv-kijken ook genieten van andere mogelijkheden
Interactieve TV Online biedt de meest populaire zenders aan op je iPad. Daarnaast zijn er ook andere diensten beschikbaar.
Voortaan kun je gemakkelijk bladeren in de Videotheek thuis, de programmagids bekijken en kun je aanbevelingen bekijken. Heb je het Opnemen Pakket? Dan is het ook mogelijk om onderweg je opnames te plannen. Zo hoef je nooit meer wat te missen. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV Online kijk op kpn.com/itvonline.

Voordelen KPN Interactieve TV Online:
•Thuis de populairste tv-zenders live kijken.
•Thuis en onderweg toegang tot de programmagids.
•Overal in huis vanuit de programmagids gelijk je favoriete programma bekijken.
•Thuis en onderweg eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren.
•Aanbevelingen voor films uit de Videotheek.
•Opnames plannen vanuit de programmagids*
•Opnames beheren vanaf je iPad*

* Alleen in combinatie met het opnemen pakket

Wat kost het?
KPN iTV Online is gratis te downloaden.

Waar werkt het?
Om live tv te kunnen kijken moet de iPad verbonden zijn met je KPN internetverbinding (via WiFi). Bladeren door de Videotheek Thuis, de programmagids en het beheren van je opnames** is ook mogelijk via een andere internetverbinding.

** Om opnames te kunnen plannen buiten je eigen netwerk moet je inloggen met je accountnummer en pincode.

Binnen de iTV Online app worden generieke aanbevelingen gedaan in Videotheek thuis om u beter op weg te helpen binnen het brede aanbod van films.

76.

EPOCH.2 - Uppercut Games Pty Ltd

Meer...

The epic saga of post-apocalyptic robot combat continues!

EPOCH has trekked across a war-ravaged country to find the one person he was programmed to protect: the Princess, Amelia. Now he must follow a final, desperate lead to reach her, with the two warring robot armies of Omegatroniks and Alphetekk standing in his way. But what surprises await EPOCH when the Princess is finally located? And what will she make of the world she wakes up to?

CHOREOGRAPH THE ACTION
Control your character with intuitive finger swipes designed specifically for touch-screens. Make split-second tactical decisions, take cover, select targets, dodge incoming fire, utilize special abilities, and launch countermeasures!

UNRAVEL THE MYSTERY
Follow the story of humanity's downfall, and their final hope for salvation as you discover the truth about the Princess and what she really means to the future of this world. And who is the new interloper that has decided that EPOCH must be stopped at any cost?

A BEAUTIFULLY DESOLATE WORLD
Explore whole new areas across a post-apocalyptic landscape; the crackling desert of the mysteriously drained harbors, the whistling desolation of abandoned spaceports and the clamorous factories that continue to manufacture their robotic wares.

DESTROY, SALVAGE AND UPGRADE
Battle escalating waves of robots and bosses in arena-style combat, and upgrade yourself with pieces scavenged from the ruins! Configure your robot with dozens of weapons, armors, boosters and counters.

NEW WAYS TO PLAY
New weapons, items and features expand your arsenal and give you new strategies to employ. Equip your Weakening Grenades, risk a Fast Reload for bonus damage, or head-shot an enemy robot with your Sniper Rifle? New levels extend and expand EPOCH's ability to fight, move and dodge. New Play Modes provide tougher challenges for the elite EPOCH player.

ENGAGING STORY
Help the Princess find her bearings in a world that has left her behind. Gather fragments of the past with logs from a cast of characters, each with their own perspective on the apocalyptic events that destroyed a once-proud civilization.

STUNNING AAA VISUALS
Powered by the latest version of Unreal Engine 3 - as used by Infinity Blade 3 - EPOCH.2 pushes the limits of the enhanced visual capabilities of the latest iOS devices, delivering spectacular new enemies, completely revamped models and the most amazingly-realised human character on mobile!

EPOCH.2 is optimized for iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPad Air, iPad Mini, iPad 4, iPad 3, iPad 2, and iPod Touch 5. NOT compatible with iPhone4, iPod Touch 4th Gen, iPhone 3GS or iPad 1.

77.

Rekenmachine· - Best Free Apps

Meer...

Deze eenvoudige rekenmachine met een helder display en grote knoppen maakt berekeningen eenvoudig. Portret en Landschap beide beschikbaar. Deze app maakt gebruik van de basisfuncties van de rekenmachine om de eenvoudigste, beste, gratis rekenmachine in de App Store te maken.

78.

Socrative Student - Socrative

Meer...

SOCRATIVE 2.0
Engage, assess and personalize your class with Socrative.
Educators can initiate formative assessments through quizzes, quick question polls, exit tickets and space races all with their Socrative app. Socrative will instantly grade, aggregate and provide graphs of results to help you identify opportunities for further instruction. Save time and visualize student understanding when it matters, now!
To get started using Socrative, register for a Socrative account.
Features
•Visualize student understanding
•Ask multiple choice and true/false questions
•Ask open-ended questions and vote on the results
•Create your own quizzes
•Share quizzes with other teachers
•Give end of class exit tickets
•Play games with our space race!
•View students results in real time
SUPPORTED BROWSERS / DEVICES –
Socrative also works on every browser: including Firefox, Chrome, Safari and Internet Explorer.
Use any Web Enabled device: including Smartphones, Tablets, Laptops and Desktops

79.

Magister Maestro - SchoolMaster BV

Meer...

Omschrijving:
Magister Maestro is de smartphone Magister App voor docenten. Ervaar het comfort van alles binnen handbereik, altijd toegang tot Magistergegevens. Deze gegevens worden direct verwerkt in de administratie van de MagisterSuite en zijn gelijk inzichtelijk voor de leerling.

Functionaliteit:
• Agenda bekijken en beheren
• Roosters bekijken
• Berichten van leerlingen en collega’s lezen en beantwoorden
• Cijfers van leerlingen invoeren
• Aan- en afwezigheid registreren
• Huiswerk

Autorisatie:
U kunt als docent toegang hebben tot verschillende onderdelen echter uw applicatie beheerder van de school bepaalt welke functionaliteit u mag gebruiken.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over Magister Maestro op http://maestro.schoolmaster.nl 

Kijk voor meer informatie over Magister op http://www.schoolmaster.nl

Ondersteuning:
Ga naar de applicatiebeheerder van Magister binnen de school voor ondersteuning of vragen.

80.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE: Minion Rush - Gameloft

Meer...

Beleef de gloednieuwe VERSCHRIKKELIJKE IKKE: Minion Rush! Gru’s loyale, stoute, gele Minions gaan hun smakelijkste uitdaging ooit aan: exotisch fruit verzamelen om heerlijke gelatine te maken! Spring, rol, ontwijk obstakels en speel tegen anderen in leuke, snelle missies.

ALLE PLEZIER EN CAPRIOLEN VAN VERSCHRIKKELIJKE IKKE
• Geniet van onvoorspelbare, doldwaze Minion-momenten
• Voer verschrikkelijke acties uit in honderden missies
• Ren door legendarische locaties vol verrassingen, geheimen en lastige obstakels zoals Gru’s Lab, Gru’s Residential Area, El Macho’s Lair, Minion Beach en Super Silly Fun Land uit Verschrikkelijke Ikke
• Pas je Minion aan met unieke outfits, wapens en powerups
• Strijd tegen Vector, Villaintriloquist, El Macho en alle nieuwe slechteriken die exclusief voor het spel zijn gemaakt

EEN INNOVATIEF EN ORIGINEEL SPEL
• Vind geheime gebieden, unieke bazen en coole power-ups
• Ontdek de aangepaste animaties, voice-overs en baanbrekende 3D-graphics
• Ervaar de verschillende dynamische camerastanden
• Speel allerlei extra speltypen:
→ Vernietig alles wat op je pad komt als de Mega Minion
→ Berijd de Fluffy Unicorn en verzamel bananen
→ Zet je schrap voor de reis van je leven op Gru’s Rocket
→ Speel een nieuwe powerup vrij en maak je klaar voor een missie naar de maan!
• Beleef plezier met je vrienden! Bekijk hun topscore tijdens een race, stuur grappige Minion-bespottingen en uitdagingen om ze te laten zien wie de Minion van het Jaar wordt!

_________________________________

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush is gratis te downloaden en spelen. Je kunt in het spel echter ook virtueel geld gebruiken (“Bananas” en “Tokens” genaamd). Dat kun je verkrijgen door minispellen te spelen, reclames te bekijken of met echt geld te betalen. Je kunt ook kostuums en boosts kopen met echt geld. In-game voorwerpen kunnen met virtueel geld worden gekocht. Bij sommige acties moet je een tijdje wachten, maar je kunt de wachttijd overslaan door virtueel geld te gebruiken. Als je niet genoeg virtueel geld hebt om een voorwerp te kopen, wachttijd over te slaan of een actie uit te voeren, dan kun je ervoor kiezen geleidelijk extra geld te verdienen tijdens het spelen of extra virtueel geld te kopen met echt geld. De mogelijkheid om in-app aankopen te doen, kun je uitzetten door de instellingen van je apparaat aan te passen.
Voor sommige onderdelen van dit spel is een internetverbinding noodzakelijk.
Voor bepaalde onderdelen van dit spel moet de speler verbinding maken met een sociaal netwerk zoals Facebook, Gameloft LIVE! of Game Center. Dit is echter nooit vereist om verder te komen in het spel.
De spel kan mogelijk advertenties van derden bevatten die je doorverwijzen naar een site van derde partijen.

_____________________________
Bezoek onze officiële website via http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

• Neem contact op per post:
Gameloft, 14 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk; per e-mail: support@gameloft.com; per telefoon: 0-808-234-8679

81.

De Telegraaf - De Telegraaf B.V.

Meer...

Nieuw: In navolging van de iPad versie heeft de iPhone versie nu ook extra Premium onderdelen.

Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mist u niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, Privé, DFT, Vrouw, DigiTaal of de autowereld, De Telegraaf houdt u op de hoogte!

De app is universeel en kent dus een iPhone versie en een iPad versie.

- Makkelijk swipen en tappen tussen secties en artikelen.
- Volgorde navigatiebalk aanpassen door het simpelweg oppakken en verplaatsen van tabjes.
- Aanmaken van persoonlijke specials op basis van zoektermen (rechtsboven in navigatiebalk).
- Sla artikelen op om ze later nog eens te lezen.
- Nog meer foto’s en video’s bij artikelen.
- Vergroot foto’s en video’s om ze fullscreen te bekijken. En u kunt nog inzoomen ook!
- Stuur artikelen door via Google+, Twitter en Facebook.
- Reageer op artikelen en lees reacties.
- Lees gerelateerde artikelen.

“De Telegraaf heeft een knap kunstje uitgevoerd met haar nieuwe iPhone-app. Het is onmiskenbaar te identificeren als De Telegraaf, met dikke zwarte nieuwskoppen, rode randen om bepaalde berichten heen, inleidingen alsof het krantenstukjes zijn en lekker veel beeld. Maar tegelijk is het wel écht een snelle nieuwsapp, en geen flauwe poging om een krant over te zetten naar de iPhone.” - iPhoneclub.nl

De app kent een Basis deel en een Premium deel.

Onderdelen Basis (gratis):

- Het laatste nieuws van Telegraaf.nl.
- Bekende katernen als Privé, Telesport en DFT.

Extra onderdelen Premium:

- Reportages en achtergronden uit de krant.
- Opinie van bekende columnisten.
- Extra katernen (Woonkrant, Vaarkrant, Kunst, en Stan Huygens Journaal).

In de app zijn de premium artikelen en katernen uit de krant herkenbaar aan het groene vignet “premium”.

Ter kennismaking kunt u een week lang gratis kennismaken met de premium onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen alleen toegankelijk voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf en voor gebruikers die dagtoegang kopen. Abonnees van de krant kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten van De Telegraaf.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan de app. Voor vragen en feedback kunt u mailen naar iosnieuwsapp@telegraaf.nl of bellen naar 088 - 824 80 10.

82.

LinkedIn - LinkedIn Corporation

Meer...

Kansen zijn altijd binnen handbereik met de LinkedIn-app voor iPad en iPhone.

De LinkedIn-app voor iPhone en de nieuwe LinkedIn-app voor iPad maken het nog makkelijker om uw netwerk uit te breiden, professionele content te vinden en op de hoogte te blijven met de feed. De nieuwe, intelligente navigatie is afgestemd op de manier waarop u dagelijks gebruik maakt van LinkedIn.

Functies:
•Maak contact met meer dan 300 miljoen leden wereldwijd
•Blijf op de hoogte van waar uw netwerkconnecties mee bezig zijn
•Zoek naar personen, functies, bedrijven en groepen
•Volg beïnvloeders om inzichten en originele content te verwerven van marktleiders in uw feed
•Werk uw profiel bij in de app*
•Bekijk aanbevolen vacatures en sla ze op
•Lees het laatste nieuws uit uw branche
•Volg bedrijven en verwerf zo meer informatie
•Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in uw favoriete groepen
•Upgrade uw account naar een LinkedIn Premium-abonnement*

* Het bewerken van uw profiel en kopen van premium-abonnementen zijn op de moment alleen beschikbaar op de iPhone.

- De LinkedIn iPad- en iPhone-apps ondersteunen uitsluitend iOS 6.0 en hoger. Werk uw besturingssysteem bij voordat u uw app bijwerkt.

83.

De Sims™ FreePlay - Electronic Arts

Meer...

LEEF JE UIT! Van de makers van de succesvolle De Sims™ 3-reeks is er nu een nieuwe COMPLETE Sims-game die je GRATIS op iPhone en iPad kunt spelen!
Deze app bevat in-app aankopen. Je kunt dit uitschakelen via de instellingen van je apparaat. Ga voor meer informatie naar http://support.apple.com/kb/HT4213.

DE CRITICI ZIJN ER WEG VAN!5 STERREN

5 STERREN ...De Sims FreePlay is precies waarop je op gehoopt had bij een freemium game van De Sims." (Gamezebo)

"10/10 …een van de meest verslavende en best afgewerkte games die op dit moment verkrijgbaar zijn en niemand heeft een excuus om het niet te downloaden; vooral omdat het helemaal gratis is om de game te spelen (de titel zegt alles)." (God is a Geek)
"...heel wat uren speelplezier... voor een goede, niet-bestaande, prijs." (148Apps)

SPELERS HEBBEN VRIJ SPEL! MAAK TOT WEL 32 AANGEPASTE SIMS VAN TOP TOT TEEN EN……
• Ontwerp droomhuizen, compleet met zwembaden en meerdere verdiepingen
• Beleef je perfecte Sims-verhaal in elk levensstadium van baby's tot senioren
• Leer je Sims kennen en geef ze unieke persoonlijkheden om hun levensdromen te vervullen
• Bezoek de steden van andere spelers! Voltooi doelen, ga nieuwe relaties aan en vergelijk jouw kunsten als binnenhuisarchitect met die van je vrienden!
• Verzorg huisdieren, werk in de tuin of bak zelfs een taart
• Laat je Sims carrière maken en Simdollars verdienen om hun omstandigheden te verbeteren
• Behaal doelen voor Levensstijlpunten en spendeer die vervolgens aan hippe spullen
• Leid je leven tegelijkertijd met je Sims, door het parallelle tijdsverloop

…En het allerbelangrijkste is dat je helemaal GRATIS kunt spelen!

MEER SIMTASTISCHE MOGELIJKHEDEN
Zullen je Sims vrienden of juist vijanden van elkaar worden? Bepaal je relaties met een rake klap, een high-five (of O jaa!). Maak van je stad een bruisend geheel door dierenwinkels, autohandels en supermarkten te bouwen. Breid je stad verder uit, naar mate er ook meer Sims komen wonen.

Leef je uit, Sims! Leef je uit! De mogelijkheden zijn eindeloos!
________________________________________
OPMERKINGEN:
Dienstvoorwaarden: http://www.ea.com/terms-of-service
Licentieovereenkomst voor eindgebruikers: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/en/GM/
Bezoek voor vragen of ondersteuning https://help.ea.com/.

EA kan online functies en online diensten uitschakelen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op www.ea.com/1/service-updates

Belangrijke informatie voor klanten:
Deze app: vereist een vaste internetverbinding (netwerkkosten kunnen van toepassing zijn); vereist de acceptering van het privacy- en cookiebeleid, de dienstvoorwaarden en de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van EA, inclusief advertenties in de game; verzamelt gegevens via analysetechnologie van derden (zie voor meer details het privacy- en cookiebeleid van EA); bevat directe links naar het internet en sociale netwerksites bedoeld voor een publiek ouder dan 13 jaar

84.

Google Drive: gratis online opslag van Google - Google, Inc.

Meer...

Ga gratis aan de slag met Google Drive en houd al uw bestanden binnen handbereik op elke smartphone, tablet of computer. Al uw bestanden in Drive (zoals video's, foto's en documenten) worden veilig opgeslagen, zodat u ze niet kwijtraakt. Nodig anderen uit om uw bestanden of mappen te bekijken, te bewerken of te becommentariëren.

Met Drive kunt u:

• Documenten, pdf's, foto's, video's en meer bekijken
• Bestanden zoeken op naam en inhoud
• Gemakkelijk bestanden en mappen met anderen delen
• Bij het delen rechten instellen voor bekijken, reageren of bewerken
• Snel recente bestanden openen
• Bestandsgegevens en -activiteiten bekijken
• Offline weergave van bestanden inschakelen

85.

My Talking Tom - Out Fit 7 Ltd.

Meer...

Discover the #1 games app in 135 countries! Adopt your very own baby kitten and help him grow into a fully grown cat. Name him and make him part of your daily life by feeding him, playing with him and nurturing him as he grows.

Dress him up any way you like and pick from a wide selection of fur colors and other accessories. Decorate his home and check out how others decorated their My Talking Tom homes. Play games with your Tom and watch as he becomes a part of your everyday life. 

FEATURES: 
- Play over 10 mini-games: Memory Game, Whack-A-Mouse, Connect and more! Earn gold coins and have fun!
- Record & watch videos: Record and share your own My Talking Tom videos and watch other videos too.
- Nurture your very own Tom: Play games with him, feed him his favorite foods, tuck him into bed. 
- Visit your friends & other players' Talking Toms: Check out the apartments and look of other Toms, find treasure chests and get coins! 
- Enjoy life-like emotions: Tom can be happy, hungry, sleepy, bored... his emotions change according to how you play with him. 
- Unleash your creativity: Create your very own Tom by choosing from 1000’s of combinations of furs, clothing and furniture. 
- Get rewards as you progress: Help Tom grow through 9 different stages and 110 levels unlocking new items and coins as you go! 
- Interact with Tom: Talk and Tom still repeats everything you say. Poke, stroke and tickle him, and watch how he responds.

This app contains:
- Promotion of Outfit7's products and contextual advertising
- Links that direct customers to our websites and other Outfit7 apps
- Personalization of content to entice users to play the app again
- The possibility to connect with friends via social networks
- The option to make in-app purchases
- Items are available for different prices in virtual currency, depending on the current level reached by the player
- Alternative options to access all functionalities of the app without making any in-app purchases using real money

Terms of use: http://outfit7.com/eula-ios/
Privacy policy: http://outfit7.com/privacy-policy/

86.

Pinterest - Pinterest, Inc.

Meer...

Met Pinterest kun je inspiratie opdoen en delen met anderen. Verzamel de dingen die je leuk vindt, organiseer projecten en nog veel meer.

Functies:
• Pin afbeeldingen die je op internet vindt
• Ontdek geweldige pins en borden
• Laat je inspireren door pins in categorieën zoals doe-het-zelf, reizen, eten en meer
• Pin met je camera

87.

VakantieVeilingen.nl - Emesa B.V.

Meer...

VakantieVeilingen.nl – de grootste veilingsite voor Dagjes Weg, Avondjes Uit, Vakanties, Hotel- en Beauty Arrangementen.Laat je inspireren én bied overal vanaf € 1,- mee. Profiteer van de veiling en scoor een goede deal.

Meer dan 2.000.000 mensen hebben sinds 2008 via VakantieVeilingen.nl een leuk arrangement geboekt door een veiling te winnen.VakantieVeilingen.nl® is een zeer succesvol concept waarbij bezoekers gratis kunnen meebieden op de veilingen van diverse arrangementen.
Iedere veiling start op € 1,- en sluit na de vooraf vastgestelde sluitingstijd. De hoogste bieder neemt het arrangement voor het geboden bedrag af. 


Features:
-Altijd toegang to je gewonnen veilingen via Mijn Veilingen
-Zoek veilingen bij jou in de buurt
-Real time, razendsnel meebieden
-Deel jouw favoriete veilingen met je vrienden
-Blader door 800+ veilingen per dag

88.

Rabo Bankieren - Rabobank Nederland

Meer...

Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt. Zowel via uw iPhone, iPad als iPod Touch. Geld overboeken, bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Dat kan met de Rabo Bankieren App.

Met de Rabo Bankieren App kunt u ook:
-direct uw saldo inzien met de saldochecker, zonder eerst in te loggen
-acceptgiro’s scannen en betalen (vanaf iPhone 3GS met iOS 5 en hoger)
-betalingen inplannen en periodieke overboekingen instellen
-overboeken zonder Random Reader tussen uw eigen (spaar)rekeningen en tot € 1.000 per week naar bekende rekeningnummers, waarnaar u eerder geld heeft overgeboekt
-rekeningen sorteren, verbergen en zelf een naam geven
-uw creditcarduitgaven inzien
-een Kortlopende Reisverzekering afsluiten
-belangrijke telefoonnummers van de Rabobank opzoeken
-het adresboek beheren
-nieuwsberichten lezen

Voor het eerst mobiel bankieren met de Rabo Bankieren App?
Aanmelden is eenvoudig.
1.Download de gratis Rabo Bankieren App.
2.Nadat de installatie is voltooid, opent u de app.
3.Houd uw bankpas en Random Reader bij de hand en volg de stappen op het scherm.
4.Eén van de stappen is het kiezen van een 5-cijferige toegangscode voor de app. Heeft u al een toegangscode voor Rabofoon? Dan kunt u deze code gebruiken voor de Rabo Bankieren App. U kunt tijdens het aanmelden ook een nieuwe toegangscode aanmaken.
5.Nu kunt u direct gebruikmaken van de Rabo Bankieren App.

Veilig downloaden
Controleer voordat u de Rabo Bankieren App gaat downloaden of deze echt van de Rabobank is. Lees meer over veilig inloggen in de Rabo Bankieren App op http://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/veilig_bankieren/wat_kunt_u_doen/.

Meer informatie
Lees meer over de Rabo Bankieren App op www.rabobank.nl/app
Hulp nodig? Bel de helpdesk: 0900-0905 (lokaal tarief). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

Feedback
Heeft u vragen, klachten of ideeën over de Rabo Bankieren App? We horen het graag via de community Mobielbankieren. Die vindt u in de app onder ‘Meer – Help en feedback’.

89.

Download Gratis Muziek - Mp3 Downloader voor SoundCloud® - Alfadevs

Meer...

100 % gratis! Geen downloadlimiet!

Zoek, beluister en download onbeperkt gratis muziek naar uw iPhone/iPod/iPad. Miljoenen gratis liedjes, dj-sets, remixen en live concerten. Speel gedownloade tracks OFFLINE af!

Sleutelfuncties:
√ Volledige ondersteuning voor iPhone 5, 5c en 5s!
√ Muziekstreaming en/of downloads met één enkele tik
√ Luister naar liedjes voor het downloaden
√ Zoek naar artiest, DJ, song, remix of cover
√ Sorteren op naam, type, grootte, datum
√ iPod-achtige muziek afspeellijsten
√ Mediaspeler met volledige functionaliteit
√ Albumomslagen
√ Equalizer met BasBooster functie
√ Vergrendeld scherm tijdens afspelen
√ Fijn schrobben
√ Afspelen in achtergrondmodus

LET OP: De applicatie gebruikt SoundCloud® API en downloadt alleen de songs waarvoor de artiesten van SoundCloud® hun officiële toelating hebben gegeven en respecteert bijgevolg hun gebruiksvoorwaarden en copyrightbeleid.

90.

Hill Climb Racing - Fingersoft

Meer...

One of the most addictive and entertaining physics based driving game ever made! And it's free!

Meet Newton Bill, the young aspiring uphill racer. He is about to embark on a journey that takes him to where no ride has ever been before. With little respect to the laws of physics, Newton Bill will not rest until he has conquered the highest hills up on the moon!

Face the challenges of many unique hill climbing environments. Gain bonuses from daring tricks and collect coins to upgrade your car and reach even higher distances. Watch out though - Bill's stout neck is not what it used to be when he was a kid! And his good ol' gasoline crematorium will easily run out of fuel.

Features:
- Upgradeable vehicles
- Lots of stages with levels to reach in each
- Cool graphics and smooth physics simulation
- Designed to look good on low resolution and high resolution devices (incl. tablets)
- Real turbo sound when you upgrade your engine!

91.

Booking.com Hotelreserveringen bij meer dan 525.000+ hotels - Booking.com

Meer...

Met Booking.com zijn 520.000 accommodaties binnen handbereik en boekt u ze simpel en veilig op uw iPhone en iPad. Vind de ideale accommodatie – overal en altijd – beste prijs gegarandeerd.

VIND SNEL ACCOMMODATIES
- Zoek last minute reserveringen; met één tik op het scherm ziet u hotels in de buurt die vanavond beschikbaar zijn.
- Als u al weet waar u wilt verblijven, dan kunt u op hotelnaam of bezienswaardigheid zoeken om uw favoriete bestemming snel te vinden.
- Of zoek meer dan 69.000 bestemmingen wereldwijd.

DE BESTE HOTELDEALS
Wij bieden meer dan alleen scherp geprijsde hotels: bij ons vindt u ook allerlei andere mooie accommodaties voor spotprijzen.
- Last Minute Deals: Vind de beste aanbieding voor een last-minute hotel bij u in de buurt.
- Secret Deals: U heeft als eerste toegang tot wereldwijde kortingen op onze hotels, villa's, appartementen en meer...
- Smart Deals: Boek hotels die de meeste waarde bieden op prijs, locatie en kwaliteit.

VIND DE ACCOMMODATIE DIE BIJ U PAST
- Is gratis WiFi of parkeergelegenheid een must voor uw verblijf? Verfijn dan uw zoekopdracht door te filteren op faciliteiten, prijsbereik, wijk enz.
- Sorteer vervolgens op andere dingen die belangrijk voor u zijn - zoals de afstand vanaf uw huidige locatie, de beste aanbieding, de laagste prijs of de beoordelingsscore.
- 33 miljoen beoordelingen van reizigers zoals u, maken het makkelijk en leuk om de perfecte accommodatie te vinden.
- Kies uit een enorm aanbod hotels, appartementen, villa’s, hostels, B&B’s en ga zo maar door.

SIMPEL EN VEILIG BOEKEN
- Als u een account heeft, hoeft u alleen maar in te loggen om al uw gegevens, waaronder uw creditcardinformatie, automatisch in te vullen. Zo kunt u nog sneller reserveren.
- Geen account? Geen probleem! Dat is niet noodzakelijk om te reserveren.
- Reserveringen worden automatisch opgeslagen op uw apparaat en zijn ook offline beschikbaar – u kunt ze zelfs aan uw agenda en fotogalerij toevoegen.
- Boek nu, maar betaal pas tijdens uw verblijf - met voor vele kamers de mogelijkheid om gratis te annuleren.

WIJ HELPEN U BIJ ELKE STAP
- Offline reserveringsbevestigingen zodat u geen printer of internetverbinding nodig heeft als u wilt inchecken.
- Gebruik de kaarten om de route naar uw accommodatie te vinden.
- Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar, zowel in het Nederlands als 40 andere talen.

BOOKING.COM OP UW PC, SMARTPHONE & TABLET
- Of u nu zoekt en boekt op de website of de mobiele apps, als u ingelogd bent, kunt u op elk moment en elk apparaat weer verder waar u gebleven was.
- De Booking Cloud synchroniseert zowel uw boekingen, zoekopdrachten, bekeken hotels, verlanglijsten, als uw opgeslagen creditcardinformatie en profielgegevens zodat u overal en altijd snel kunt boeken.

AL EEN BOOKING.COM-GEBRUIKER?
- Nadat u de app geïnstalleerd heeft, logt u in met het account dat u gebruikt voor de Booking.com-website. Al uw boekingen, zoekopdrachten, bekeken hotels, verlanglijsten en accountinformatie zijn automatisch beschikbaar op de app.
- Als u nog geen Booking.com-account heeft, maar al wel een boeking heeft gemaakt op de website, dan kunt u deze importeren in de app. Ga naar “Mijn reserveringen” in het account gedeelte en importeer de informatie met behulp van uw Booking.com-reserveringsnummer en de PIN op uw reserveringsbevestiging (deze heeft u ook per e-mail ontvangen).

- - - - - - - - -

En tenslotte een paar woorden van onze fans!

***** “Ik gebruik deze Booking.com app al vanaf het begin en hij wordt met elke update beter. Steeds als ik denk het zou wel handig zijn dat.... denken andere gebruikers dat ook en geven dat als feedback terug waarbij het vaak in een volgende update verwerkt is. Gewoon goed dus! Ga zo door met die innovatie.”

***** “Recent boekte ik onderweg vanuit mijn auto een hotel in de plaats van bestemming. Het werkte perfect. De App doet wat hij zegt en is gemakkelijk in het gebruik.”

92.

Assassin's Creed Memories - Ubisoft

Meer...

Don your cloak and ready your hidden blades! Assassin’s Creed Memories is a multi-faceted experience blending card battle, RPG, and strategy gameplay. Chase down your targets throughout history and assert your dominance over rival guilds. Equip your character with the most powerful gear and recruit history’s deadliest Assassins and Templars to be your allies!

EXPLORE MULTIPLE HISTORICAL ERAS
Utilize Abstergo Entertainment’s new mobile Animus
Hunt down assassination targets in familiar eras like the Third Crusade and the Golden Age of Piracy
Visit brand-new locations such as Feudal Japan and the Mongolian Empire!
Guide both new and familiar Assassins from within the Assassin’s Creed universe

CUTTHROAT MULTIPLAYER COMPETITION
Join a guild of fellow Assassins and battle together
Take on enemy players in strategic 20 vs. 20 Guild vs. Guild combat!
Utilize the signature skills of legendary Assassins to aid you in battle

STRENGTHEN YOUR CHARACTER
Collect weapons and equipment from different eras to enhance your character in combat
Customize your appearance with authentic historical gear
Send your allies out on contracts to bring back additional rewards
Use the Animus’ Data Merge function to upgrade the power of your Assassin allies

NOTICES

- Internet connection is required to play Assassin’s Creed Memories.

- Assassin’s Creed Memories is completely free-to-play. No purchases are required. The purchase of in-game currency can accelerate gameplay, but all players can play the entire game for free. In-app purchases can be turned off by disabling in-app purchases in your device’s settings.

- Assassin’s Creed Memories includes in-game social features such as message boards and chat systems through which players can communicate with each other.

- Published by Ubisoft

Like us on Facebook: facebook.com/AssassinsCreedMemories
Follow us on Twitter: twitter.com/ACMemoriesGame

93.

Dice With Buddies Free - Scopely

Meer...

Dice mania is now a full-blown epidemic! Find out for yourself why everyone's getting hooked on this addictive dice game I built.  You can play with friends, family, or random opponents--whether they're sitting next to you or thousands of miles away!

*Dice With Buddies™ Ranked One of the Top 5 Overall Apps in America!*

===User Reviews===

"I love this game. I've had over 20 friends download this game and everyone of them has thanked me for it." - Babysdaddy8
"I used to be addicted to Words with Friends but this is a way better social game app." - Joe Young
"Addicting and fun, my whole family enjoys this game!!" - Wynneeabbee
"Fun, simple game that helps pass the time when I'm at work. Shh..." - Ralph13

===Key Highlights===

• Exhilarating multiplayer dice game similar to Hasbro, Inc.’s YAHTZEE® dice game
• Turn-based play so you can keep multiple games going at the same time
• Challenge friends and family through SMS or Facebook, or find a random opponent
• Use in-game chat to chat with and heckle your opponents
• Optional "push" notifications so you know when it's your turn
• Activate a bonus roll to get that extra boost just when you need it
• Play from the same account on any iPhone, iPad, or iPod Touch

Please don't hesitate to contact me at apps@withbuddies.com with questions, concerns, suggestions!

Occasionally we will send you emails when your buddies are waiting for you to play a turn or if we have special announcements for our fans!
http://www.withbuddies.com/privacy

94.

Allerhande Koken - Albert Heijn

Meer...

Met deze nieuwe app zet je met gemak de allerlekkerste gerechten op tafel. Met elke week automatisch een nieuwe selectie van de beste recepten. Stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto’s en korte video’s. Bon appétit!

Bij Allerhande weten we wat lekker is, en dat willen we graag met je delen. De app wordt elke week aangevuld met series nieuwe en actuele recepten. Bijvoorbeeld de lekkerste stoofschotels, hartige taarten of snelle voorgerechten. Alle bereidingsstappen zijn helder in beeld gebracht en worden duidelijk uitgelegd.

Heb je alles in huis? Dan is Allerhande Koken jouw kookhulp in de keuken. Met de stembediening blader je door het recept zonder dat je scherm vies wordt. En de schermvullende foto’s en video’s laten je precies zien wat je moet doen. Zo slaag je altijd!

Allerhande Koken, jouw kookhulp in de keuken
- Gegarandeerd kookplezier met een selectie van de lekkerste Allerhande-recepten.
- Elke week meer! Telkens weer nieuwe recepten om je vingers bij af te likken.
- Lekker duidelijk! Elk recept start met een compleet overzicht van alle benodigdheden.
- Makkelijk te volgen! Alles stap voor stap uitgelegd, zodat er niks mis kan gaan.
- Heldere foto’s en video’s en schermvullende weergave tijdens het koken.
- Zonder handen! Testversie van stembediening zodat je scherm mooi schoon blijft.
- Geschikt vanaf iPad2.

95.

Smash Hit - Mediocre AB

Meer...

Take a surreal journey through an otherworldly dimension, move in harmony with sound and music and smash everything in your path! This experience requires focus, concentration, and timing to not only travel as far as you can, but also break the beautiful glass objects that stand in your way.

* Smash your way through a beautiful futuristic dimension, smashing obstacles and targets in your path and experiencing the best destruction physics on mobile devices.

* Musically synchronized gameplay: music and audio effects change to suit each stage, obstacles move to each new tune

* Over 50 different rooms with 11 different graphic styles, and realistic glass-breaking mechanics in every stage

Smash Hit is playable at no cost and free from ads. An optional premium upgrade is available through a one-time in-app purchase that will enable iCloud synchronization across multiple devices, detailed statistics, alternative game modes and the ability to continue from checkpoints.

96.

UnitedGP - Travian Games GmbH

Meer...

The ultimate racing manager game.
Customize your car, forge your strategy & go to race!

Do you want to become a team boss of a racing team? You can stand at the pit wall and monitor the race, give strategic advice and lead your team to victory against other players from the whole world in touching live-races with up to 20 other real players per race!

PLEASE NOTE! UnitedGP is completely free to play. However, some game items can also be purchased for real money.

Customize your car!
Customizing your race car to make it a winner is not an easy task. Every single component is crucial to the overall performance of a successful race contender. You decide about the R&D path, the manufacturing and installation of new components. But not only the equipment itself counts, the perfect setup is another key to success. Be prepared, because every track asks for an individual setup and specific set of components.

Forge your strategy!
Before each race the engineers und race drivers meet at the mobile racing office to plan the strategy for every training, the qualifying and of course the race itself. With every lap driven you receive more important information so that your team can further develop the strategy for the race. How many stops will you need and which kind of tires should you choose? Your victory depends on your decisions!

Go to Race!
All the preparations and strategic decision will hopefully lead the ultimate goal of UnitedGP: To win the race! You will lead your team against other active gamers from all around the world. After the matchmaking, the starting field consists of 20 racing cars. Of course, you as a team manager will monitor the race from the pit wall. All your preparations and strategic decisions will have an impact on the big event, the live race. In order to not miss any important information like lap times, pit strategy etc., all data is compiled on a central screen during the race. Do you have what it takes to lead your team to victory?

Features:
* Thrilling PvP live-races with up to 20 players simultaneously
* One world server - Matchmaking with players from all over the world
* Real-time interaction by the player: Modify pit-stop numbers, tire choice and lap
* Activate power-ups to gain extra momentum
* Fully adjustable car setup: Front Wing, Rear Wing, Suspension and Balance
* Testing the car setup and component combination during free practice sessions
* Over 150 different components to produce and mount to your car
* 5 progress classes
* 80 player levels
* Car customization with dozens of different colors and liveries to choose from
* More than 25 individual tracks on daily rotation
* Different weather conditions


97.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD Lite - Rockstar Games

Meer...

Met Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD Lite haal je een explosieve verhaalmissie in Liberty City naar je iPad™. Download dit spel meteen en beleef een van de best beoordeelde handheld-ervaringen van dit moment.

In Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD Lite begin je je criminele carrière in de gevaarlijkste stad van Amerika. Speel de eerste drie missies van het volledige spel, maak kennis met je oom Wu “Kenny” Lee en help hem de macht te behouden over de Triad-bendes in Liberty City. Jat auto’s, stort je in vuurgevechten, en beleef roekeloze races en zenuwslopende achtervolgingen.

De best beoordeelde handheld-game is nu beschikbaar voor de iPad™:

**Meerdere besturingsmogelijkheden speciaal voor iPad™**

Intuïtieve touchscreen-interface. Bepaal zelf je besturingsinstellingen en race zoals jij dat wilt.

**Indrukwekkend vormgegeven**

Geniet optimaal van de hoge 2048 x 1536-resolutie van het touchscreen dankzij verbeterde graphics, voertuigen en gebouwen met hogere polygoon-modellen en indrukwekkende belichtings- en explosie-effecten.

Voor dood achtergelaten op de ergste plek in Amerika
Na de moord op zijn vader krijgt Huang Lee een eenvoudige opdracht: hij moet een antiek zwaard naar zijn oom Kenny brengen zodat zijn familie de macht behoudt over de Triad-bendes in Liberty City. Huang is een verwend rijkeluiszoontje dat gewend is dat alles gladjes verloopt, maar deze opdracht verloopt niet helemaal volgens plan. Hij wordt beroofd en voor dood achtergelaten. Om wraak te nemen en zijn eer en rijkdom te herstellen, waagt hij zich in de gevaarlijkste en meest zedenloze stad ter wereld.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD is door de handheld-studio Rockstar Leeds volledig aangepast voor de iPad™ en levert zo nog meer razendpopulaire en innovatieve GTA-gameplay.

98.

Wish - Shopping Made Fun - ContextLogic Inc.

Meer...

Start shopping in a smarter and more rewarding way today. Download Wish to join over 30 million people who are using it to make shopping smart, fun, and rewarding. Start your Wishlists and get special offers and gift cards for items you like directly from merchants and brands.

"Love, Love this app. Its a fun app that u can wish on things u love and want. Highly Reccommend it to frndz & fmly." - Olivia Austin

"I love most of the stuff it suggests for me. I wind up surfing for hours sometimes. Then I got a $10 gift card off some items I wished for!" - Meg Blaylock

"Must have app. The clothing, suggestions and all the other wonderful stuff in here is awesome. I'm hooked." - Claudia Betancur

99.

Angry Birds Epic - Rovio Entertainment Ltd

Meer...

Bereid je voor op een vogeltastisch GRATIS RPG-avontuur boordevol “wapens” (wat ze ook maar in handen konden krijgen), magie, boeven en gekke hoedjes! Leid je gevederde team nu naar de strijd. Dit gaat EPISCH worden!

EPISCHE GEVECHTEN! Turn-based gevechten tussen onze heldhaftige vlucht krijgers en die groene knorrende schurken! Makkelijk te leren, maar moeilijk te winnen!

EPISCHE WERELDEN! Verken een fantasierijk Piggy Island met primitieve dorpen, ijskoude bergen, tropische stranden en mysterieuze grotten!

EPISCHE PERSONAGES! Neem het samen met Red, Chuck, Bomb en de andere helden op tegen King Pig, Wiz Pig, Prince Porky en talloze andere schurken!

EPISCHE UPGRADES! Level je personages, pantsers, wapens en drankjes en word een legendarische held die het durft op te nemen tegen de machtigste varkenskrijger!

EPISCHE WAPENS! Maak ongelooflijke wapens om de strijd te winnen, zoals een houten zwaard, een koekenpan of een stokdinges met een spons erop!

EPISCHE HUMOR! Veel excentrieke humor en talloze eigenzinnige personages in geweldig domme kostuums, zoals een stekelige cactushoed met een bijpassend zwaard.

100.

Dumb Ways to Die - Metro Trains Melbourne Pty Ltd

Meer...

You've seen the video - now the lives of those charmingly dumb characters are in your hands.

Enjoy 18 hilarious mini-games as you attempt to collect all the charmingly dumb characters for your train station, achieve high scores and unlock the famous music video that started it all.

Download the FREE game now to enjoy the new fun and remember, be safe around trains. A message from Metro.

GAMEPLAY
- Why is his hair on fire? Who cares, just RUN!
- Quickly wipe your screen free of puke
- Balance that wobbling glue eater
- Flick the piranhas out of range of those precious private parts
- Swat wasps before it's too late
- Best not invite that psycho killer inside
- Carefully remove forks from toasters
- Help self-taught pilots
- Get back from the edge of the platform you fools
- Have patience at level crossings
- No crossing the tracks! Not even for balloons!
- And who knew rattlesnakes were so picky about mustard?
- Doing your own electrical work? Choose the wires carefully
- Mind the gap! Board the train safely
- Space is no fun without a helmet. Put it on now!

PLUS
- Perfect your dumb-death prevention skills to unlock the full set of characters for your train station
- Earn your own local copy of the original video
- Compete against friends and highly skilled strangers on the Game Center leaderboard

Watch the original Webby and Cannes award-winning video here: www.youtube.com/watch?v=IJNR2EpS0jw

© Metro Trains Melbourne, Dumb Ways to Die™