1.

SimCity BuildIt - Electronic Arts

Meer...

WELKOM BURGEMEESTER! Fijn dat je er bent. Je eerste taak: bouw een prachtige, unieke stad waar iedereen wel naartoe zou willen verhuizen. Maar denk eraan: hoe groter je stad wordt, hoe meer behoeften je inwoners krijgen. Dit is een geheel nieuw SimCity-spel, ontworpen voor mobiele apparaten!

Deze app biedt in-app aankopen aan. Je kunt in-app aankopen uitschakelen in de instellingen van je apparaat.

BOUW JE EIGEN STAD
Bouw ontelbaar veel gebouwen met levendige, meeslepende 3D-graphics. Dit is de meest realistische stedenbouwsimulatie op mobiele apparaten. Plaats je gebouwen zodanig dat je je inwoners gelukkig houdt en de belasting blijft binnenstromen. Zoom in en uit en draai 360 graden terwijl je je stad waar je dan ook maar wilt bestuurt, zowel online als offline.

LAAT JE MACHT GELDEN
Creëer en ruil goederen met vrienden en andere steden. Ontgrendel exclusieve gebouwen zoals de Big Ben en de Arc de Triomphe, of start natuurrampen!

HOUD JE INWONERS GELUKKIG
Los typische stadsproblemen op zoals verkeer, brand en vervuiling. Zorg ervoor dat al je diensten op orde zijn om aan de behoeften van je inwoners te voldoen. Voltooi leuke uitdagingen om je stad te kunnen specialiseren en aan je samenleving vorm te geven.

Kijk toe hoe je stad tot leven komt, zowel 's nachts als overdag!

--
Dienstvoorwaarden: http://www.ea.com/terms-of-service
Game-EULA: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/nl/GM
Als je vragen wilt stellen of hulp nodig hebt, bezoek je http://help.ea.com/en/simcity/simcity-buildit/.

EA kan online functies en diensten opheffen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op www.ea.com/1/service-updates

Belangrijke consumenteninformatie: vereist een vaste internetverbinding (er kunnen netwerkkosten in rekening worden gebracht); vereist acceptatie van het privacy- en cookiebeleid, de dienstvoorwaarden en de EULA van EA; bevat in-game advertenties; verzamelt gegevens via analysetechnologie van derden (zie het privacy- en cookiebeleid voor meer informatie); bevat directe links naar het internet en sociale-netwerksites voor een doelgroep ouder dan 16 jaar

2.

Looney Tunes Dash! - Zynga Inc.

Meer...

Ren, spring en glij naar nieuwe levels en avonturen met Bugs Bunny, Road Runner, Tweety en andere favoriete Looney Tunes-personages! Behaal level-doelstellingen om nieuwe Looney Tunes-personages te ontgrendelen en zones met speciale Looney Tunes-thema's. Ontdek verschillende gekke en leuke manieren waarop je kunt rennen met de speciale vaardigheden en verzamelkaart van elk personage. Rennen, Doc!

• Ren als Bugs Bunny, Tweety Bird, Road Runner en andere favoriete Looney Tunes-personages!
• Ontdek en ren in befaamde episodes zoals Painted Desert, Tweety’s Neighborhood en meer!
• Voltooi doelen voor niveaus om op de Looney Tunes-kaart vooruit te komen, en ontgrendel meer zones
• Ontgrendel extra sprintkracht door de speciale vaardigheid van ieder personage de baas te worden!
• Grijp power-ups om te vliegen als een superheld, dender door obstakels heen, en er zijn massa's andere verrassingen!
• Verzamel Looney Tunes-verzamelkaarten om je Looney Tunes-emmer te vullen en nog meer leuke extra's te zien!
• Houd andere Looney Tunes-personages voor de gek voor meer munten en punten!

Aanvullende informatie
• Het gebruik van deze toepassing is onderhevig aan de Zynga-servicevoorwaarden. Deze voorwaarden zijn beschikbaar via het onderstaande veld Licentieovereenkomst en op http://m.zynga.com/legal/terms-of-service.
• Lees ons privacybeleid op http://m.zynga.com/privacy/policy voor specifieke informatie over hoe Zynga persoonlijke gegevens en andere gegevens verzamelt en gebruikt. Het privacybeleid van Zynga is ook beschikbaar in het onderstaande veld Privacybeleid.
• Het spel is gratis te spelen, maar er zijn in-app-aankopen beschikbaar voor extra inhoud en premium munten. In-app-aankopen variëren van $ 0,99 tot $ 99,99.
• In deze game krijgen gebruikers de gelegenheid om verbinding te maken met sociale netwerken, zoals Facebook. Als zodanig kunnen zij contact maken met andere spelers van deze game.
• De servicevoorwaarden van het sociale netwerk dat je gebruikt om verbinding te maken met deze game zijn mogelijk ook van toepassing. Je wordt in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan speciale aanbiedingen, evenementen en programma's van Zynga Inc. en haar partners.

3.

Olafs Avonturen - Disney

Meer...

Niets is zo leuk als gaan schaatsen met Olaf! Zwier in het rond met een gloednieuwe schattige Olaf, speel ijshockey, ontdek allerlei verborgen interactieve schatten en verken een van de leukste avonturenspellen in de winter, de lente en ook de zomer! Voor sommige apps smelt je gewoon weg, hè?

- Twee gloednieuwe spellen op het ijs: Schaatsen en IJshockey.
- Ga op pad en ontdek tijdens het ijsplezier hilarische nieuwe en verborgen dingen om op te tikken: verborgen sneeuwvlokken, vissen in het ijs en sneeuwengelen maken, sleetje rijden, bellenblazen en nog veel meer!
- Speel met Olaf in de zomer Strandbal ontwijken en het Zandmanspel, in de winter het Lawine-spel en het Sneeuwbalgevecht en waag je in de lente aan het Fruitgevechtspel en Sneeuwpopspel!

Voordat je deze app downloadt, dien je te beseffen dat je in deze app aankopen kunt doen die echt geld kosten en dat de app advertenties bevat voor de Walt Disney Family of Companies.

Problemen met het geluid? Kijk dan bij de geluidsinstellingen van je apparaat of het geluid uit staat. Neem gerust contact op met de klantenservice: memberservices@disneydigitalbooks.com

4.

Candy Crush Soda Saga - King.com Limited

Meer...

Download Candy Crush Soda Saga nu gratis. Sodalicious!

Candy Crush Soda Saga is een gloednieuw spel van de makers van het legendarische Candy Crush Saga. Nieuwe snoepjes, meer lekkere combinaties en uitdagende speltypen vol paarse prik!

Candy Crush Soda Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Nieuwe functies in Candy Crush Soda Saga: 

* Meer dan 140 sprankelende levels
* Nieuwe speltypen zoals:
Prik – verwissel flessen en snoepjes om de paarse prik te laten stromen en de snoepberen te redden
IJs – combineer snoepjes om het ijs te breken en de snoepberen te bevrijden
Honing – combineer snoepjes naast de honing om de gevangen snoepberen vrij te laten.
* Overheerlijke nieuwe snoepjes en sublieme nieuwe combinaties:
Combineer een vierkant van 4 snoepjes voor een snoepvisje
Combineer 7 snoepjes voor het fantastische kleursnoepje
* Ontdek sappige nieuwe omgevingen en ontmoet de grappigste figuren
* Dankzij smakelijke nieuwe graphics ziet Candy Crush er lekkerder uit dan ooit
* Eenvoudig en leuk om te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen
* Voor spelers die verbinding maken met Facebook zijn er scoreborden om je sprankelende scores te vergelijken met je vrienden
* Eenvoudige synchronisatie van het spel op mobiele apparaten en tablets en volledige spelfuncties ontgrendelen als je een internetverbinding hebt

Van dit verrukkelijke puzzelavontuur loopt het water je in de mond. Vergezel Kimmy op haar sappige zoektocht naar Tiffi en verwissel en combineer je weg door nieuwe, magische speldimensies. Speel deze sprankelende saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt!

Ben jij al een fan van het nieuwe spel Candy Crush Soda Saga? Bezoek dan onze website, vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter voor het laatste nieuws:

www.candycrushsodasaga.com
facebook.com/CandyCrushSodaSaga 
twitter.com/CandyCrushSodaSaga

Ten slotte willen we iedereen die Candy Crush Soda Saga heeft gespeeld ENORM BEDANKEN!

5.

Netflix - Netflix, Inc.

Meer...

Netflix is 's werelds toonaangevende abonnementservice voor het streamen van films en tv-afleveringen op je telefoon. Deze mobiele app van Netflix biedt altijd en overal de beste ervaring.

Ontvang de app gratis als onderdeel van je Netflix-lidmaatschap en kijk direct naar duizenden tv-afleveringen en films op je telefoon.

Als je nog geen lid bent van Netflix, registreer je dan en je kunt direct op je telefoon beginnen kijken en genieten van onze gratis proefperiode van een maand.

Hoe werkt Netflix?
• Voor een vast, laag maandbedrag kunnen Netflix-leden onbeperkt films en tv-series kijken.
• Met de Netflix-app kun je direct kijken naar zoveel tv-afleveringen en films als je wilt, zo vaak je wilt, en wanneer je wilt.
• Je kunt bladeren door een steeds groeiende collectie van duizenden titels en nieuwe afleveringen die regelmatig worden toegevoegd.
• Zoek naar titels en kijk direct op je telefoon of via een steeds uitbreidend aantal apparaten.
• Beoordeel je favoriete tv-series en films en vertel ons wat je goed vindt. Zo kan Netflix je helpen en de beste titels voor jou aanbevelen.

Ga naar help.netflix.com voor ondersteuning.

6.

Brothers in Arms® 3: Sons of War - Gameloft

Meer...

*BELANGRIJK* Brothers In Arms® 3: Sons of War vereist een iPad 2 (of nieuwer), iPhone 4s (of nieuwer), of iPod touch 5e generatie.

De internationaal bejubelde WOII-serie is terug met bloedstollende schietactie, spectaculaire killcams en talloze coole experimentele wapens. Speel als sergeant Wright en beleef een spannend avontuur in de periode na de D-Day invasie die je leven voorgoed verandert. Leid je team met getrainde broeders en gebruik hun speciale vaardigheden in de hitte van de strijd. Upgrade je wapens, verbeter de vaardigheden van je teamgenoten en versla de vijand!

BELEEF DE UNIEKE TEAMSTRIJD
> Zet je broeders in voor een tactische voorsprong!
> Gebruik hun vaardigheden: Luchtaanval, Molotov, Raketvuur, Mortiervuur en meer.
> Speel nieuwe bondgenoten vrij en upgrade ze naar doorgewinterde soldaten: schadeniveau, vaardigheid-cooldown, HP-pool, AoE-vaardigheidsschade en meer!

DUIK IN DE SPANNENDE GAMEPLAY-ACTIE
> Soepele 3rd-person actie om je vrij te verplaatsen.
> Verschillende missies zoals Assault, Sniper, Siege en Stealth.
> Indrukwekkende killcam-zooms.

KIES JE FAVORIETE WAPEN
> Speel nieuwe wapens vrij voor een ultiem arsenaal met vuurkracht, terugstoot, laadsnelheid of magazijn grootte-upgrades!
> Ontdek de verrassende kracht van experimentele wapens!
> Richt schade aan met hun coole mogelijkheden: drievoudige of oneindige kogels, elektrische lading en meer!

GENIET VAN OOGVERBLINDENDE VISUELE EFFECTEN
> Adembenemende binnen - en buitenomgevingen.
> Weer- en dag-en-nachteffecten.
> Console-achtige graphics voor een AAA-speelbeleving

WIN COOLE PRIJZEN IN SPECIALE EVENTS
> Ladderuitdaging: naarmate de missies steeds moeilijker worden, win je mooiere prijzen
> Tijdelijke events met exclusieve droppings.


_____________________________________________

Bezoek onze officiële website op http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

7.

Demolition Master HD: Project Implode All - AppMania

Meer...

- The most explosive game in the App Store!
- More than 3 million players!
- Prove the whole world that you’re the best demolition man!

In Demolition Master HD you’ll get into an exciting adventure on 9 locations of the Earth (135 levels) and on 7 locations of the Moon planet (105 levels)!

Altogether there are 16 colorful locations and 240 unique levels.

--- The goal of each mission: using an explosive you need to demolish a construction ---

Dramatic explosions, curious locations worldwide together with charming music, adrenaline, and hunger for victory are among the feeling that the Demolition Master HD will create for you.

--------------------------------------------------------------------------

-PRESS ABOUT THE GAME-

’’With the experimental tone of Angry Birds, Demolition Master is a physics based puzzler that, despite lacking some character, has structure enough inbuilt to entertain for many an hour’’
— 8/10 stars "POCKETGAMER.COM"

’’Demolition Master is a really solid, novel concept with great elements and an already fun gameplay that will appeal to many and keep them coming back for more’’
— 4/5 stars "APPSAFARI.COM"

"If you’re looking for a fun game that’s easy to learn but addictive, then Demolition Master HD is definitely worth adding to your apps list"
— 4/5 stars "PADGADGET.COM"

"Demolition Master’s physics are pretty good"
— 7/10 stars "APPCRAVER.COM"

"What a great idea for a game. It’s really fun"
— APPBANK.US

--------------------------------------------------------------------------

VIDEO GAMEPLAY
http://www.youtube.com/watch?v=CxjND6N2PKg

VISIT US
http://www.appmania.org

--------------------------------------------------------------------------

8.

Anna-inzicht - De Nederlandse Energie Maatschappij B.V.

Meer...

De Anna-inzicht app geeft inzicht in je energieverbruik. De Anna-inzicht app maakt je slimme meter écht slim. Je hoeft je alleen te registreren via je meter, de app doet de rest. Zowel het verbruik als de teruglevering worden door de Anna-inzicht app eenvoudig inzichtelijk gemaakt. Ook vind je uit hoe hoog of laag jouw energieverbruik is ten opzichte van vergelijkbare huishoudens. De Anna-inzicht app is eenvoudig in installatie en gebruik.
De Anna-inzicht app is een creatie van de Nederlandse Energie Maatschappij. Gratis, voor alle Nederlanders. www.anna-inzicht.nl.

9.

ElfYourself by Office Depot, Inc. - Magic Mirror LLC

Meer...

The bestselling app of the Christmas Season is back, with all new dances and new features!

The annual holiday tradition allows you to “elf” yourself and become the star of a personalized video featuring your photos on holiday dancing elves. Simply upload up to five photos of you, your friends, family and more from your camera roll or Facebook. Select a dance theme, and the app will generate a custom ElfYourself video that you can share via email or post on Facebook.

You can create a customized greeting and share it across social media channels.

Happy Elfing!

10.

Messenger - Facebook, Inc.

Meer...

Bereik de mensen in je leven in een ogenblik en zonder kosten. Messenger is net als sms'en, maar je hoeft niet te betalen voor elk bericht (het werkt in combinatie met je databundel).

Niet alleen voor je Facebook-vrienden: stuur mensen in je telefoonboek een bericht en voer simpelweg een telefoonnummer in om een nieuw contactpersoon toe te voegen.

Groepschats: maak groepen voor de mensen die je het vaakst een bericht stuurt. Geef de groepen een naam, stel groepsfoto's in en bewaar de groepen op een plek.

Foto's en video's: maak video's en selfies of andere foto's in de app en verstuur ze met een enkele tik.

Gratis bellen: praat zolang je wilt, zelfs met mensen in andere landen. (Bellen is gratis via Wi-Fi. Anders zijn de standaard datakosten van toepassing.)

Nog meer manieren om iets te zeggen:
breng je gesprekken tot leven met stickers.
Maak een voorbeeld van de foto's en video's in je galerij zonder het gesprek te verlaten en kies vervolgende de perfecte foto of video om te versturen.
Neem spraakberichten op wanneer je meer te zeggen hebt.

Extra functies:
Weet wanneer mensen je bericht hebben gezien.
Stuur berichten of foto's door naar mensen die geen onderdeel waren van het gesprek.
Zoek naar mensen en groepen om ze snel weer te vinden.
Schakel de locatiefunctie in om mensen te laten weten wanneer je in de buurt bent.
Zie wie er beschikbaar zijn op Messenger en wie actief zijn op Facebook.
Schakel meldingen uit wanneer je aan het werkt bent, slaapt of even rust nodig hebt.
Blijf aangemeld zodat je nooit een bericht mist.

11.

Jump - Ketchapp

Meer...

Do you enjoy puzzle games? Do you want to try a different kind of logic game with great graphics and one of a kind gameplay?

Then you are definitely in the right place. Jump is a title that will provide you with a fun puzzle experience as you drive your way through a large world trying to grab all the keys in order to reveal the exit.

Even if it’s not mandatory, you can collect numerous stars that appear in each level. If you manage to collect all the stars available in each level included in that pack, you will reveal a bonus, hardcore level that will prove to be even harder to beat. By collecting the stars you will be able to receive numerous achievements.

In Jump your character will be a white ball that’s very easy to control. However, there will be lots of hazards on each map which will make the gameplay very challenging. From spikes to fire and so on, these hazards need to be avoided at all costs, otherwise you will have to restart the level from the beginning.

◉ Trendy and awesome flat design with tons of different features;
◉ High quality sounds each time you perform an action;
◉ 5 packages of 10 levels each, which adds up to 60 different exciting worlds you can explore.

This is a game that was specifically designed to encourage the idea of thinking outside the box while trying to solve the puzzle. The challenge relies in the apparent simplicity of the game. However, the game brings an impressive and cleverly designed set of levels that will definitely keep you playing for hours and hours.

12.

YouTube - Google, Inc.

Meer...

YouTube op jouw manier. Download de officiële YouTube-app voor iPhone en iPad. Word in no time een dj, leer kungfu en deel alles gemakkelijk met vrienden. Bekijk favoriete video's en afspeellijsten van over heel de wereld in je eigen keuken, op de bank of onderweg.

Functies:
* Bekijk een video terwijl je de volgende vast zoekt
* Abonneer je op je favoriete kanalen voor snelle toegang via de gids
* Log in om toegang te krijgen tot je lijst 'Later bekijken'
* Zoek naar afspeellijsten en gebruik 'Alles afspelen' voor eindeloos entertainment
* Deel video's via Google+, e-mail, Facebook en Twitter

13.

Magic Kitchen: match - 3 puzzle game - Social Quantum

Meer...

Created by top hit 'Atlantis Adventure' developers, this game will totally blow your understanding of 'three in a row' kind of games!

Our magic land is in danger now and it needs your help urgently!
Solve intriguing puzzles, open new terrific locations, help the magic land inhabitants and save them from upcoming dark!

We have only you to count on! We are waiting for you in the game, join now!

Magic Kitchen is a free game which will give you plenty of magnificent hours and unforgettable impressions.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Magic Kitchen features:
* Endless rich and bright special effects!
* Hundreds of thrilling levels to challenge your master skills!
* Uniting those who wish to relax and those who love to ponder as fans of one and the same game!
* Conquering your friends - gain more points, outrace your friends, find out who is the best!
* Social network synchronization options: Facebook
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Our players feedback:

'You wish to relax at night, kill some time going on transport or at a lecture - this game is perfect for any situation' - Jack L.

'Used to play it on facebook - awesome game, would advise it to anyone!' - Sammy T.

'The game is likely to be the best of this type for now. Speaking for myself - can't stop playing!' - Stefy V.

14.

Dumb Ways to Die 2: The Games - Metro Trains Melbourne Pty Ltd

Meer...

There’s a whole new set of dumb characters that have gathered to take part in a newer, bigger game.

Guide these characters through 28 action packed mini-games and try to stay alive long enough to get the highest score and unlock all your favourite characters.

Download the FREE game now and become the dumbest of the dumb. And remember, be safe around trains. A message from Metro.

New levels include:

Electric Fence Hurdles
Why are they electric? No idea, but you better jump them.

Don’t Block The Doorway
Don’t get in everyone’s way. Clear the doors!

Dynamite Relay Race
Don’t want the dynamite baton? Better pass it to the next person.

Dolphin Rodeo
Yee-Haw! Stay on the Dolphin as long as you can.

Lighting Pole Vault
You probably don’t want to vault too high in this lighting.

Forcing The Doors
Lend a helping hand by removing the limbs from the doors.

Rocket Ski Jump
Strap on those rocket skis and try to land a wicked jump.

Landmine Curling
Sweep the landmine into the ice before it blows you up.

Javelin Catch
Javelin catching is dangerous. Maybe just try and avoid it.

Dropping A Phone
Dropped your phone? Doesn’t matter. Stay off the tracks!


© Metro Trains Melbourne, Dumb Ways to Die™

15.

NPO 3FM - Omroep.nl

Meer...

NPO 3FM is de pop- en rockzender van de publieke omroep. Bij alles wat je hoort en ziet is liefde voor muziek de drijfveer. Belangrijkste evenementen: Serious Request, 3FM Awards, 90's Request, 00's Request. NPO 3FM - Serious Radio.
____________________

Feedback:
Problemen of suggesties voor verdere ontwikkeling ontvangen we bij voorkeur via de feedback optie in het keuzemenu van de app.

Machtigingen:
De app kan gebruikmaken van de camera en microfoon om een foto, video of audio-opname te maken die gedeeld kan worden met de redactie. Ook kan locatiebepaling geactiveerd worden. Dit gebeurt alleen op verzoek van de gebruiker bij een specifieke actie. Deze handelingen kunnen het accuverbruik aanzienlijk verhogen.

Dataverbruik:
De radiozenders worden ontvangen via de internetverbinding van de telefoon/tablet. Bij een Wi-Fi verbinding zijn hier doorgaans geen kosten aan verbonden. Bij ander gebruik van mobiel internet, zoals 3G, kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het gebruik van de app is in dit opzicht voor eigen risico en het is aan te raden om dit dataverbruik in de gaten te houden. In de store zijn hiervoor speciale apps te vinden door te zoeken op: data usage.

Privacy en voorwaarden:
Er worden cookies geplaatst om gebruik te meten. Met installatie van de applicatie wordt hiermee akkoord gegaan.

(c) 2014 NPO

16.

Thomas en zijn vriendjes: Hup, Thomas! - Race-uitdaging - Budge Studios

Meer...

Budge Studios™ presenteert Thomas en zijn vriendjes: Hup, Thomas! - een leuk racespel voor kinderen. Race tegen andere locomotieven of kies er twee om het tegen een vriend op te nemen! Gebruik snelheidsboosters om nog sneller te racen en voltooi je trofee voor een heel speciale levering! Op volle kracht vooruit!

KENMERKEN
• Race als Thomas, Percy, James, Emily of Toby tegen andere locomotieven
• Speel met 1 speler of 2 spelers om een vriend uit te dagen!
• Tik zo snel mogelijk op de groene knop om te versnellen
• Gebruik snelheidsboosters om nog sneller over het spoor te stomen. Elke locomotief heeft zijn eigen booster!
• Race door verschillende driedimensionale omgevingen, van het platteland tot het kasteel
• Verdien voor elke gewonnen race een stukje van je trofee
• Puzzel alle stukjes in elkaar om je trofee te bouwen en de speciale levering te ontvangen

SNELHEIDSBOOSTERS
• Snelheidsbooster van Thomas: meer snelheid
• De Supersprong van Percy: spring in de lucht en land verderop
• De Turbo van James: snellere boost dan de andere locomotieven
• De Bliksem van Toby: bliksemsnelle booster
• De Stoomstoot van Emily: boost verder over haar spoor

KIDSAFE®-GECERTIFICEERD
Thomas en zijn vriendjes: Hup, Thomas! (mobiele app) is gecertificeerd door het kidSAFE Seal Program.

OVER BUDGE STUDIOS
Budge Studios is door zijn innovatie en creativiteit marktleider in het aanbieden van vermakelijke apps voor kinderen. Het bedrijf ontwikkelt en publiceert apps voor smartphones en tablets die wereldwijd door miljoenen kinderen worden gespeeld, waaronder toonaangevende titels als Strawberry Shortcake, Chuggington, Dora, SpongeBob SquarePants en Minnie Mouse.

Bezoek ons online: www.budgestudios.com
Vind ons leuk: facebook.com/budgestudios
Volg ons: @budgestudios
Bekijk de trailers voor onze apps: youtube.com/budgestudios

NOG VRAGEN?
Wij staan altijd open voor vragen, suggesties en opmerkingen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via support@budgestudios.ca

Onthoud voordat je dit spel downloadt dat je de app gratis kan spelen, maar dat extra content mogelijk alleen verkrijgbaar is via aankopen binnen de app. De app bevat mogelijk ook reclame of advertenties van Budge Studios Inc. voor andere apps die wij uitbrengen, of links naar sociale media die alleen toegankelijk zijn via ouderlijk toezicht.

BUDGE STUDIOS is een handelsmerk van Budge Studios Inc.

17.

Google Maps - Google, Inc.

Meer...

Met de Google Maps-app voor de iPhone en iPad vindt u nog sneller en makkelijker uw weg in de wereld. Ontdek de beste plekjes in de stad en vind de informatie die u nodig heeft om er te komen.

• Uitgebreide en nauwkeurige kaarten in 220 landen en gebieden.
• Spraakgestuurde GPS-navigatie voor autorijden, fietsen en lopen.
• OV-routes en -kaarten voor meer dan 15.000 steden
• Live verkeersinformatie, meldingen van incidenten en automatische routewijziging om de beste route te vinden.
• Gedetailleerde informatie over meer dan 100 miljoen plaatsen.
• Street View en interieurbeelden van restaurants, museums en meer.

* Sommige functies zijn niet in alle landen beschikbaar.
* Het voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de accuduur aanzienlijk verminderen.

18.

Stick Hero - Ketchapp

Meer...

Stretch the stick in order to reach and walk on the platforms. Watch out! If the stick is not long enough, you will fall down!

How far can you go?

19.

Cow Evolution | Mutant Koeien - Tapps Tecnologia da Informação Ltda.

Meer...

Find out what happens to an ordinary cattle when mutations start taking place. Combine cows to evolve them and discover the most curious, exotic and bizarre forms of cows. As evolution continues, zoom out from your farm and explore the continent, the world and BEYOND!

Witness first hand the incredible transformations only made possible because of your crazy aspirations of getting richer and promoting genetic mutations.

HOW TO PLAY
It’s easy cheesy!
• As your cows poop coins, buy new ones to earn even more money
• Drag and drop similar cows to evolve them into new and more profitable creatures
• Alternatively, fiercely tap the cows to make coins pop when cows poop

HIGHLIGHTS
• Four different stages and many forms of cows: monster cows, alpaca cows, alien cows and more
• A mind-blowing story yet untold
• The unexpected mix of alpaca-like evolution, 2048 and incremental clicker games
• Five possible endings: find your destiny
• Mutations like you have never seen
• No cows were harmed in the making of this game, only developers

Forget everything you know about cows. Cow Evolution tells you first hand the story about how cows will take over the world and beyond, a story no one dared to mention… yet!

Watch the process of evolution in a very peculiar way. Download now Cow Evolution and check it out for yourself!

Disclaimer: While this App is completely free to play, some additional content can be purchased for real money in-game. If you do not want to use this feature, please turn off in-app purchases in your device's settings.

Like our page on Facebook and be the first to know about our upcoming games and updates! http://fb.com/tappshq

20.

Dr. Panda's Kerstbus - TribePlay

Meer...

Kruip achter het stuur en rijd over de besneeuwde wegen in Dr. Panda's Kerstbus! Dr. Panda heeft zijn bus speciaal voor de feestdagen versierd. Aan jou de taak om de passagiers op te halen en naar hun bestemming te brengen! Dankzij de intuïtieve, eenvoudige besturing kunnen zelfs de jongste bestuurders genieten van de kerstsfeer in de prachtige, winterse wereld van Dr. Panda's Kerstbus!

Dr. Panda's Kerstbus is speciaal voor kinderen ontworpen en is geschikt voor 3 tot 7-jarigen.

KENMERKEN:

• Willekeurig opgebouwde wereld voor eindeloos speelplezier
• Kom helemaal in de kerststemming door de met sneeuw bedekte bomen, de kerstverlichting en nog veel meer!
• Dr. Panda's bus heeft een make-over gekregen en heeft nu rendierhoorns en een rode neus!
• Ophaalbruggen, spoorwegovergangen, tunnels en nog veel meer leuke dingen die het landschap opvullen
• Doe het rustig aan en geniet van de omgeving of ga als een speer! Je mag het helemaal zelf weten!
• Kindvriendelijke interface zodat iedereen plezier kan hebben met het spel, hoe groot of klein je ook bent
• Geen aankopen vanuit de app
• Geen advertenties van derden


Privacy Policy

Wij ontwikkelen spellen voor kinderen en wij begrijpen hoe belangrijk privacy is in deze moderne, digitale wereld. U kunt onze privacy policy hier lezen: http://www.drpandagames.com/privacy

OVER DR. PANDA

Dr. Panda is een reeks games voor kinderen, ontwikkeld door TribePlay. Wij maken producten voor kinderen omdat we houden van het enthousiasme en de interesse die kinderen hebben voor het leven en de wereld om hen heen. Ons doel is om kinderen te laten lachen en een positieve invloed op hun leven te hebben, door hun verbeelding, creativiteit en nieuwsgierigheid te stimuleren.
Als u vragen heeft of graag wilt weten hoe wij deze game samen met kinderen hebben ontworpen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur gerust een email naar support@drpandagames.com of neem contact op via Facebook http://www.facebook.com/drpandagames of Twitter https://twitter.com/drpandagames

21.

Veronica Superguide – Jouw tv-gids voor tv, films, series en video-on-demand. - Veronica Uitgeverij b.v.

Meer...

Superguide is de vernieuwde tv-gids app van Veronica Magazine voor het nieuwe tv-kijken, die gidst en inspireert. Zo ontdek je simpel én snel jouw favoriete films, series, video’s en tv-programma’s die je niet wilt missen op tv en on demand. Download ‘m gratis.

Super handig, want met deze app vind je meteen wat je wilt kijken:
- Persoonlijke en complete tv-gids
- Alles over de beste films, tv-series en gemist fragmenten
- Zoeken op TV en video on demand (VOD) aanbod
- Uitgebreide recensies & trailers
- Superveel extra’s van de redactie, zoals backstage reports en interviews

- Geschikt voor iPhone 6 plus
- Abonnees van Veronica Magazine hebben onbeperkt toegang tot de digitale versie van het magazine en de dagelijkse entertainment snacks in de Lekkerste8.

Download ‘m nu en vertel ons wat je ervan vindt op app@veronicapublishing.nl en https://twitter.com/VeronicaMagCare.

22.

Restaurant Story 2 - TeamLava

Meer...

Restaurant Story 2 is een frisse nieuwe kookgame vol vrolijke klanten, kleurrijke ingrediënten en heerlijke recepten! Leer hoe je nieuwe gerechten kunt bereiden, bedenken en garneren en bouw het restaurant van jouw dromen!

• KOOK traditionele en creatieve gerechten die in de smaak vallen bij jouw klanten!
• VERZAMEL gezonde ingrediënten die vers van het land komen om nieuwe recepten te leren en lekker mee te koken!
• LEER nieuwe recepten waarmee je jouw menukaart uit kunt breiden en allerlei lekkere nieuwe smaken kunt introduceren!
• BREID jouw restaurant uit en doe zaken met nieuwe leveranciers die allerlei speciale ingrediënten aanbieden, zoals groente & fruit, zeevruchten en exotische producten!
• VERKEN een uitgebreide wereld in 3D vol vrolijke klanten en een kleurrijke omgeving!
• VERBOUW jouw keuken met nieuwe fornuizen, ovens, drankjesmachines en meer!
• VERSIER jouw restaurant heel eenvoudig! Je hoeft een ontwerp maar één keer te kopen, om het zo vaak je maar wilt te kunnen gebruiken!
• GA LANGS bij je vrienden en laat fikse fooien achter op hun tafeltjes!

Wat ben jij allemaal van plan met je nieuwe restaurant? Speel de MOOISTE restaurantgame helemaal gratis op jouw iPhone, iPad of iPod Touch!

Je kunt Restaurant Story 2 gratis spelen, maar er zijn onderdelen die je in de in de app kunt kopen voor echt geld. Om deze functie uit te schakelen, ga je op jouw apparaat naar Instellingen -> Algemeen -> Beperkingen. Daar kun je kopen vanuit apps heel eenvoudig uitschakelen, onder 'Toegestaan materiaal.' Verder kan Restaurant Story 2 gekoppeld worden aan sociale mediadiensten, zoals Facebook, waardoor Storm8 toegang krijgt tot informatie die jij met zulke diensten deelt.

Volg Storm 8
www.storm8.com
facebook.com/storm8
twitter.com/storm8

23.

Gangstar Vegas - Gameloft

Meer...

Ga op een wilde reis door Vegas in de nieuwste versie van het gewaardeerde openwereld actiespel!

WELKOM IN HET WAANZINNIGE VEGAS
√ Speel als gevechtskunstenaar in een RAZENDPOPULAIRE VERHAALMODUS
√ Voltooi 80 ACTIEVOLLE MISSIES
√ Sluit je aan bij de meest wilde personages en verover de stad

EINDELOOS SANDBOX-PLEZIER
√ Verken een UITGEBREIDERE KAART, 9x groter dan de vorige Gangstars
√ Voer geweldige stunts uit met ragdoll effecten via HAVOK FYSISCHE EFFECTEN
√ Beklim de ranglijst via WILDE UITDAGINGEN als races, gevechten, slachtmissies en meer!
√ Versla de bank in verslavende CASINOSPELLEN

EEN WILDE RIT
√ Gebruik COOLE WAPENS zoals Molotov cocktails, vlammenwerpers en een elektrische gitaar!
√ Bestuur VETTE VOERTUIGEN zoals monstertrucks, muscle cars en gevechtsvliegtuigen.
√ UPGRADE JE VAARDIGHEDEN EN UITRUSTING en pas ze aan.


**Dit spel bevat zo veel coole functies dat we adviseren het via iTunes te installeren. Dit vereist minder opslagruimte op je toestel!**


** Ondersteunt spelcontrollers voor iPhone, iPad en iPod touch. Voor ondersteuning van de spelcontroller is iOS 7 of later vereist en deze dient compatibel te zijn met iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 2 of later en iPod touch (5e generatie).

_____________________________________________

Bezoek onze homepage op http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

24.

FIFA 15 Ultimate Team by EA SPORTS - Electronic Arts

Meer...

FIFA 15 Ultimate Team bevat 10.000 spelers+ uit 500+ officiële teams en 30+ echte competities en stadions! Bouw een droomselectie en geef ze een uitdaging. Van de Engelse Premier League, La Liga en MLS tot de Duitse Bundesliga en meer. Neem de spanning van het voetbal overal mee naartoe met de meest authentieke voetbalgame ooit.

Deze app kent in-app-aankopen. Dit kun je uitschakelen in de instellingen van je apparaat. Raadpleeg de betalende persoon alvorens in-app-aankopen te doen.

** Zorg dat je min. 1,35 GB vrij hebt op je apparaat. **

BOUW JE ULTIEME TEAM
Verdien, verhandel en verzamel supersterren als Lionel Messi en Eden Hazard voor je eigen droomteam. Kies speelstijl, opstelling, tenues en meer.

SPELTYPE SNELLE SIMULATIE
Test je coachvaardigheden met het nieuwe Snelle simulaties. Stel je selectie samen, begin de wedstrijd en kijk wat er gebeurt. Maak tijdens de wedstrijd slimme wissels, tactische wijzigingen en bepaal de inzet van het team. Je wedstrijdresultaten zijn afhankelijk van je vermogen om de spelersvaardigheden en teamgeest te coachen: een nieuw niveau in realisme.

OF GA HET VELD OP!
Krijg trappen, passes en schoten met de traditionele besturing onder de knie - nu met de "steekpass"-functie - of ga voor de nieuwe "casual-besturing" die minder knoppen gebruikt. Je kunt zelfs dubbeltikken op de joystick om tactisch dribbelen in te schakelen voor nauwkeurige balcontrole. Heb je een externe controller? Probeer deze nu voor het eerst op het veld uit.

WEDSTRIJDEN UIT DE ECHTE WERELD
Speel de volgende wedstrijd van je favoriete team en drie andere grote wedstrijden; elke week!

Beleef de actie en voel de passie van je favoriete sport met FIFA 15 Ultimate Team!

OPMERKINGEN:
Dienstvoorwaarden: http://terms.ea.com/nl
Privacy- en cookiebeleid: http://privacy.ea.com/nl
Licentieovereenkomst: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/NL/nl/GM
Ga voor hulp of vragen naar http://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten opheffen na een opzegtermijn van 30 dagen, aangekondigd op http://www.ea.com/nl/1/kennisgeving-online-diensten
Belangrijke informatie: Deze app: Vereist aanvaarding van EA's Privacy- en cookiebeleid, de Dienstvoorwaarden en de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers; Bevat advertenties in de game; Verzamelt gegevens met behulp van advertentieplaatsing en analytische technologie van derden (zie het Privacy- en cookiebeleid voor meer informatie); Vereist een Origin-account voor toegang tot bepaalde functies. Je moet voldoen aan de geldende leeftijdsvereisten om een account te verkrijgen; Bevat directe verwijzingen naar het internet en sociale netwerksites, bedoeld voor een publiek ouder dan 13 jaar.

25.

Spotify Music - Spotify Ltd.

Meer...

Spotify is de beste manier om naar muziek te luisteren op je mobiel of tablet.

Zoek naar alle nummers, artiesten of albums en beluister ze gratis. Maak en deel je afspeellijsten. Bouw je grootste en beste muziekverzameling ooit.

Raak geïnspireerd door persoonlijke aanbevelingen en kant-en-klare afspeellijsten van alles wat je maar kunt bedenken.

Luister helemaal gratis met advertenties, of neem een Spotify Premium-abonnement.

Gratis op je mobiel
• Speel iedere artiest, album of afspeellijst af in de shuffle-modus.

Gratis op je tablet
• Speel al je favoriete nummers af wanneer je maar wilt.

Premium-functies
• Ieder nummer, wanneer dan ook op elk apparaat afspelen: mobiel, tablet of computer.
• Geniet van advertentievrije muziek.
• Offline luisteren.
• Betere geluidskwalitet

Neem via de app een maandabonnement op Spotify Premium. De prijs van je abonnement is afhankelijk van het land waar je woont. Je ziet de prijs in de app vóór je je betaling uitvoert. Het abonnement wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij je de functie voor automatisch verlengen minimaal 24 uur vóór het einde van de lopende abonnementsperiode uitschakelt. De kosten worden binnen 24 uur vóór het einde van de lopende abonnementsperiode automatisch in rekening gebracht op je iTunes-account. Je betaalt altijd voor één maand tegelijk. Je kunt de functie voor automatisch verlengen op elk gewenst moment uitschakelen via de instellingen van je iTunes-account.

Prijzen voor een maandabonnement:
SE 129.00 SEK / NO 133.00 NOK / FI 12.99 EUR / ES 12.99 EUR / FR 12.99 EUR / GB 12.99 GBP / NL 12.99 EUR / US 12.99 USD / DK 129.00 DKK / AT 12.99 EUR / BE 12.99 EUR / CH 16.00 CHF / DE 12.99 EUR / AU 14.99 AUD / NZ 16.99 NZD / IE 12.99 EUR / LU 12.99 EUR / LI 16.00 CHF / AD 12.99 EUR / MC 12.99 EUR / IT 12.99 EUR / PL 6.99 EUR / PT 8.99 EUR / MX 129.00 MXN / MY 6.99 USD / HK 68.00 HKD / SG 9.99 USD / IS 12.99 EUR / EE 8.99 EUR / LV 8.99 EUR / LT 8.99 EUR / TR 12.99 TRY / GR 8.99 EUR / AR 7.99 USD / TW 210.00 TWD / CZ 7.99 EUR / SK 7.99 EUR / HU 6.99 EUR / BG 6.99 EUR / CY 8.99 EUR / MT 8.99 EUR / CO 7.99 USD / CL 7.99 USD / PE 7.99 USD / UY 7.99 USD / PY 7.99 USD / SV 7.99 USD / HN 7.99 USD / PA 7.99 USD / NI 7.99 USD / EC 7.99 USD / DO 7.99 USD / GT 7.99 USD / CR 7.99 USD / BO 7.99 USD / BR 7.99 USD / PH 3.99 USD / BR 7.99 USD / CA 12.99 CAD

Privacybeleid: http://www.spotify.com/legal/privacy-policy/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/

Ben je gek op Spotify? 
Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/spotify 
Volg ons op Twitter: http://twitter.com/spotify

26.

Crossy Road - Endless Arcade Hopper - HIPSTER WHALE

Meer...

Why did the Chicken cross the road?
Why did the Pigeon leave THAT there?
Why did Specimen 115 abduct that cow?
Why did Unihorse eat all that candy?
Crossy Road™ is the endless arcade hopper you’ll never want to put down.

27.

Facebook - Facebook, Inc.

Meer...

Op de hoogte blijven van je vrienden is nu sneller dan ooit.
• Zie wat je vrienden doen
• Word op de hoogte gesteld wanneer vrienden je berichten leuk vinden of erop reageren
• Sms, chat en voer groepsgesprekken
• Speel games en gebruik je favoriete apps

Lees ons beleid inzake gegevensgebruik, onze voorwaarden en ander belangrijke informatie in het juridische gedeelte van de beschrijving van onze App Store.

Door doorlopend gebruik van gps op de achtergrond kan de batterij snel leegraken. Facebook voert GPS niet op de achtergrond uit, tenzij je ons hiervoor toestemming geeft door optionele functies in te schakelen waarvoor dit nodig is.

28.

iTunes U - Apple

Meer...

iTunes U is de beste manier om cursussen op de iPad aan te maken en te beleven. Met de iTunes U-app heb je direct vanaf je iPad, iPhone of iPod touch toegang tot complete cursussen van toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen en kun je bovendien 's werelds grootste digitale catalogus van gratis lesmateriaal raadplegen. Of je nu moleculaire biologie studeert aan een universiteit, Spaans leert op de middelbare school of gewoon geïnteresseerd bent in Europese geschiedenis, je hebt nu het ideale hulpmiddel om overal en altijd te kunnen leren.

Functies:
Start de discussie
• Studenten die deelnemen aan privécursussen kunnen eenvoudig vragen stellen over de cursus, berichten of opdrachten.
• Andere studenten in de les kunnen meepraten en meer vragen stellen of antwoord geven.
• Docenten en studenten kunnen het gesprek volgen via pushberichten terwijl de discussie zich ontwikkelt.

Gratis cursussen in een breed scala aan onderwerpen
• Je kunt gratis cursussen volgen die worden samengesteld en onderwezen door docenten van toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen.
• Alle opdrachten en informatie van je docent zie je op een centrale plaats. Opdrachten die je gedaan hebt kun je afstrepen
• Je kunt aantekeningen maken en tekst markeren in iBooks, waarna deze in de iTunes U-app worden gegroepeerd zodat je ze gemakkelijk nog eens na kunt lopen.
• Je kunt cursusnotities maken tijdens de les of tijdens het afspelen van audio- en videomateriaal in iTunes U.
• Je hebt toegang tot allerlei cursusmateriaal, zoals audio, video, boeken, documenten, presentaties, apps en iBooks-lesboeken
• Je kunt je vrienden via Twitter, Facebook, Mail en Berichten laten weten wat je favoriete cursussen zijn

's Werelds grootste catalogus van gratis lesmateriaal
• Je kunt kiezen uit meer dan 800.000 gratis lezingen, video's, boeken en ander bronmateriaal over duizenden onderwerpen variërend van algebra tot zoölogie.
• Je kunt door de collecties bladeren van onderwijsinstituten en culturele instellingen uit bijna 70 landen, waaronder Stanford, Yale, MIT, Oxford, LaTrobe University, University of Tokyo, MoMA, the New York Public Library en de Library of Congress

Maak cursussen aan op de iPad
• Docenten kunnen nu hun cursussen aanmaken en bijwerken in de iTunes U-app op hun iPad. Het is snel, eenvoudig en helemaal gratis.
• Je kunt elke student een cursusoverzicht geven, berichten schrijven, opdrachten uitdelen, lesmateriaal plaatsen, deelnemende studenten volgen en nog veel meer.
• Met de ingebouwde camera van de iPad kun je eenvoudig foto's of video's maken die je kunt uploaden voor cursusopdrachten.
• Je kunt materiaal aanmaken met Pages, Numbers en Keynote of andere apps uit de App Store en dit toevoegen aan je cursus met de functie 'Open in iTunes U' in elke app.
• Docenten die zijn aangesloten bij gekwalificeerde instellingen kunnen hun cursussen publiceren naar de iTunes U-catalogus zodat deze voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

Vereisten:
• Voor deelname aan cursussen is een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7 of hoger vereist.
• Voor het aanmaken van cursussen is een iPad met iOS 7 of hoger vereist.
• Een Apple ID die geschikt is voor gebruik in de iTunes Store.
• iTunes 10.5.2 of hoger als je wilt synchroniseren met een computer.
• De beschikbaarheid van materiaal waarnaar vanuit een cursus wordt gekoppeld kan per land verschillen.

29.

Pinterest - Pinterest, Inc.

Meer...

Met Pinterest kun je inspiratie opdoen en delen met anderen. Verzamel de dingen die je leuk vindt, organiseer projecten en nog veel meer.

Functies:
• Pin afbeeldingen die je op internet vindt
• Ontdek geweldige pins en borden
• Laat je inspireren door pins in categorieën zoals doe-het-zelf, reizen, eten en meer
• Pin met je camera

30.

Fairy Tale Wonderland - TeamLava

Meer...

Wander into a world where all of your favorite fairy tale characters have been mixed up into one story! Help rescue each character with Prince Charming and save everyone’s happy endings!

----------------------------------------------------------------------------------------------
Fairy Tale Wonderland is a fantastical place to be. Come see for yourself as you:
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Create your own town inside fairy tale world
- Grow magical crops and raise happy animals
- Craft unexpected items to help you along your adventure
- Build extraordinary structures for your town
- Explore a fairy tale world and uncover secrets hidden behind thorns

-------------------------------------------------------------------
A magical story awaits! Become part of the fairy tale and:
-------------------------------------------------------------------
- Search for Prince Charming’s princess
- Free a distressed Hamlet of the Three Little Pigs
- Rescue Sleeping Beauty from within the Thorny Castle
- Save Red Riding Hood from the Big Bad Wolf
- Join Alice and her curious friends
- Solve Merlin’s mysterious disappearance

Fairy Tale Wonderland is FREE for your iPhone, iPad, or iPod Touch. Navigate a magical painted world with simple and intuitive gestures. Play through quirky storylines and have a fairy tale experience like no other game has to offer!

Fairy Tale Wonderland is an online only game. Your device must have an active internet connection to play.

Please note that Fairy Tale Wonderland is FREE TO PLAY, but you can purchase in-app items with real money. To delete this feature, on your device go to Settings > Menu > General > Restrictions option. You can then simply turn off In-App Purchases under “Allowed Content”. In addition, Fairy Tale Wonderland may link to social media services, such as Facebook, and Storm8 will have access to your information through such services.

Follow Storm8!
www.storm8.com
facebook.com/storm8
twitter.com/storm8

31.

Skype voor iPad - Skype Communications S.a.r.l

Meer...

Zeg "hallo" tegen vrienden en familie via een chatbericht of een spraak- of videogesprek – gratis, via Skype. Er is zo veel dat u gewoon vanuit de palm van uw hand kunt doen.


Functies:
Sluit u aan bij de meer dan 300 miljoen mensen die elke maand Skype gebruiken
- Profiteer van Skype op uw iPad en vind uw vrienden in een oogwenk.

Bel vrienden op Skype
- Geniet van gratis bellen en videobellen met iedereen die ook op Skype zit en voer videogesprekken in HD-kwaliteit vanaf uw iPad 4.

Verstuur chatberichten
- Stuur uw vrienden chatberichten en voeg er emoticons aan toe.

Videoberichten versturen
- Houd contact met vrienden en familie, zelfs als ze bezet of offline zijn, via onbeperkte gratis videoberichten.

Foto's delen
- Verstuur foto's vanaf uw iPad via Skype rechtstreeks naar vrienden of familie. Het maakt niet uit hoe groot het fotobestand is, dus maak u geen zorgen over het overschrijden van e-maillimieten of hoge mms-kosten.

Bel vaste en mobiele nummers
- Koop wat Skypetegoed om vrienden voordelig te sms'en of te bellen op hun vaste of mobiele nummer.

Geen wifi? Geen probleem
- Skype doet het via 3G* net zo goed als via wifi, dus u kunt altijd contact houden, waar u ook bent.

Spreek met wie u wilt, waar u maar wilt
- Skype is er voor smartphones, tablets, pc's, Mac's en zelfs tv's. Wat uw vrienden of familie ook gebruiken, Skype werkt gewoon. Simpel.

Zoek in de App Store naar andere geweldige apps van Skype:
- Skype voor iPhone
- Skype WiFi
- GroupMe

* Provider kan kosten in rekening brengen

Systeemvereisten:
- iOS 5 of hoger.
- Verstuur tijdens een videogesprek beelden met behulp van de camera voor of achter op uw iPad 2, 3e en 4e generatie iPad of iPad mini.
- Werkt met alle H.264-compatibele apparaten, inclusief tv's.

32.

MeteoEarth for iPad - MeteoGroup Deutschland GmbH

Meer...

*** Vandaag gratis met App van de Dag ***

*** Revolutionair en grafisch indrukwekkend; MeteoEarth is de spectaculaire weer app van MeteoGroup, de ontwikkelaar van WeatherPro. ***

MeteoEarth is gebaseerd op een professionele weertool die wereldwijd door TV presentatoren wordt ingezet. Door het gebruik van de high-end gaming technologie en de mooie grafische weergave wordt het weer tot leven gebracht op uw scherm. De connectie met Apple TV betekent dat u ook kunt genieten van deze opmerkelijke weer app op uw TV – MeteoEarth en het grote scherm zijn gemaakt voor elkaar!

•Navigeer de 3D wereldbol met één druk op de knop
•Zoom in en uit en navigeer naadloos van plaats naar plaats
•Pauzeer om speciale weerssituatie te highlighten en beweeg eenvoudig voor-en achteruit
•Een onbeperkt aantal favoriete locaties kunnen opgeslagen worden
•24 uur verwachtingen
•Volg bewolking, onweer en hoge -en lagedrukgebieden
•Kies zelf welke layers getoond moeten worden (bijv. bewolking, regen of wind) - met Premium kunt u deze weerlayers zelfs tegelijkertijd bekijken

Deze interactieve app blijft u verbazen; bekijk een regenfront dat over Europa trekt en ga over op de bewolking, de windstream, de regen of de sneeuw die richting de Rocky Mountains trekt. Een aantal nieuwe features zijn:

•Geniet van de gedetailleerde temperatuurskaart met mooie, geografische weergave
•Bekijk wereldwijd het weer op populaire bestemmingen middels live webcams – via een link naar webcams.travel.
•Download de data en gebruik MeteoEarth ook zonder netwerkverbinding

Steel de show met MeteoEarth – onderstaand vindt u een aantal van de additionele mogelijkheden:

•Schakel over op de klimaatdata voor een algemeen klimaatbeeld of om het weerbeeld van uw vakantiebestemming in een bepaald jaargetijde te bekijken.
•Bekijk de precieze informatie voor een locatie met behulp van het vergrootglas
•Maak uw MeteoEarth verwachting compleet met gedetailleerde waarnemingsdata uit WeatherPro. Er is een directe verbinding tussen beide Apps.
•Sync uw favoriete MeteoEarth en WeatherPro locaties middels iCloud

Kies voor MeteoEarth Premium en krijg niet alleen toegang tot de uitgebreide 5-daagse verwachting maar ook tot de Tropische Storm Tracker. Via Premium kunt u de windcondities, tot aan de straalstroom, bekijken en combineren met verschillende weerlayers (bijv. bewolking, regen of luchtdruk). Een abonnement biedt toegang tot de Premium Service van zowel MeteoEarth als WeatherPro.

Voor status updates van MeteoEarth kijkt u op http://twitter.com/meteoearth of bezoekt u www.MeteoEarth.com.

33.

Mommy's Christmas Baby - Ninjafish Studios

Meer...

Mommy's baby is due on Christmas and she needs your help caring for herself and the newborn baby. Featuring 9 interactive Christmas themed activities to complete on your journey from pregnancy to birth. Give checkups, change diapers and much more!!

*Please note that Mommy's Christmas Baby is free to play, but you are able to purchase game items with real money. If you don’t want to use this feature, please disable in-app purchases.*

Ninjafish Studios is very concerned about our users' privacy. To understand our policies and obligations, please read our Terms Of Service and Privacy Policy carefully.

Terms Of Service: http://www.ninjafish.com/tos
Privacy Policy: http://www.ninjafish.com/privacy

34.

The voice of Holland RedRoom - RTL Nederland

Meer...

Met de nieuwe RedRoom app heb je alle muziek en het laatste nieuws van The voice of Holland binnen handbereik. Stream de nummers van de talenten; lees hun verhalen, bekijk backstages video's en support je talent. Alles vanuit één app.

35.

RTL XL - RTL Nederland

Meer...

RTL XL voor iPhone, iPod Touch en iPad.

36.

My Talking Angela - Out Fit 7 Ltd.

Meer...

Welcome to the glamorous world of My Talking Angela! Adopt Angela as your very own virtual pet and give her a fabulous life! She’s all yours to look after from kitten to cat.

Dress up Angela in the latest fashions and the cutest costumes and give her the most amazing hairstyles. Make her home beautiful and feed her delicious treats. Just watch – she’ll become your new best friend! You can play games together, collect cool stickers to trade with your friends, and just have loads of fun. Make Angela your very own superstar!

- NURTURE YOUR ANGELA: Adopt Angela as a cute kitten and help her grow into a stylish city kitty. From teeth brushing to clothes shopping – she’s all yours!
- EXPRESS YOUR CREATIVITY: You’re fabulous so make Angela fabulous too! Upgrade and personalize her home and wardrobe in loads of different ways. Make it look exactly the way you want!
- PLAY DRESS UP: Let your stunning sense of style shine through and dress up Angela in the latest fashions and the cutest accessories.
- CHOOSE WHERE SHE LIVES: Pick your favorite location for Angela’s house from loads of different options and customize the view from her amazing terrace.
- PLAY GAMES: Discover and play amazing new mini games!
- COLLECT STICKERS: Find and collect hundreds of virtual stickers, each decorated with brand new images of Angela, and place them in your own super special album. You can even trade the stickers with other players to complete your album.
- GET EXCLUSIVE CLOTHES: Make Angela sparkle in amazing outfits by collecting special stickers and unlocking exclusive new clothes.
- PLAY WITH ANGELA: Angela has life-like emotions so be nice! Engage with her on screen and watch how she responds. You can talk and sing to her and she’ll repeat everything!

This app is PRIVO certified. The PRIVO safe harbor seal indicates Outfit7 has established COPPA compliant privacy practices to protect your child’s personal information. Our apps do not allow younger children to share their information.

This app contains:
- Promotion of Outfit7's products and contextual advertising
- Links that direct users to other apps and Outfit7's websites
- Personalization of content to entice users to play the app again
- The possibility to use and connect with friends via social networks
- Watching videos of Outfit7's animated characters via You Tube integration
- Items are available for different prices in virtual currency, depending on the current level reached by the player
- Alternative options to access all functionalities of the app without making any in-app purchase using real money (level progress, games, in-game functionalities, ads)

Terms of use: http://outfit7.com/eula-ios/
Privacy policy: http://outfit7.com/privacy-policy/

37.

Marktplaats - Marktplaats BV

Meer...

Handelen op Marktplaats was nog nooit zo makkelijk! Stap in de grootste mobiele markplaats van Nederland waar u altijd en overal kunt kopen en verkopen.

Marktplaats is van iedereen, voor iedereen. Met elke dag 1,3 miljoen bezoekers en 300.000 nieuwe advertenties, heeft u het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland op zak.

Steeds meer mensen gebruiken de Marktplaats app en ontdekken hoe eenvoudig het is om een advertentie te plaatsen en te vinden waar ze naar op zoek zijn. Of u nou snel iets wilt (ver)kopen, of uitgebreid wilt rondkijken in het aanbod van meer dan 10 miljoen unieke items, Marktplaats is de enige echte plek om de beste deal te maken, waar u ook bent.

De Marktplaats app is gratis en makkelijk in gebruik.

Kopen
- Blader door de miljoenen advertenties bij u in de buurt
- Vind de beste deal bij u in de buurt of ergens anders in Nederland
- Laat u inspireren met de nieuwe foto weergave op de resultatenpagina
- Kom in contact met aanbieders op een veilige manier via e-mail, telefoon of SMS
- Bewaar uw favoriete advertenties in Mijn Marktplaats
- Plaats een bod en zie of u de hoogste bieder bent

Verkopen:
Beheer uw advertenties en houd contact met potentiële kopers, waar u ook bent.

- Maak eenvoudig foto’s met de camera van de iPhone of iPad om nog sneller en makkelijker advertenties te plaatsen
- Draag zorg voor een goede afhandeling door persoonlijk contact met geïnteresseerde bezoekers
- Ga naar Mijn Marktplaats voor het beheren van advertenties (wijzigen, reserveren, biedingen bekijken en verwijderen)
- Laat uw advertenties opvallen door deze bovenaan de rubriek te plaatsen en extra bezoekers aan te trekken

Download nu de Marktplaats app en ontdek hoe makkelijk het is om te kopen en verkopen!

38.

Allerhande Koken - Albert Heijn

Meer...

De Allerhande Koken-app is jouw kookhulp in de keuken. Maak stap voor stap de lekkerste gerechten met duidelijke foto’s en receptvideo’s. Elke week nieuwe recepten!

Heb je zin in een snelle hap of wil je juist een uitgebreid diner op tafel zetten? Ga je voor een dagje slank of vegetarisch? In de Allerhande Koken-app vind je altijd een lekker gerecht. Nu met gemakkelijke zoek- en filterfunctie.

Jouw kookhulp in de keuken:

-Stap voor stap koken met duidelijke foto’s, heldere uitleg en receptvideo’s
-Keuze uit honderden recepten
-Bestuur de app met je stem. Geen vieze vingers op je iPad!
-Ontvang elke week een melding als er nieuwe recepten voor je klaarstaan
-Vanaf iPad2

39.

Jump Car - Ketchapp

Meer...

Jump from platform to platform with your Jump Car! Time your jumps carefully and don't crash into the other cars.

How high can you climb?

40.

Kindle - AMZN Mobile LLC

Meer...

De Kindle-leesapp is geoptimaliseerd voor iPad, iPhone en iPod touch. Hiermee lees je gemakkelijk boeken, kranten, tijdschriften, studieboeken en PDFs binnen een fraaie en intuïtieve interface. Amazon Whispersync synchroniseert je meest recent gelezen pagina, bladwijzers, notities en highlights automatisch over alle apparaten (inclusief Kindle), zodat je makkelijk op een andere apparaat verder kan lezen.

De ultieme leeservaring voor je iPad, iPhone en iPod touch:
• Lezen op maat. Kies jouw favoriete lettergrootte, lettertype, regelafstand, achtergrondkleur, marge grootte en pagina-indeling (staand of liggend) om je boeken te lezen.
• Druk en sleep om belangrijke passages te highlighten. Je kunt de highlightkleur aanpassen of zelfs langere stukken tekst selecteren over meerdere pagina’s.
• Exclusief voor Kindle: met X-Ray ontdek je het 'geraamte' van het boek. Bekijk alle passages met belangwekkende personages, plaatsen en onderwerpen, met omschrijvingen van Shelfari en Wikipedia. (Beschikbaar voor Engelse titels)
• Collecties: sorteer makkelijk je Kindle-bibliotheek in je eigen collecties of categorieën, zodat je je boeken altijd gemakkelijk kunt terugvinden.
• Geïntegreerd woordenboek: houd een vinger op een woord gedrukt om meteen de betekenis te zien. Je kunt ook gebruik maken van andere gekochte woordenboeken, bijvoorbeeld een medisch of juridisch woordenboek.
• Doorzoek het hele boek om een personage, onderwerp of passage snel terug te vinden.
• Druk of tik op iedere kant van het scherm om naar de volgende pagina te gaan.
• Met onze Whispersync-technologie worden de meest recent gelezen pagina, notities, bladwijzers en highlights automatisch over alle apparaten gesynchroniseerd. Je kunt daardoor gewoon verder lezen waar je was gebleven.
• E-mail PDFs en andere documenten naar je nieuwe Versturen-naar-Kindle e-mail adres en wij verzenden ze naar je apparaat. Documenten worden automatisch opgeslagen in de Amazon Cloud en blijven beschikbaar om opnieuw te downloaden op al je iOS of ondersteunde Kindle apparaten. Je kunt PDFs ook lezen vanuit Mail, Safari of door deze over te zetten vanuit iTunes.
• Dankzij toegankelijkheidsfuncties kunnen blinde of slechtziende klanten makkelijker door hun Kindle-bibliotheek bladeren, boeken lezen en nog meer. Schakel VoiceOver in op je apparaat om gebruik te maken van audio-ondersteuning. Informatie over gebaren-ondersteuning is ook snel te vinden in de veelgestelde vragen onder de instellingen van je apparaat.

41.

Platypus Evolution - Mutant Vogelbekdier - Tapps Tecnologia da Informação Ltda.

Meer...

Egg-laying, duck-billed, beaver-tailed, otter footed mammals... And venomous! Yes, platypus are already odd by nature. What would happen if mutations started happening to them? Find out in Platypus Evolution!

From the minds that brought you Cow Evolution and forever changed the way you see bovines, comes a new game that somehow manages to be even crazier and more nonsensical.

“That’s one dam awesome game!” - Beaver Bill
“There once was a beaver, who fell in love with a duck. From this forbidden love the platypus was born.” - Platystoteles

We can all agree that platypus are unique creatures. They swim. They lay eggs. They have beaks. They are mammals. They have venom. I mean, they’re just plain bizarre already. What the heck would happen if some of them go through hardcore mutations?

Play God and turn already weird creatures into even weirder ones! Mix, match, combine and evolve regular platypus to God-knows-what new species of platypus and take over the world and BEYOND!

HOW TO PLAY
• Drag and drop similar platypus to create new mysterious creatures
• Use platypus poop coins to buy new creatures and make even more money
• Alternatively, fiercely tap a platypus to make coins pop from pooping

HIGHLIGHTS
• 4 different stages and many platypus species to discover
• A mind-blowing story yet untold
• The unexpected mix of alpaca-like evolution, 2048 and incremental clicker games
• Doodle-like illustrations
• Three possible endings: find your destiny
• No platypus were harmed in the making of this game, only developers

Play with mutations with a head start. Download now and have fun in Platypus Evolution!

Disclaimer: While this App is completely free to play, some additional content can be purchased for real money in-game. If you do not want to use this feature, please turn off in-app purchases in your device's settings.

Like our page on Facebook and be the first to know about our upcoming games and updates! http://fb.com/tappshq

42.

Videoland Unlimited - RTL Nederland

Meer...

Met de Videoland-app kijk je online films en series. Je kunt met deze app gebruik maken van Videoland Unlimited, waarmee je onbeperkt geniet van duizenden films en series voor een vast bedrag per maand. De eerste maand is gratis!

Hoe werkt Videoland?
• Login met je Videoland account
• De collectie films en series bij Videoland Unlimited groeit bijna dagelijks. Kijk dus regelmatig naar de nieuw toegevoegde titels.
• Videoland geeft je aanbevelingen op basis van jouw smaak. Hoe meer films en series je kijkt en beoordeelt, hoe beter we onze aanbevelingen op jouw persoonlijke voorkeur kunnen afstemmen.
• Stel je eigen Watchlist samen. Na de koppeling synchroniseert deze lijst automatisch op al je apparaten.
• Wil je even pauzeren of de video stoppen? Geen probleem. Je kunt op een later tijdstip verder kijken, eventueel ook op een ander apparaat. Wij onthouden waar je bent gebleven.
• De films en series die je kijkt worden gestreamd. Je hebt dus een werkende internetverbinding nodig.

43.

First Touch Soccer 2015 - First Touch

Meer...

REALISTISCH, MEESLEPEND, VERSLAVEND. First Touch Soccer 2015 is terug en is beter dan ooit! De editie van dit jaar, tjokvol nieuwe functies, speltypen, geweldige graphics en verbeterde gameplay, mag je niet missen. FIRST TOUCH SOCCER IS JOUW GAME!

*****************************************

LEID JOUW CLUB NAAR DE TOP
Neen de touwtjes van je team op en buiten het veld in handen in de nieuwe, verbeterde speltype Manager. Trek nieuwe spelers aan, onderhandel over contracten en verander het stadion van je club met onze gloednieuwe stadioneditor. Het speltype Manager is nog meer aangepast op wat JIJ wil. Met het nieuwe leensysteem heb je meer controle over je team dan ooit. Kun jij de uitdaging aan?

ADEMBENEMENDE BEELDEN EN VLOEIENDE ANIMATIES
FTS 15 is de ultieme mobiele voetbalervaring, met honderden unieke animaties, verbeterde graphics van spelers en stadion en gloednieuwe tussenfilmpjes! Je voelt elke goal, elke tackle, elke redding, waar je ook bent! Met onze nieuwe, dynamische belichting is de beste First Touch Soccer tot nu toe meeslepender dan ooit.

MEESTERLIJKE AI EN RAZENDSNELLE GAMEPLAY
Zie hoe je wedstrijd tot leven komt terwijl je voorbij je tegenstanders dribbelt. Dankzij de verbeterde AI is First Touch Soccer realistischer dan ooit. Scoor met een vlammend schot van buiten de zestien of speel tiki-taka tot bij het doel. De mogelijkheden zijn eindeloos…

DAGELIJKSE WEDSTRIJDUITDAGING
Stel jezelf elke dag op de proef met onze Wedstrijduitdaging. Deze wedstrijden geven je keer op keer een reden om terug te komen, of je nou de underdog of de absolute favoriet bent. Je kunt ook meestrijden om de bovenste plekken van het wereldwijde klassement!

Voetbalfans, dit is jullie game.
#firsttouchsoccer

*****************************************

Exclusieve soundtrack verzorgd door Bastille, Imagine Dragons en Black Kids.

Voor deze game is een internetverbinding vereist om de content te downloaden.

LET OP: Je kunt deze game gratis spelen, maar extra content en items in het spel kun je aangeschaffen met echt geld. Om in-app aankopen uit te schakelen, ga je naar Instellingen/Algemeen/Beperkingen.

Tokens kun je tijdens het spelen verdienen of door video's te bekijken, maar kunnen ook in pakketten van € 1,79 tot € 32,99 worden gekocht.

Deze app bevat reclame van derde partijen. Deze reclame is uitgeschakeld als je spelvaluta via de winkel koopt.

BEZOEK ONS: firsttouchgames.com
VIND ONS LEUK: facebook.com/firsttouchgame
VOLG ONS: twitter.com/firsttouchgames
BEKIJK ONZE VIDEO'S: youtube.com/firsttouchgames

44.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE: Minion Rush - Gameloft

Meer...

Beleef de gloednieuwe VERSCHRIKKELIJKE IKKE: Minion Rush! Gru’s loyale, stoute, gele Minions gaan hun smakelijkste uitdaging ooit aan: exotisch fruit verzamelen om heerlijke gelatine te maken! Spring, rol, ontwijk obstakels en speel tegen anderen in leuke, snelle missies.

ALLE PLEZIER EN CAPRIOLEN VAN VERSCHRIKKELIJKE IKKE
• Geniet van onvoorspelbare, doldwaze Minion-momenten
• Voer verschrikkelijke acties uit in honderden missies
• Ren door legendarische locaties vol verrassingen, geheimen en lastige obstakels zoals Gru’s Lab, Gru’s Residential Area, El Macho’s Lair, Minion Beach en Super Silly Fun Land uit Verschrikkelijke Ikke
• Pas je Minion aan met unieke outfits, wapens en powerups
• Strijd tegen Vector, Villaintriloquist, El Macho en alle nieuwe slechteriken die exclusief voor het spel zijn gemaakt

EEN INNOVATIEF EN ORIGINEEL SPEL
• Vind geheime gebieden, unieke bazen en coole power-ups
• Ontdek de aangepaste animaties, voice-overs en baanbrekende 3D-graphics
• Ervaar de verschillende dynamische camerastanden
• Speel allerlei extra speltypen:
→ Vernietig alles wat op je pad komt als de Mega Minion
→ Berijd de Fluffy Unicorn en verzamel bananen
→ Zet je schrap voor de reis van je leven op Gru’s Rocket
→ Speel een nieuwe powerup vrij en maak je klaar voor een missie naar de maan!
• Beleef plezier met je vrienden! Bekijk hun topscore tijdens een race, stuur grappige Minion-bespottingen en uitdagingen om ze te laten zien wie de Minion van het Jaar wordt!

_________________________________

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush is gratis te downloaden en spelen. Je kunt in het spel echter ook virtueel geld gebruiken (“Bananas” en “Tokens” genaamd). Dat kun je verkrijgen door minispellen te spelen, reclames te bekijken of met echt geld te betalen. Je kunt ook kostuums en boosts kopen met echt geld. In-game voorwerpen kunnen met virtueel geld worden gekocht. Bij sommige acties moet je een tijdje wachten, maar je kunt de wachttijd overslaan door virtueel geld te gebruiken. Als je niet genoeg virtueel geld hebt om een voorwerp te kopen, wachttijd over te slaan of een actie uit te voeren, dan kun je ervoor kiezen geleidelijk extra geld te verdienen tijdens het spelen of extra virtueel geld te kopen met echt geld. De mogelijkheid om in-app aankopen te doen, kun je uitzetten door de instellingen van je apparaat aan te passen.
Voor sommige onderdelen van dit spel is een internetverbinding noodzakelijk.
Voor bepaalde onderdelen van dit spel moet de speler verbinding maken met een sociaal netwerk zoals Facebook, Gameloft LIVE! of Game Center. Dit is echter nooit vereist om verder te komen in het spel.
De spel kan mogelijk advertenties van derden bevatten die je doorverwijzen naar een site van derde partijen.

_____________________________
Bezoek onze officiële website via http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

• Neem contact op per post:
Gameloft, 14 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk; per e-mail: support@gameloft.com; per telefoon: 0-808-234-8679

45.

Don't Touch The Spikes - Ketchapp

Meer...

Make the little bird fly! Don't touch the spikes!

How far can you make it?

46.

Subway Surfers - Kiloo

Meer...

Presented by Kiloo Games and Sybo Games.

DASH as fast as you can!
DODGE the oncoming trains!

Help Jake, Tricky & Fresh escape from the grumpy Inspector and his dog.

- Grind trains with your cool crew!
- Colorful and vivid HD graphics!
- Hoverboard Surfing!
- Paint powered jetpack!
- Lightning fast swipe acrobatics!
- Challenge and help your friends!

Join the App Store's most daring chase!

A Universal App with hd optimized graphics for retina resolution.

Subway Surfers is compatible with iPod 3, iPod 4, iPod 5, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina.

iOS 5 or later OS version is required.

47.

Buienradar - RTL Nederland

Meer...

De Buienradar B.V. iPhone en iPad app helpt je om je dagelijkse activiteiten beter te plannen o.b.v. de actuele weerssituatie.

Je kunt de app voor een deel naar je eigen voorkeur inrichten door de door jou gewenste weerinformatie in je startcarrousel te plaatsen. Je hebt jouw gewenste weersinformatie dan direct via één of enkele swipes beschikbaar en hoeft nooit meer te zoeken.Uiteraard staan de buienradar en regengrafiek centraal. In één oogopslag zie je of het de komende twee uur gaat regenen op jouw locatie, zelfs tot op straatniveau.

Naast je eigen startschermen kun je via het menu allerlei extra weerinformatie bekijken, bijvoorbeeld de weerverwachting voor jouw plaats, weervideo's afspelen, foto’s toevoegen en weer-alerts instellen.

Met Buienradar Plus wordt de app advertentievrij en zijn er extra functionaliteiten beschikbaar zoals regenverwachting +3uur en +24 uur, onweer, onbeperkte weer-alerts, zonverwachting en meer.

48.

NPO - Omroep.nl

Meer...

Alle programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, live en gemist, vind je terug in de NPO-app. Wanneer je een abonnement op NLziet hebt, kun je ook gebruikmaken van NPO Plus.

De applicatie heeft de volgende functionaliteiten:
• Live kijken: NPO 1, 2 en 3 live kijken;
• Live luisteren: NPO Radio 1, 2, 4, 5, 6, 3FM en FunX live luisteren;
• Favorieten: de laatste uitzendingen van je favoriete programma’s, omroepen, genres en/of onderwerpen;

• Tweede scherm: door livesynchronisatie kun je meespelen met een spelshow of extra informatie ontvangen tijdens een talkshow (alleen op iPad) ;
• NPO Uitzending Gemist: bekijk programma’s die zijn uitgezonden op NPO 1, 2 en 3. Uitzendingen blijven dertig dagen beschikbaar.
• NPO Plus: met een abonnement op NLziet kun je gebruikmaken van NPO Plus. Dit is de plek waar series en films langer beschikbaar zijn en het aanbod groter is dan op NPO Uitzending Gemist;
• Universele app voor iPhone, iPod touch en iPad;

• Adaptive streaming: de app controleert de beschikbare bandbreedte en past automatisch de beeldkwaliteit aan.

Vereisten

• Minimaal iPhone 3GS, iPad of iPod touch (3e generatie en nieuwer);

• iOS 6.0 of hoger moet zijn geïnstalleerd;

• Om de uitzendingen onderweg of op locatie te bekijken heb je een stabiele 3G- of WiFi-verbinding nodig. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte schakelt de app automatisch naar een passende beeldkwaliteit. Hou er rekening mee dat de kwaliteit van je 3G-signaal sterk kan veranderen wanneer je snel beweegt, zoals in een rijdende trein;

• Om gebruik te kunnen maken van NPO Plus heb je een abonnement op NLziet nodig.

Deze applicatie plaatst cookies om gebruik te meten. Met installatie van de app ga je hiermee akkoord.

49.

Frozen Free Fall - Disney

Meer...

Join millions of people and play the newest match-3 craze! “I thought there was a lot to like about Frozen; I could probably talk about it for a long time.” – Penny Arcade

Summer is here! Come try sizzling hot levels and get gorgeously tanned with Olaf!

Get ready for an epic puzzle matching adventure in the Kingdom of Arendelle, inspired by the newest Disney animated film, Frozen! Join Anna, Elsa, and more of your favorite characters on a journey to slide and match hundreds of icy puzzles for FREE!

EXCITING MATCH-3 GAMEPLAY – Slide beautiful and colorful ice crystals to match 3 or more, and test your matching skills with extra challenging objectives!

UNLOCK MORE CHARACTERS AS YOU GO – Start the journey as young Elsa and Anna, then unlock grown-up versions of the sisters as you progress through the land. Follow the story and play with even more characters like Olaf, Sven, Kristoff, Hans and Pabbie!

UNIQUE POWER-UPS SPECIALLY DESIGNED FOR EACH CHARACTER – Use Anna’s torch to burn up an entire row of crystals, or Elsa’s glacier power-up to make all of the same color crystals magically disappear! Try Hans’ sword to slash right through the crystals, and explore many more cool power-ups!

Visit Facebook.com/DisneyMobile for cool game tips, news and more! Don’t forget to check your local retailer for Frozen on Blu-ray and Digital HD! Frozen Free Fall is free to play but some in-game items may require payment.

Before you download this experience, please consider that this app contains social media links to connect with others, in-app purchases that cost real money, push notifications to let you know when we have exciting updates like new content, as well as advertising for The Walt Disney Family of Companies and some third parties.

We respect your wishes regarding your Privacy. You can exercise control and choice by resetting your Advertising Identifier in your device’s Privacy Settings.

Privacy Policy - http://disneyprivacycenter.com
Terms of Use - http://disneytermsofuse.com

50.

Magic Piano by Smule - Smule

Meer...

From Bruno Mars to Mozart, play the hottest songs effortlessly on #1 piano game! Enjoy the sound quality that calms your spirit and get free songs to reward yourself. Featured in the New York Times and TIME, Magic Piano lets you experience the fun of playing piano and music making. Enter game mode to level up, or just relax and enjoy your favorite tunes.

Features
-1000+ hits across genres – new hits added daily
-Control over notes, rhythm and tempo
-Difficulty level adjustment
-Sing! Jams mode – play alongside real vocalists
-Facebook, Twitter, email share
-Sync across multiple devices – iPhone and iPad

Current most popular songs (all genres):

------- POP -------
** On Top of the World - Imagine Dragons
** Safe and Sound - Capital Cities
** Counting Stars - One Republic
** Blurred Lines - Robin Thicke, ft. T.I. & Pharrell Williams
** Wake Me Up - Avicii ft. Aloe Blacc
** Treasure - Bruno Mars
** Cups - Anna Kendrick
** Stay - Rihanna ft. Mikky Ekko
** Bubbly - Colbie Caillat
** What Makes You Beautiful - One Direction
** Moves Like Jagger - Maroon 5
------ ROCK ------
** Eye of the Tiger - Survivor
** Rock You Like a Hurricane - Scorpions
** More Than Words - Extreme
** The Final Countdown - Europe
** Bring Me to Life - Evanescence
----- CLASSICAL----
** The Magic Flute - Mozart
** Moonlight Sonata - Beethoven
----- MOVIES AND MUSICALS --
** Phantom of the Opera
** Jurassic Park Theme
----- COUNTRY -----
** Friends in Low Places - Garth Brooks
** Before He Cheats - Carrie Underwood
------ R&B ------
** I Believe I Can Fly - R. Kelly
** Hero - Mariah Carey
** Respect - Aretha Franklin 

Want a song that's not available? Suggest songs on Smule’s Facebook page: www.facebook.com/smulePICK UP AND PLAY EFFORTLESSLY
Magic Piano makes you sound like a piano prodigy - any time, anywhere. Play your favorite songs with your own spin and sound great every time.
-Follow beams of light to guide your fingertips to the correct note. You control the notes, rhythm and tempo, allowing your creativity and expressivity to shine.
-Try out different instruments - change your piano into a harpsichord, Funky 80's synth, organ and more!

PLAY WITH VOCALISTS FROM SING! KARAOKE
In the new Sing! Jams mode, you can play the piano alongside real vocalists from the Smule community!

SHARE YOUR PERFORMANCES
-Broadcast your performances on the in-app Smule Globe or listen to other players’ songs and give their performances some love.
-Share your pieces through Facebook, Twitter and email.


UNLIMITED PREMIUM SUBSCRIPTION
- You can subscribe for unlimited access to our full song and instrument catalog
- The subscriptions are $2.99 weekly, $7.99 monthly and $39.99/annually*
- You'll be able to play all available songs on any instrument for the duration of your subscription
- Payment will be charged to iTunes Account at confirmation of purchase
- Subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period
- Account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period at the cost of the chosen package
- Subscriptions may be managed by the user and auto-renewal may be turned off by going to the user's Account Settings after purchase
- No cancellation of the current subscription is allowed during active subscription period

*Price are equal to the value that "Apple's App Store Matrix" determines is the equivalent of the subscription price in $USD.

51.

Chrome - webbrowser van Google - Google, Inc.

Meer...

Snel surfen op je iPhone en iPad met de Google Chrome-browser die je zo graag gebruikt op je desktopcomputer. Ga verder waar je op je andere apparaten bent gebleven, gebruik gesproken zoekopdrachten en bespaar je gegevensgebruik tijdens het surfen met tot wel 50%.

• SYNCHRONISEREN OP APPARATEN: krijg naadloos toegang tot tabbladen en bladwijzers op je laptop, telefoon of tablet
• GEGEVENSBESPARING: beperk het mobiele gegevensgebruik tot wel 50% tijdens het surfen
• SNELLER SURFEN: maak een keuze uit zoekresultaten die onmiddellijk worden weergegeven terwijl je typt en krijg snel toegang tot eerder bezochte pagina's
• GESPROKEN ZOEKOPDRACHT: gebruik de krachtige Google-functie voor gesproken zoekopdrachten om onderweg antwoorden te vinden zonder te typen
• VERTALEN: lees webpagina's gemakkelijk in elke taal
• ONBEPERKT AANTAL TABBLADEN: open zo veel tabbladen als je maar wilt en veeg met je vinger om tussen de tabbladen te schakelen
• PRIVACY: gebruik de Incognito*-modus om te surfen zonder dat je geschiedenis wordt opgeslagen (meer informatie op http://goo.gl/WUx02)

52.

NU.nl - Sanoma Digital

Meer...

Download nu de app van NU.nl, de meest gelezen nieuws-app van Nederland! Lees het laatste nieuws het eerst op NU.nl: snel, betrouwbaar, overzichtelijk en gratis.

Functies:
- Lees altijd het laatste nieuws.
- Volg actuele nieuwsdossiers.
- Foto’s, slideshows en video’s in retina beeldkwaliteit.
- Cartoons van De Jager en FC Knudde.
- Personaliseer nieuws door je favoriete nieuwsonderwerpen toe te voegen aan Mijn NU.
- Zoek op de voorpagina, katern- en artikelpagina's naar artikelen.

En ook:
- TV Gids met nu & straks, zenders, primetime en een filmoverzicht.
- Weerbericht met regenradar.
- Actueel verkeersinformatie .
- Actuele beurskoersen.
- Live voetbalstanden & uitslagen, met alerts tijdens de wedstrijd. Programmaoverzicht van komende wedstrijden.

Lees ons beleid inzake gegevensgebruik, onze voorwaarden en ander belangrijke informatie in het juridische gedeelte van de beschrijving.

53.

TVGids.nl - TVGids.nl

Meer...

TVGids.nl is vernieuwd en blijft gratis. Naast het volledige tv-aanbod biedt de app, met NET GEMIST, nu ook on demand tips. Dit zijn tips die speciaal voor u door het team van TVGids.nl zijn geselecteerd. Naast deze tips hebben we ook een selectie gemaakt van de meest spraakmakende online video kanalen, die je direct in de app kunt bekijken.

Natuurlijk blijft het goede van TVGids.nl behouden. Dit betekent direct de tv-programmering van meer dan 100 tv-zenders, maar ook eenvoudig delen van “must see” via Twitter & Facebook. Andere features die in deze release zijn opgenomen:

- Selecteren favoriete zenders;

- Sorteren van je favoriete zenders naar eigen inzicht;

- Eenvoudig naar je film-, serie- en of sport-overzicht;

- Gratis herinneringen instellen

Mocht je vragen / opmerkingen hebben laat ons dat dan weten via iphone@tvgids.nl

54.

KinderTube.nl - Flexwebhosting BV

Meer...

Deze KinderTube app is bedoeld voor peuters en kleuters en bevat vooraf op kindvriendelijkheid gecontroleerde kinderfilmpjes.
De KinderTube app is zo ontwikkeld dat kinderen op een makkelijke manier kinderfilms en kinderliedjes kunnen kijken.

55.

MONOPOLY - Electronic Arts

Meer...

HET ORIGINELE VASTGOEDSPEL VOOR SNELLE HANDELAARS: GRATIS. Stap op bij Station Zuid. Koop de Kalverstraat. Ga direct naar de gevangenis. Waar je ook bent: ga direct naar “START” met schitterende high-definition graphics in 3d-kwaliteit.

Deze app maakt gebruik van in-app aankopen. Je kunt in-app aankopen uitschakelen via de apparaatinstellingen.

VIER MANIEREN OM TE SPELEN
• Klassiek – Speel het geliefde en originele vastgoedspel voor snelle handelaars met klassieke regels.
• Huisregels – Pas het spel naar wens aan en kies uit de populairste huisregels, waarover door de fans is gestemd.
• Snelheidsdobbelsteen – Wil je de klassieke MONOPOLY-spelervaring wat sneller maken? Speel dan met de snelheidsdobbelsteen.
• Express-modus – Voel de adrenaline! Upgrade je speelstukken en hotels in deze nieuwe dynamische versie van MONOPOLY, met grote risico's en grote beloningen!

KOOP, VERKOOP EN RUIL BEROEMDE STRATEN
Word eigenaar van je favoriete straten: van Lange Poten tot Waterleiding en de Leidsestraat. Ruil met andere spelers of doe mee aan een stratenveiling om een kleurset compleet te maken. Bouw daarna je huizen en hotels!
PAS JE MONOPOLY-ERVARING AAN
Kies speelstukken uit het klassieke MONOPOLY-spel of upgrade naar de speelstukken van het MONOPOLY Jr.-spel! Selecteer je spelomgeving en speel op een keukenachtergrond, strandachtergrond en nog veel meer!
GOOI MET VERTROUWEN
Gooi de dobbelstenen zonder zorgen: we zijn gecertificeerd door Gaming Laboratories International, dus je kunt ervan uitgaan dat de dobbelstenen eerlijk worden geworpen.
Dus koop de Kalverstraat! Ga direct naar de gevangenis! Ben jij er klaar voor? Ga direct naar ”START“!

OPMERKINGEN:
Dienstvoorwaarden: http://www.ea.com/terms-of-service
Privacy- en cookiebeleid: http://www.ea.com/privacy-policy
Game-EULA: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/nl/GM
Als je vragen wilt stellen of hulp nodig hebt, bezoek je https://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten opheffen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op http://www.ea.com/nl/1/kennisgeving-online-diensten.
Belangrijke consumenteninformatie: Deze app bevat directe links naar het internet.

56.

Emoji Quiz - Mangoo Games

Meer...

5,000,000+ downloads wereldwijd!

Emoji Quiz is eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar!

Het idee is simpel: je krijgt een reeks emoji’s te zien en moet raden wat ze voorstellen. Klinkt makkelijk, maar de antwoorden variëren van films, plekken en songtitels tot dieren, merken, citaten – en alles wat er tussen zitten. Hoe ver kom je?

Dit is wat sommige van onze beroemdste gebruikers erover te zeggen hebben:

“Tussen het werken aan twee relativiteitstheorieën door, ontspan ik mij graag met het spelen van de Emoji Quiz” – Albert Einstein

“LOL” – Batman

“Was ik er maar als eerste op gekomen” – Bill Gates

“Deze game is de reden dat hij voor z’n examen gezakt is” – Mijn moeder

SPEEL NU

Of je op de wc zit, of op kantoor, of op de wc van het kantoor, je kunt altijd delen in de pret... waar je ook bent!

VERSLAVEND

Of je nu alleen speelt of met vrienden, wanneer je eenmaal aan de game bent begonnen, zul je nog maar moeilijk kunnen stoppen. Het vinden van het correcte antwoord is even leuk als verslavend, je wilt steeds maar meer!

CONSTANTE UITDAGING

De game heeft meer dan 500 levels, en er komen er voortdurende meer bij, waardoor de game aan diepgang en afwisseling wint. Geloof me – het is een hele klus om het einde te halen!

57.

Brushstroke - Code Organa

Meer...

Verander je foto's in schilderijen met Brushstroke.

Brushstroke transformeert jouw foto's met één enkele aanraking in prachtige schilderijen. Edit, signeer en deel jouw werk op Instagram, Twitter en Facebook. Wil je jouw kunstwerk geprint hebben? We werken samen met CanvasPop om jou de beste kwaliteit canvas afdrukken die mogelijk zijn te bieden. Kies een lijst en formaat en je zult binnen zeer korte tijd jouw meesterwerk bezorgd en aan je muur hebben hangen.

Eigenschappen:

- Transformeer je foto's automatisch in één van vele schilder-stijlen.
- Experimenteer met verschillende kleurpalletten.
- Pas je schilderij aan om precies de goeie uitstraling te krijgen
- Selecteer uit een scala van canvassen en oppervlakken
- Signeer je schilderij om het een persoonlijk tintje te geven
- Deel jouw kunst op Instagram, Twitter en Facebook
- Laat jouw kunst afdrukken en bezorgen op je deurmat

Voor meer informatie, bezoek ons op www.codeorgana.com of volg ons op Twitter en Instagram @codeorgana.

58.

Circle - Ketchapp

Meer...

Make the circle jump and avoid hitting the line!

How far can you go?

59.

Dubsmash Song Creator - Wobble-Synths, Bass, Hits & more - Brigitte Heizmann geb. Thau

Meer...

Make music with your iOS Device that will captivate your audience! Dubsmash Song Creator puts the hottest dubstep drum kits and samples at your fingertips.

Produce impressive results in no time even without any prior knowledge. Just by tapping the sample blocks you can develop your own hit songs/beats that will make your friends dance.

This is a fun & creative sample machine. Play cool & hot drumbeats, cool kicks, cymbals, smashing power snares, phrases, melodies, stabs, chords, powerful synths and other sound effects. Create your own hit beats. Jam directly on your iOS device. Plug in your headphones and enjoy the sounds & music.

Use the easy-to-use, but powerful pattern sequencer to record, edit and save your Sessions.

This app is a must-have!

60.

Asphalt 8: Airborne - Gameloft

Meer...

*****SPEEL MET ZWAARTEKRACHT *****

"Het iOS-platform is stilletjes een toevluchtsoord geworden voor grote racers en Asphalt 8 staat op dit moment aan kop" -- Touch Arcade 5/5
"Een briljant arcade-racepakket" -- Pocket Gamer 9/10 (Gold Award)

Het beste iOS arcade racespel bereikt een nieuw keerpunt! Voer dynamische, snelle stunts in de lucht uit in een intensieve rijbeleving met een gloednieuwe physics engine!

LUXE DROOMWAGENS
• 47 hoogwaardige wagens (80% NIEUW!)
• Gelicentieerde topfabrikanten en -modellen waaronder Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX en Pagani Zonda R
• Nieuwe hifi motorgeluiden voor een realistische audiobeleving.

VLIEG DE LUCHT IN
• Rij die hellingen op en zet je race voort in de lucht
• Laat je wagen rollen en voer wilde sprongen van 360º uit
• Manoeuvreer door de lucht terwijl je stunts uitvoert

NIEUWE EXOTISCHE LOCATIES
• 9 verschillende omgevingen als Venetië, Frans-Guyana, IJsland, de woestijn van Nevada en meer spennende locaties!
• Alle parcoursen zijn beschikbaar in de originele en spiegel Carrière-modus
• Ontdek talloze verborgen sluiproutes

NIEUWE FUNCTIES VOOR SNELHEIDSDUIVELS
• 8 seizoenen & 180 events in de Carrière-modus
• Prachtige graphics dankzij next-gen shaders, realtime geometrische optica en andere geweldige effecten
• Bekijk de nieuwe Infected en Drift Gate modi
• Een gedetailleerd schadesysteem

GELIJKTIJDIGE MULTIPLAYER EN GHOST UITDAGINGEN
• Gelijktijdige multiplayersctie voor max. 8 tegenstanders (niet beschikbaar op iPod touch 4e generatie en iPhone 4)
• Daag vrienden uit voor asynchrone races
• Vergelijk scores op de nieuwe ranglijsten met die van vrienden en racers uit de hele wereld
• Deel je raceprestaties en bewijs dat je de ultieme snelheidsduivel bent

MUZIEK VOOR DE ZIEL
• Een hartkloppende mix van geweldige gelicentieerde muziek
• Met tracks van Bloc Party, Mutemath en The Crystal Method!

______________________________________________

Bezoek onze officiële website op http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://glft.co/GameloftonTwitter of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/Gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ga naar ons blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor alle nieuwtjes van Gameloft.

61.

Hay Day - Supercell

Meer...

De bovenste beste boerderij. Aller tijden. Dit is Hay Day, de populairste boerderijgame voor mobiel en tablets. Deze game staat in wel 122 landen op nummer één.

Werk op het land, zorg goed voor je gewassen en drijf handel met buren en vrienden. Het is een heel speciaal plekje, waar planten nooit uitdrogen ondanks dat het er nooit regent. En het is helemaal leuk om op je boerderij rond te scharrelen tussen al dat vreemde vee!

LET OP! Hay Day kan gratis gedownload en geïnstalleerd worden. Maar voor bepaalde onderdelen van de game kun je ook met echt geld betalen. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je aankopen binnen de app uitschakelen via de instellingen op jouw apparaat. Je hebt ook een netwerkverbinding nodig.

~~~~~~~~~~
KENMERKEN
~~~~~~~~~~
* Werk op jouw eigen boerderij, die je helemaal naar wens uit kunt bouwen
* Ruil gewassen en verse producten met je buren en vrienden in jouw eigen boerderijkraam
* Lever bestellingen met jouw eigen vrachtwagen of zelfs met een echte stoomboot
* Repareer jouw steiger en gooi een hengeltje uit om vissen aan de haak te slaan
* Bouw jouw eigen stad en heet bezoekers welkom

~~~~~~~~~~~
VERMELDINGEN IN DE MEDIA:
~~~~~~~~~~~

Hay Day wordt behoorlijk filmisch gepresenteerd voor een mobiele game. Het is een lust voor het oog. De besturing is bovendien soepel en gebruiksvriendelijk. Ook wordt er goed gebruikgemaakt van het touchscreen van de iPhone.

http://www.gamezebo.com/2012/07/03/hay-day-review/

Het is bijzonder leuk om te zien hoe jouw gewassen groeien en hoe jouw aandoenlijke fabriekjes producten tevoorschijn toveren.

http://www.pocketgamer.co.uk/r/Multiformat/Hay+Day/review.asp?c=42764

~~~~~~~~~~~
REVIEWS VAN SPELERS
~~~~~~~~~~~

5/5 De vormgeving is fenomenaal, helder, gedetailleerd en zonder twijfel hilarisch.

5/5 De dieren zijn superschattig en er gaat nooit iets dood. Het is geen ramp als je een paar dagen lang niet aan spelen toekomt.

5/5 Ik ben gek op deze game! Ik speel iedere dag om mijn boerderij verder uit te bouwen. Het is geweldig om te zien hoe je boerenbedrijf zich verder vertakt, zodat je ook kunt vissen en delven. Al met al is het een hele leuke game. :)

5/5 Geweldige game. Ik ben gek op alle mogelijkheden! Ik speel deze game op mijn iPad en hij geeft alle andere boerderijgames die ik ooit gespeeld heb ver het nakijken. Prachtig ontworpen en goed doordacht.

5/5 Ik word helemaal blij van deze game! Deze meid geeft 'm 6 sterren!

~~~~~~~~~~
ONDERSTEUNING
~~~~~~~~~~

Hé buurtje, loop je tegen problemen aan? Ga naar https://supercell.helpshift.com/a/hay-day/?l=nl of neem in de game contact met ons op via Instellingen > Hulp en ondersteuning.

In onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid staat dat Hay Day enkel zonder ouderlijke toestemming kan worden gedownload en gespeeld door spelers die minimaal 13 jaar oud zijn

Privacybeleid:
http://www.supercell.net/privacy-policy/

Algemene voorwaarden:
http://www.supercell.net/terms-of-service/

Richtlijn voor ouders:
http://www.supercell.net/parents/

62.

Candy Crush Saga - King.com Limited

Meer...

Candy Crush Saga, van de makers van Pet Rescue Saga en Farm Heroes Saga!

Het lekkerste spel ooit!

Vergezel Tiffi en Mr. Toffee op hun heerlijke reis door het Candy-koninkrijk.Voltooi level 50 om de Droomwereld te ontgrendelen en samen met Odus de uil te ontsnappen aan de realiteit. Verwissel en combineer je weg door honderden levels in dit verrukkelijke puzzelavontuur. Is dit niet het lekkerste spel ooit?

Speel deze overheerlijke saga alleen of speel met vrienden om te zien wie de hoogste score haalt! 

Candy Crush Saga kun je geheel gratis spelen, maar voor sommige onderdelen in het spel, zoals extra zetten of levens, moet je betalen.

Je kunt de betaalfunctie uitschakelen door kopen vanuit apps uit te schakelen bij de instellingen van je apparaat.

Kenmerken van Candy Crush Saga:

• Smaakvolle graphics waarvan je lekkere trek krijgt

● Geniet van overheerlijke omgevingen en maak kennis met snoeperige figuren

● Handige boosters om je te helpen bij lastige levels 

● Voltooi avontuurlijke levels en ontgrendel smakelijke verrassingen

• Eenvoudig en leuk om te spelen, maar lastig om helemaal onder de knie te krijgen 

• Honderden lekkere levels in het Candy-koninkrijk - en elke 2 weken nieuwe levels!

• Scoreborden om je vrienden en concurrenten in de gaten te houden!

• Eenvoudige synchronisatie van het spel op verschillende apparaten en volledige spelfuncties ontgrendelen als je een internetverbinding hebt

Ben jij al een fan van Candy Crush Saga? Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter voor het laatste nieuws:

facebook.com/CandyCrushSaga

twitter.com/CandyCrushSaga

Ten slotte willen we iedereen die Candy Crush Saga heeft gespeeld ENORM BEDANKEN! *Minimaal vereiste iOS-versie: 4,3.5* 

63.

NPO Zapp - Omroep.nl

Meer...

Met de app van NPO Zapp kun je live Zapp kijken of je favoriete programma terugkijken.

Deze applicatie plaatst cookies om het gebruik van de verschillende onderdelen te meten. Met installatie van de app ga je hiermee akkoord.

Problemen oplossen:
- Hoge internetkosten: Als je niet bent verbonden met wifi maar een mobiele internetverbinding hebt, dan kan het downloaden of streamen van video tot extra kosten leiden. Bij de instellingen kun je dit voorkomen door de optie ‘Streamen over mobiel netwerk’ uit te schakelen.
- Mijn lievelingsprogramma staat er niet in: NPO Zapp heeft niet van alle programma’s die op tv te zien zijn de rechten om ze ook in de app beschikbaar te stellen.
- De app is niet beschikbaar buiten Nederland: NPO Zapp heeft helaas geen rechten om de filmpjes in het buitenland aan te bieden. De app is daarom alleen beschikbaar voor Nederlandse accounts.
- Heb je vragen over de app of problemen met de werking van de app, mail dan naar post@npozapp.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden.

64.

Roof Jumping Stunt Driving Parking Simulator - Auto Race Spelletjes Gratis - Play With Friends Games

Meer...

Take your driving to new heights!! Master the MOST Extreme Driving and Parking Missions you’ve EVER experienced. Jump between rooftops, race over raised platforms and avoid crazy traffic to complete the Stunt Driving Courses as fast as you can. Speed, drifting and precision driving meet head-on in Roof Jumping Stunt Driving Simulator.

++ 3 COOL CARS! ++
Take the wheel of 3 Exciting Cars including a Super Fast Supercar, a Stock Racing Sedan and an Off-Road 4x4! Realistic handling makes the driving as fun as the real thing!

++ A MORE… VERTICAL PARKING CHALLENGE! ++
New and Original Stunt Missions – can you handle the jumps and narrow platforms without falling to Earth? Race high amongst the buildings of the City on some seriously fun and crazy fantasy tracks!

++ FREE TO PLAY ++
The Main Game Mode is 100% FREE to Play, all the way through, no strings attached! Extra Game Modes that alter the rules slightly to make the game easier are available through In-App Purchases. Each mode has separate GameCenter leaderboards to make for totally fair online competition!

++ HIGHLY COMPETETIVE ++
Our highly competitive online leaderboards are where all the best Stunt Drivers hang out! How high can you get?


GAME FEATURES
▶ 3 Awesome Stunt Tuned Cars to Drive!
▶ Crazy Driving Missions in the Rooftops of the City!
▶ 100% Free-2-Play Stunt Career Missions!
▶ Customisable control methods (tilt, buttons and steering wheel)
▶ Multiple views (including Drivers Eye view with real-time mirrors*)
▶ Extra Fun and Easier Game Modes available as optional In-App Purchases
▶ iOS Optimisation: runs perfectly on anything from the original iPad 1 to the latest Generation widescreen devices.
* Mirrors are featured on iPad 2 / iPhone 4S and newer devices

65.

Elf Dance by JibJab - Santa’s Twerk Shop! Add Yourself & Friends - JibJab Media Inc.

Meer...

**FREE in the App Store for a limited time!**

JibJab, known for its industry-leading Starring You® entertainment, is here to jingle your bells (wink, nudge) in Santa's Twerk Shop! Cast five friends in this fun, hilarious, and personalized video and watch yourselves shake those merrymakers. Upload photos of your friends and family from your camera roll or Facebook page and transform them into the hardest twerking elves you'll see this Holiday season.

KEY FEATURES

-Easily add photos from your camera roll or Facebook, or take a picture and upload instantly!
-Cast five friends as the naughtiest little elves this side of the North Pole.
-Share with friends via Facebook or email.

JibJab has 1,600+ eCards for any holiday and occasion. Enjoy the best Holiday eCards around, and make it a “Deck-the-Hallapalooza” with Santa’s Twerk Shop today!

66.

Cookie Jam - SGN

Meer...

Crunch your cookies before they crumble! Sprinkled with a deliciously sweet twist, this match-3 game is equal parts fun and challenging. Hop in your traveling bakery to set sail on this new puzzle adventure and explore mouth-watering patisseries from around the world.

Whip your way though dozens of addictively sweet recipe-solving challenges by concocting scrumptious combos. But crunch, crunch as fast as you can, or your batch will be ruined by the Gingerbread Man. It’s crunch time!

Key Ingredients:
- Never-ending fun with hundreds of unique levels
- Deliciously sweet supply of power-ups and combos
- Float your way through fantastical bakery islands
- Fun and easy to learn, but a rewarding challenge to master

Topped With:
- Facebook connection so you can share the adventure with friends
- Special rewards and events all the time
- Seamless sync across multiple devices and platforms!

"This is my favorite match-3 game yet. I love the feeling of completing the recipes... that's really unique!"
-Leonie, FL

"I love all the special combos you can create on the board. I keep combining different pieces just to see what they'll do!"
-Eli, NM

"There are really cool challenges in this game! I especially like going toe-to-toe with the evil gingerbread man!"
-Sharon, KY

LIKE: https://www.facebook.com/cookiejamgame
FOLLOW: @SGNgames

DEVELOPER INFO: SGN is the leading developer in truly cross-platform social gaming! Chart-topping hits include Panda Pop, Panda Jam and so many more! Wherever you are, pick up and play today.

67.

Kerst dans video's te maken - Play Day LLC

Meer...

Become a MUSIC VIDEO DIRECTOR in one of the most fun entertainment apps for the Holiday season.

"ANIMATE ME!"  - The Christmas Edition.

Why is this DIFFERENT than all other animated dancing apps?  Here's why:

 "You control EVERYTHING!"

  Location of the video shoot
  Type of body your characters will have
  Dance moves they will perform
  What they will say before and during their dances
  Skin color that matches the faces you use
  
And BEST of all… you get to paste your friend and family's faces onto the characters!  

Take a photo of mom and dad, and make them get down with the latest dance moves. 

Put your best friends into pimp outfits, grandma as a professional wrestler.

There are are over 100,000 different combinations you can make with characters, backgrounds, music, and dances.

When you are done, post your video on Facebook or share it directly with friends and family via SMS, Email or Twitter. Make the holidays so much more fun!

Characters include:

Santa Claus
Astronaut
80's Style
Barbarian
Afro Man
Boxer
Butler
Maid
Caveman
Police
Cowboy
Dominatrix
Engineer
Fairy
Fireman
Hooker
Geisha Girl
King
Queen
Knight
Michael Jackson
Ninja
Nurse
Pharell Williams
Pimp
Hoe
Pirate
Plumber
Priest
Nun
Race car Driver
Robot
Superhero
Soldier
Doctor
Bikini Girl

Choose from a large number of dances, custom music, and so much more.  We've included a handful of bass pounding xmas songs to go with your funny videos.

Holiday eCards are boring. Regular Christmas greeting cards are even worse.  Create an animated video of yourself dancing away that would make Santa and the north pole elves jump for joy.  

Download it today and become the life of the party!

PS:  Your android friends will be jealous because this app is ONLY available on the APPSTORE.

PPS: This app is perfect for holidays, birthdays, making fun of coworkers, classmates, family reunions, New Years, and anything you can think of.

68.

Sonos Controller - Sonos, Inc.

Meer...

INSPIREER JE ZINTUIGEN MET MEESLEPEND GELUID
Voel hoe de muziek tot leven komt en laat je meeslepen door het Sonos-geluid. Ervaar elk nummer zoals het was bedoeld en geniet van elk instrument alsof je zelf op de eerste rij staat bij een concert.

BEDIEN ELKE KAMER, VANAF ELK APPARAAT
Gebruik je smartphone, tablet of computer om naar elke kamer een andere song te streamen, kamers te groeperen of overal dezelfde beat af te spelen.

STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD
Luister naar je lievelingsmuziek, waar deze ook is opgeslagen. Je muziekverzameling, muziekservices en meer dan 100.000 gratis radiostations, podcasts en programma's, met een verbluffende sound in elke kamer van je huis.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN, TE BEDIENEN EN UIT TE BREIDEN


Installeer Sonos met één druk op de knop, voeg speakers toe of verplaats ze naar andere kamers in je huis met onze eenvoudige interface. Bedien je hele luisterervaring vanaf één krachtige app.

69.

Bike Race Free by Top Free Games - Top Free Games

Meer...

App Store Game of the Year in selected countries!!! 30 MILLION DOWNLOADS!!!

Drive your bike through amazing tracks with jumps and loops in this simple and fast-paced physics-based game.
Multiplayer! You can challenge your Facebook friends!

Tilt your device to lean your bike and touch the screen to accelerate/brake.

Features:
- Single and multiplayer modes
- Simple controls
- Earn stars to unlock new levels
- 9 addictive worlds
- 72 challenging tracks
- Touch to accelerate, tilt to lean the bike

By the creators of the #1 game in the app store Racing Penguin
Free for a limited time!

Privacy Policy: http://www.topfreegames.com/privacy/bikerace

Note: On the user created levels section, if you want to play more than 3 featured levels per day, you will need to buy a level pack. You can play unlimited free levels created by you or your friends if you have the code. You can also play unlimited free levels shared publicly on the internet by other users. Levels can not be created on a mobile device. To create a level go to www.bikerace.com

70.

Chromecast - Google, Inc.

Meer...

Chromecast is een apparaat voor mediastreaming, niet groter dan je duim, dat je kunt aansluiten op de HDMI-poort van je tv. Gebruik een smartphone, tablet of laptop om je favoriete entertainment en apps rechtstreeks naar je tv te casten.

Gebruik de Chromecast-app voor het volgende:

• Je Chromecast configureren en verbinden met je wifi-netwerk
• Het startscherm van je tv personaliseren met persoonlijke foto's, kunst, nieuws en meer door Backdrop in te stellen
• Je Chromecast-instellingen beheren (zoals het wijzigen van je apparaatnaam, wifi-wachtwoord, enzovoort)

71.

Cut the Rope: Holiday Gift - Chillingo Ltd

Meer...

Om Nom wil je de fijnste feestdagen toewensen!

Holiday Gift combineert geweldige fysica, duivels lastige levels en heldere kleurrijke beelden met een feestelijke wintersfeer.

Veeg met je vinger om de touwen door te snijden en Om Nom snoep te voeren. Vergeet niet om tijdens het spelen sterren te verzamelen!

Extra's:

Fotowenskaart: In het spel Holiday Gift kun je je eigen kerstkaart maken! Poseer met Om Nom en deel met je familie en vrienden!

In-app videospeler: Keer regelmatig terug voor de gloednieuwe geanimeerde afleveringen van "Om Nom Stories"! Zie hoe Om Nom de echte wereld verkent tijdens deze leuke avonturen!

Was je al fan?
VIND ONS LEUK: www.facebook.com/cuttherope
VOLG ONS: www.twitter.com/cut_the_rope
BEKIJK ONS: www.youtube.com/zeptolab
BEZOEK ONS: www.cuttherope.net

Belangrijke consumenteninformatie. Deze app: Vereist aanvaarding van het privacy- en cookiebeleid van Truste en van de dienstvoorwaarden en de gebruiksrechtovereenkomst van EA.Verzamelt gegevens via technologie van derden voor advertentieweergave en analyse (zie het privacy- en cookiebeleid voor meer informJe contactgegevens (e-mailadres of telefoonnummer) worden gevraagd om je een bericht te kunnen sturen wanneer er een link naar de App Store is. De door jou verstrekte gegevens worden niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt. Wil je afzien van deze dienst, geef dan geen contactgegevens op. Als je deze meldingen niet langer wenst te ontvangen, kun je je op elk moment afmelden voor onze mailinglijst via de e-mail of sms.atie).Bevat directe links naar het internet en sociale-netwerksites die bedoeld zijn voor mensen ouder dan 16 jaar.

Dienstvoorwaarden: http://terms.ea.com/nl
Privacy- en cookiebeleid:http://privacy-policy.truste.com/certified-policy/mobile/app/en/CutTheRope.com/
Game-EULA: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/nl/OTHER/
Als je vragen wilt stellen of hulp nodig hebt, bezoek je https://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten opheffen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op http://www.ea.com/nl/1/kennisgeving-online-diensten.

72.

Clash of Clans - Supercell

Meer...

Van woedende barbaren met statige snorren tot tovenaars die graag een brandje stichten; stel jouw eigen leger samen en leid je clan naar de overwinning! Bouw jouw eigen dorp om indringers af te weren, neem het op tegen miljoenen spelers over de hele wereld en vorm samen met anderen een machtige clan om rivaliserende clans uit te schakelen.

LET OP! Je kunt Clash of Clans helemaal gratis downloaden en spelen, maar voor bepaalde onderdelen van de game kun je ook met echt geld betalen. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je aankopen binnen de app uitschakelen via de instellingen op jouw apparaat. Volgens onze servicevoorwaarden en het privacybeleid moet je minstens 13 jaar oud zijn om Clash of Clans te kunnen spelen of downloaden.

Je hebt ook een netwerkverbinding nodig om te kunnen spelen

KENMERKEN
* Bouw jouw dorp om in een ondoordringbaar fort
* Stel jouw eigen leger samen vol barbaren, boogschutters, varkensruiters, tovenaars, draken en andere dappere strijders
* Neem het op tegen spelers over de hele wereld en pak hun trofeeën af
* Bundel je krachten met andere spelers, om samen de ultieme clan samen te stellen
* Neem het op tegen rivaliserende clans in legendarische clanoorlogen
* Bouw 18 unieke eenheden met upgrades op verschillende levels
* Ontdek hoe jouw ideale vechtleger eruitziet door talloze combinaties van verschillende troepen, toverspreuken, helden en clanversterkingen te maken
* Verdedig je dorp met allerlei kanonnen, torens, mortieren, bommen, vallen en muren
* Strijd tijdens een campagne die zich in het hele koninkrijk afspeelt tegen de koboldkoning

REVIEWS VAN SPELERS
Clash of Clans is er trots op dat de game meer dan één miljoen reviews met vijf sterren heeft gekregen in de App Store.

ONDERSTEUNING
Loop je als chief tegen problemen aan? Ga naar https://supercell.helpshift.com/a/clash-of-clans/?l=nl of http://supr.cl/ClashForum of neem binnen de game contact met ons op via Instellingen > Hulp en ondersteuning.

Privacybeleid:
http://www.supercell.net/privacy-policy/

Servicevoorwaarden:
http://www.supercell.net/terms-of-service/

Richtlijn voor ouders:
http://www.supercell.net/parents/

73.

NOS - Nederlandse Omroep Stichting

Meer...

Altijd, overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws via de NOS app op je iPhone en iPad.

De NOS brengt het beste van nos.nl snel naar je mobiel en tablet via de gratis NOS app: nieuws, sport, weer, verkeer en live tv.

74.

Google Earth - Google, Inc.

Meer...

Vlieg met één vingerbeweging de wereld rond met Google Earth voor iPhone, iPad en iPod touch. Ontdek verafgelegen landen of ga nog eens langs bij het huis uit uw jeugd. Zoeken naar steden, plaatsen, en bedrijven. Blader door lagen met wegen, grenzen, plaatsen, foto's en veel meer. Bezoek de Google Earth-galerij en ontdek fascinerende kaarten zoals realtime aardbevingen, vliegtuigen in volle vlucht, wandelpaden, stedentrips en veel meer. Met de geïntegreerde Google Maps Street View kunt u de wereld verkennen op straatniveau.

Gebruik de nieuwe gids en ontdek eenvoudig nieuwe interessante plaatsen die u kunt verkennen. Met één snelle veegbeweging op het tabblad onder aan het scherm geeft u een lijst met virtuele trips over de hele wereld weer.

Dankzij nieuwe 3D-beelden doorkruist u nu complete 3D-creaties van wonderbaarlijke steden als San Francisco, Boston, Rome en nog vele andere. Met gebouwen die allemaal in 3D zijn gemodelleerd, krijgt u echt het gevoel dat u over de stad vliegt. 3D-beelden zijn beschikbaar voor iPhone 4S en iPad 2 (en nieuwer.)

75.

Real Boxing - Vivid Games S.A.

Meer...

Real Boxing is the best FREE fighting experience on the App Store, with jaw-dropping graphics, full-blown career, multiplayer with real prizes and intuitive controls.
________________________________________________
TOUCH ARCADE - "It’s called Real Boxing for a very good reason, and it lives up to its name impeccably well." 4.5/5
IGN - “Real Boxing is an Unreal Engine-powered beauty“
148 APPS - "Real Boxing offers a console quality boxing experience. It plays as great as it looks." 4.5/5
________________________________________________
AMAZING GRAPHICS & SOUND
Immerse yourself in adrenaline pumping world of boxing action thanks to jaw-dropping Unreal Engine-powered graphics, realistic motion captured animations and spot-on sound design.

KNOCKOUT GAMEPLAY
Fight using a variety of devastating punches and combos. Tip the odds in your favor with game changing power-ups. Feel every jab, hook and uppercut thanks to intuitive and responsive controls.

REAL-TIME MULTIPLAYER
Become a challenger and enjoy hundreds of hours more gameplay in the feature-packed Real Boxing multiplayer mode.

WEEKLY TOURNAMENTS
Feel the adrenaline rush in Weekly Tournaments, featuring original and challenging rules, with a chance to win in-game and real prizes.

EXHILARATING ARCADE MODE AND UNDERGROUND TOURNAMENT
Put your boxing to the test and fight otherworldly bosses in Real Boxing’s Arcade Mode, or take your skills to the street in the Underground Tournament and unlock brand new gear for your boxer!

COMPREHENSIVE CAREER
Fight over 30 unique boxers with their own adaptive boxing styles in a full-blown career mode to become world champion.

YOUR REAL BOXER
Create and customize your own fighter with dozens of unlockable hairstyles, tattoos, and gear. Train via a variety of mini games and maintain condition as you fight challenger after challenger on your way to the top.

ENGAGING SOCIAL FEATURES
Take friendly rivalry to a whole new level with the Social Panel letting you compare scores and challenge friends to become ultimate rivals, or win amazing prizes every day in the Daily Spin.

MORE FREE CONTENT
Enjoy regular content updates introducing new features, challengers and more – for free!

Visit www.realboxinggame.com
Like us at www.facebook.com/realboxing
Terms of Services www.vividgames.com/realboxing/tos/

76.

Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill - by Fun Games For Free - Fun Games For Free

Meer...

Aim and Shoot! Ultra realistic graphics and real-world weapons

Simply TILT the device to aim and TAP to shoot. Kill all the bad guys!

- EASY CONTROLS (tap to shoot)
- ultra REALISTIC graphics
- dozens of real-world WEAPONS
- hundreds of different sniper MISSIONS
- multiple SCENARIOS and targets

Download now and don't miss amazing updates!


● What our players are saying

- This is a great game. Easy to play and an easy way to kill some time in between appointments. A must have. I spend hours playing this game. Simplistic but addicting! Love it

- Very good game, but completely addicting. Finish whatever you have to before even starting.

- The game is really fun. It's got all awesome graphics. It is definitely the best. I have never played such an awesome game. Whoever doesn't like this game has a problem.

- That's right one of the best games I have ever played so if you are looking for a good time by just sitting around this is the app for you!

- I just downloaded it and it's so fun and addictive I recommend this to people who like games on mobile devices.


● detailed INFO about Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

Arcade style and action packed shooting and battle game! Be like a military fighter and shooter for justice, blast your targets and fight the criminal empire boss. Get all your guns and weapons but don't forget your bullets to get ready for extreme hunting! Millions of players worldwide, a new and all-time classic of mobile gaming.

77.

Clumsy Ninja - NaturalMotion

Meer...

Fijne feestdagen!
Haal je gratis cadeau nu op - ontdek de nieuwe winternachtmarkt!

Maak kennis met Clumsy Ninja, de meest onfortuinlijke ninja die je ooit op een touchscreen zult zien!

Je kunt hem trainen, in het rond gooien, kietelen en zelfs ballonnen aan hem vastknopen. Elke actie zorgt ervoor dat Clumsy Ninja handiger wordt en helpt hem op zijn zoektocht naar Kira, zijn vermiste vriendinnetje.

Clumsy Ninja maakt deel uit van de nieuwste generatie interactieve personages! Hij begrijpt, voelt, beweegt en reageert steeds op een andere manier. Je zult versteld staan... Oh, en wil je alsjeblieft goed voor hem zorgen?

VERDIEN JE GORDEL
Train je ninja om hem nieuwe trucs en supercoole ninjatechnieken te leren. Maak indruk op de Sensei en verdien nieuwe ninjagordels op je zoektocht naar Kira, of vermaak je met meer dan 70 unieke interactieve items, zoals trampolines, bokszakken, ballengeweren, een kip en... een eekhoorn!

TIJD VOOR AVONTUUR
Jij en je ninja reizen naar nieuwe locaties, spelen nieuwe games, ontmoeten nieuwe personages, voltooien quests en ontgrendelen coole nieuwe items om mee te spelen. Hoeveel items kun jij ontdekken?

AANPASSEN EN DELEN
Pas het pak, de gordel en hoofdband van Clumsy Ninja aan jouw eigen stijl aan. Maak foto's van je ninja's gekste stunts en deel ze meteen met vrienden. Hou je ogen open: er liggen een heleboel verrassingen voor je klaar!

ONVERGETELIJKE MOMENTEN
Clumsy Ninja is een levende virtuele vriend die met echte intelligentie - en veel onhandigheid - denkt en handelt! Tijdens elk spel beleef je unieke momenten met je ninja en zijn maatjes!

PRIMEUR OP TOUCHAPPARATEN!
Clumsy Ninja is het eerste spel op touchapparaten dat gebruikmaakt van de EUPHORIA-simulatietechnologie, waardoor het meest geloofwaardige personage wordt gecreëerd dat je ooit hebt gezien.

----

Speel online om toegang te krijgen tot de nieuwste inhoud en functies en ervoor te zorgen dat er een online back-up van je profiel wordt gemaakt.

LET OP! Je kunt Clumsy Ninja gratis spelen, maar het bevat ook items die je met echt geld kunt kopen. Je kunt deze aankopen aan-/uitzetten in het menu Beperkingen van je apparaat.

** Geoptimaliseerd voor: iPhone 4S en hoger, iPod 5, iPad 2 en hoger en iPad Mini en hoger.

** Vereist iOS 5.0 of hoger

Clumsy Ninja wordt uitgegeven door NaturalMotion Games

--------------------------------------

** MIS ONZE ANDERE GAMES NIET! CSR Racing, CSR Classics, Backbreaker, Backbreaker 2, Jenga, Icebreaker Hockey en My Horse; vind ze nu in de App Store!**

Privacy Policy: http://www.naturalmotion.com/privacy-policy/
Terms of Use: http://www.naturalmotion.com/terms-of-use/

78.

Pixel Gun 3D - Alex Krasnov

Meer...

Now you have a perfect chance to battle with your friends, classmates and colleagues or anyone else all around the world! You can create and customize your character using a special skins maker and then show off on the battlefield!

*** MULTIPLAYER ***

Multiplayer mode benefits:
• WORLDWIDE and local.
• unique maps of various shapes and sizes.
• Varied weaponry, ranging from Magic Bow, Combat M16 Rifle, Golden Desert Eagle and Tesla Generator to the simplest things, in case you want to butcher someone with a knife or shovel.
• Up to 8 players in one game.
• Chat is available! Talk with friends right in the battle!
• Challenging and exciting experience that can really get you hooked!
• Several online modes: Classic Deathmatch, Deadly Games, Team Battle, Flag Capture, Time Survival

Pixel Man has found himself in an awful situation ... In the middle of the night tonnes of frightening zombies come and attack his farm unexpectedly! Later on, he figures out that the zombies don't just wander through his village, they are everywhere! Will he be able to survive and figure out the reason for the Zombie Apocalypse? Stay with him until the end and solve the whole mystery of the world of Pixel Gun 3D!

MAIN FEATURES OF STORY MODE:
• Completely different worlds with tonnes of different locations.
• Many different kinds of enemies.
• Unique types of weapons.
• Colorful comic book plot which tells us the story behind Pixel Gun. 

*** SURVIVAL ARENA ***

A separate set of conditions that allow you to check your survival skills. How far are you willing to go? How many waves of monster attacks can you overcome?
SURVIVAL MODE FEATURES:
• Endless gameplay.
• Unexpected combinations of different kinds of monsters.
• Awards for getting through to the next stage.
• Get the best results you can and compare them to your friends!

*** FRIENDS SYSTEM ***

If you made friends with someone while chatting in the battlefield, then all you both have to do is press the "Add" button in the game table and you will become friends! And then you can quickly find and team up with your friends for new matches, look at their accomplishments, how their characters are made up and so much more!
Also, you can create your own clan made up only of the best players. Be the strongest Pixel warriors.

*** SKINS & CAPES MAKER ***
Now you can make your OWN SKIN and USE IT IN THE MULTIPLAYER GAME!
You can also turn on a function for a custom cape. Design it yourself using whatever patterns you want!
Thank you for all the comments and advice, we really appreciate it. In this version, we tried to fulfill your wishes. Wait for the coming updates with cool new features!
Pixel Gun 3D is the most popular multi-player gun for the mobile game!
Pixel Gun 3D is:
• Many modes of operation of the game;
• More than 100 kinds of weapons;
• More than 35 maps and locations;
• Lots of communication between players from the same world;
• Great HD graphics;
• Exciting sound effects;
Join the exciting world of Pixel Gun 3D!

————————————————————————————————
This is not an official Mojang app. Alex Krasnov & RiliSoft are not associated or connected with Mojang AB. Minecraft is a trademark of Mojang AB and it is not endorsed by or affiliated with the creator of this game or its licensers.

79.

Bingo!™: Christmas - Shark Party

Meer...

Ready to win big prizes in the Frosty Holiday? Christmas Bingo comes early this year, with festive music and artwork to get you in the holiday mood! Snuggle up by the fire and unwrap fun and exciting new content for everyone!

Play with your friends and use unique boosts for awesome effects like free daubs, extra coins and more! Every game grants rewards to level up and unlock new rooms! More cards than any other Bingo game! Slick controls let you easily switch between cards, daub called numbers and call out Bingo as soon as you have it! Do you have what it takes to play up to 8 or 12 cards at once? Find out now with Bingo!

-WIN using unique multi-level boosts to gain an explosion of free daubs, reveal upcoming numbers, and add bonus spaces to your cards!
-COMPETE with friends and see who will get the most Bingos!
-COLLECT Treasure Chests for great rewards such as coins, extra boosts, tickets and more!
-COMPLETE fun, themed Collections in every room to get more tickets and play even more!
-JOIN different rooms with unique themes!
-PLAY with more cards than any other Bingo game for extra challenge, up to 8 cards on iPhone or 12 on iPad!

The best looking, smoothest Bingo experience available on your iPhone, iPad, or iPod Touch.

Please note: Your device must have an active internet connection to play.

Please note that Bingo!™: Christmas is free to play, but you can purchase in-app items with real money. To delete this feature, on your device go to Settings Menu -> General -> Restrictions option. You can then simply turn off In-App Purchases under ""Allowed Content"". In addition, Bingo!™: Christmas may link to social media services, such as Facebook, and Storm8 will have access to your information through such services.

Follow Storm8!
www.storm8.com
facebook.com/storm8
twitter.com/storm8

80.

Wanagogo - Studio 100

Meer...

Wanagogo is een veilige 3D wereld vol magie en avontuur. Kinderen kunnen er online avonturen beleven die hen quasi terloops ook heel wat bijleren. Maar Wanagogo is meer, véél meer, dan spelend leren. Want naast deze ‘Wanagogo app’ is er nog de ‘Wanamixx app’ zodat kids altijd en overal toegang hebben tot hun favoriete muziek, video’s, boeken, games én vriendjes. Maar ook aan de ouders is gedacht. Met de ‘Wanaboss’ app kunnen ze de evolutie van hun kids op de voet volgen en hun kinderen met virtuele muntjes belonen. Het zijn ook de ouders die de spelregels bepalen: hoe lang hun kids mogen spelen en op welke manier ze hen laten chatten bijvoorbeeld.

Studio 100 stapt met Wanagogo de digitale eeuw binnen. Dat is een bewuste keuze, want Studio 100 maakt entertainment voor kinderen. En de kinderen van vandaag zijn wat we noemen digital natives. Voor hen is er alleen een wereld mét tablets. De wereld zònder hebben ze nooit gekend. Speciaal voor hen is er nu Wanagogo!

Wanagogo is een zalige, wonderlijke plek waar kinderen iets opsteken terwijl ze lol trappen. Het is ook een sociaal medium waar kids op een veilige manier kunnen spelen en chatten met vriendjes.
Wanagogo is gemaakt door en voor kinderen. Het is een veilige omgeving, waar community managers er voortdurend over waken dat het altijd een warme en superleuke ‘thuishaven’ is tijdens de vrije uurtjes. Proef van Wanagogo. Laat uw kinderen proeven van Wanagogo. Zowel voor jou als voor hen zal er een wondere wereld opengaan!

Voor meer informatie surf naar www.wanagogo.com of download ook
Wanamixx en Wanaboss. Kies voor fun met een fundamentele meerwaarde

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud
Veilig, leerrijk én leuk
Geschikt voor pc, tablet en smartphone
Altijd en overal video’s kijken, muziek beluisteren, boeken lezen, gamen en chatten
Met een app voor de ouders (Wanaboss) die hen toelaat de controle te behouden

81.

Deezer HD - Deezer

Meer...

Luister, ontdek en neem je muziek altijd en overal met je mee.

Download de app. Je krijgt dan automatisch gratis 15 dagen Premium+

Met Deezer geniet je van:
- 35 miljoen tracks, van al je favoriete artiesten en met al je favoriete songs.
- Persoonlijke muziek aanbevelingen
- Flow: non-stop muziek gebaseerd op jouw luistergedrag en je muziekbibliotheek.
- Onbeperkte radiostations die je favoriete artiesten en genres afspelen.
- Jouw muziekbibliotheek waarin al je ontdekkingen staan.

En het beste? Het is helemaal gratis!

Als je je abonneert op Premium+ dan kun je:
- Toegang krijgen tot je muziek, zelfs zonder internetverbinding door je albums en playlists te synchroniseren met je apparaat.
- Muziek de aandacht geven die ze verdient. Zonder onderbrekingen en zonder reclame.

Volg Deezer!
Facebook: http://www.facebook.com/deezer
Twitter: www.twitter.com/NLDeezer


--------

Download en gebruik de Deezer app gratis. Abonneer je op Deezer Premium+ om te genieten van allerlei extra mogelijkheden (zoals hierboven beschreven).

Deezer Premium+ is een abonnementsdienst waar je maandelijks:
AL 6.99 EUR / AR 9.99 USD / AT 9.99 EUR / AU 12.99 AUD / BE 9.99 EUR / BH 9.99 USD / BO 8.99 USD / BR 9.99 USD / BW 4.99 USD / CA 9.99 CAD / CH 13.00 CHF / CL 9.99 USD / CO 9.99 USD / CR 6.99 USD / CZ 6.99 EUR / DE 9.99 EUR / DK 99 DKK / EC 6.99 USD / ES 9.99 EUR / FI 9.99 EUR / FR 9.99 EUR / GB 9.99 GBP / GR 6.99 EUR / GT 6.99 USD / HN 6.99 USD / HR 6.99 EUR / HU 6.99 EUR / ID 5.99 USD / IE 9.99 EUR / IT 9.99 EUR / LT 6.99 EUR / LU 9.99 EUR / MU 4.99 USD / MX 99 MXN / MY 4.99 USD / NL 9.99 EUR / NO 98 NOK / NZ 12.99 NZD / PE 8.99 USD / PH 5.99 USD / PL 6.99 EUR / PT 9.99 EUR / PY 8.99 USD / RO 6.99 EUR / RU 199 RUB / SE 99 SEK / SG 9.98 SGD / SI 6.99 EUR / SK 6.99 EUR / SN 4.99 USD / SV 6.99 USD / TH 5.99 USD / TN 4.99 EUR / TR 12.99 TRY / UY 8.99 USD / ZA 64.99 ZAR 

Betaling zal gebeuren via de iTunes Account bij bevestiging van de aankoop.
Je account zal hernieuwd worden binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode tegen dezelfde prijs.
Annulering van het huidige abonnement is niet toegestaan tijdens de actieve periode waarin het abonnement wordt gebruikt

*** Uw abonnement beheren rechtstreeks vanafuw iPhone ***
Abonnementen kunnen beheerd worden door de gebruiker en automatische hernieuwing kan afgevinkt worden door naar de Gebruikersinstellingen te gaan nadat de aankoop is vervolledigd.
1. Tik op het " Instellingen " icoon op je mobiel, tik vervolgens op het "Store" icoon.
2. Meldt u aan met uw iTunes-ID.
3. Tik "View Apple ID" en dan "beheer App-abonnementen".
4. U zult in staat zijn om te zien wanneer uw volgende betaling eraan komt, of u kunt uw automatische verlenging annuleren.

*** U kunt uw abonnement op elk moment annuleren ***
Vernieuwing van uw maandelijkse Deezer Premium + abonnement is automatisch. U kunt deze automatische verlenging op elk moment, ten minste 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode stopzetten.

Persoonlijke gegevens: http://www.deezer.com/legal/personal-datas.php
Gebruiksvoorwaarden: http://www.deezer.com/legal/cgu.php

82.

KPN iTV Online - KPN B.V.

Meer...

Deze gratis KPN iTV Online App maakt het mogelijk dat jij, als klant met Internet én Interactieve TV van KPN, overal in en om het huis kunt genieten van Interactieve TV van KPN.
Met Interactieve TV Online kun je op je iPad tv-kijken en gebruik maken van andere functionaliteiten van Interactieve TV. Zo kun je voortaan ook in de keuken, tuin of op de kinderkamer tv-kijken. Je hoeft niet meer voor elke plek in huis een nieuwe televisie aan te schaffen. Door alleen je iPad neer te zetten ben je helemaal klaar voor een lekker avondje tv-kijken in de tuin!

Naast live tv-kijken ook genieten van andere mogelijkheden
Interactieve TV Online biedt de meest populaire zenders aan op je iPad. Daarnaast zijn er ook andere diensten beschikbaar.
Voortaan kun je gemakkelijk bladeren in de Videotheek thuis, de programmagids bekijken en kun je aanbevelingen bekijken. Heb je het Opnemen Pakket? Dan is het ook mogelijk om onderweg je opnames te plannen. Vanaf nu kun je voortaan ook al je opnames thuis terug kijken via de app voor de beschikbare iTV Online zenders. Zo hoef je nooit meer wat te missen. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV Online kijk op kpn.com/itvonline.

Voordelen KPN Interactieve TV Online:
• Thuis de populairste tv-zenders live kijken.
• Thuis en onderweg toegang tot de programmagids.
• Overal in huis vanuit de programmagids gelijk je favoriete programma bekijken.
• Thuis en onderweg eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren.
• Aanbevelingen voor films uit de Videotheek.
• Opnames plannen vanuit de programmagids*
• Opnames beheren vanaf je iPad*
• Opnames terugkijken wanneer je wilt (alleen thuis en alleen voor de zenders aanwezig op iTV Online)*

* Alleen in combinatie met het opnemen pakket

Wat kost het?
KPN iTV Online is gratis te downloaden.

Waar werkt het?
Om live tv te kunnen kijken moet de iPad verbonden zijn met je KPN internetverbinding (via WiFi). Bladeren door de Videotheek Thuis, de programmagids en het beheren van je opnames** is ook mogelijk via een andere internetverbinding.

** Om opnames te kunnen plannen buiten je eigen netwerk moet je inloggen met je accountnummer en pincode.

Binnen de iTV Online app worden generieke aanbevelingen gedaan in Videotheek thuis om u beter op weg te helpen binnen het brede aanbod van films.

83.

Weeronline HD - Meteovista B.V.

Meer...

Altijd jouw weer en jij bepaalt hoe je het wilt zien.

Verkozen tot beste Weerapp 2013 door iCulture.nl

'Weeronline is misschien wel de mooiste weerapp op de iPad' - iPadclub.nl

Met de weeronline app zie je geen overbodige informatie, alleen waar jij geïnteresseerd in bent. De app bestaat volledig uit widgets die je super makkelijk kunt toevoegen, verwijderen, verplaatsen, uitbreiden en aanpassen. Waar je ook bent of naar toe gaat, thuis, op vakantie of op je werk, de weeronline app vertelt je precies wat voor weer het wordt en hoe laat het gaat regenen of weer droog wordt.

- Je eigen weerpagina’s samenstellen door simpel widgets toe te voegen en te verwijderen

- Keuze uit 8 verschillende widgetcategorieën

- Zet jouw favoriete plaatsen en/of activiteiten naast elkaar

- Verdeel jouw widgets overzichtelijk over meerdere pagina’s

- Gedetailleerde 48 uurs grafiek

- 14 daagse verwachting voor alle plaatsen ter wereld

- Geschreven weerbericht voor Nederland, België en Europa voor nog meer detail

- Watersportweer, korte rokjesweer, bbq weer, fietsweer, etc.

- Ontvang het weer, hooikoortsweer en weeralarmen als automatisch bericht

- Handige weercijfers per activiteit

- Deel het weer met je vrienden

- Zelfs slecht weer ziet er mooi uit

De weeronline weersverwachtingen worden door ons team van meteorologen samengesteld.

84.

THE WINNER TAKES IT ALL - SBS Broadcasting

Meer...

Het meest interactieve muziekprogramma ooit. Tijdens de optredens bepaalt de kijker thuis welke van de twee kandidaten qua stem het dichtst bij die van bijvoorbeeld Michael Jackson, Beyoncé of Adele komt. Dat doet de kijker door via deze App live een rapportcijfer te geven. De kandidaat met het hoogste cijfer wint geld en gaat door naar de volgende ronde. De verliezer ligt direct uit de competitie. Dus alleen de kijker beslist, geen jury, geen coaches, geen deskundigen!

85.

Zoek mijn iPhone - Apple

Meer...

Als u uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac verliest, kunt u met de app Zoek mijn iPhone een ander iOS-apparaat gebruiken om het op te sporen en uw gegevens te beveiligen. Installeer deze gratis app, open de app en log in met de Apple ID die u voor iCloud gebruikt. Dat is alles. Met Zoek mijn iPhone kun je je zoekgeraakte apparaat op een plattegrond terugvinden, het op afstand vergrendelen, een geluid erop laten afspelen, een bericht erop laten verschijnen, of alle gegevens erop wissen.

Voor zoekgeraakte iOS-apparaten is Zoek mijn iPhone nu ook voorzien van de Verloren-modus. De Verloren-modus vergrendelt uw apparaat met een toegangscode en kan een aangepast bericht en telefoonnummer van een contactpersoon op het vergrendelingsscherm laten weergeven. In de Verloren-modus kunt u zien waar uw apparaat is geweest en dit vastleggen. U kunt de recente locatiegeschiedenis dus direct bekijken in de app Zoek mijn iPhone.

Zoek mijn iPhone moet wel zijn ingeschakeld in 'Instellingen' van iCloud op het apparaat, voordat u het kunt lokaliseren met deze app.


Kenmerken

• Vind je iPhone, iPad, iPod touch of Mac op een kaart 

• Speel twee minuten lang een geluid af op het hoogste volume (zelfs als het apparaat op 'geluid uit' staat)

• Vergrendel je apparaat op afstand met een toegangscode

• Laat een eigen bericht zien op het vergrendelingsscherm

• Bekijk de recente locatiegeschiedenis van uw apparaat in de Verloren-modus (iOS-apparaten)

• Ontvang een routebeschrijving naar de locatie van het apparaat

• Wis op afstand alle content en instellingen op uw apparaat

• Indicator batterijlading

Ondersteunde talen: Nederlands, Arabisch, Australisch Engels, Braziliaans Portugees, Brits Engels, Canadees Frans, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Hongkong Chinees, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Mexicaans Spaans, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Thai, Traditioneel Chinees, Tsjechisch, Turks, Vereenvoudigd Chinees, Vietnamees, Zweeds


VEREISTEN

• Zoek mijn iPhone 4.0 vereist iOS 8 of nieuwer en iCloud. U kunt een gratis Apple ID maken om te gebruiken met iCloud op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac. 
• Wi-Fi of dataverbinding via GSM is vereist. Apparaten met alleen Wi-Fi moeten met internet zijn verbonden via een geregistreerd Wi-Fi-netwerk om te worden gelokaliseerd.

86.

De Sims™ FreePlay - Electronic Arts

Meer...

LEEF JE UIT! Van de makers van de succesvolle De Sims™ 3-reeks is er nu een nieuwe COMPLETE Sims-game die je GRATIS op iPhone en iPad kunt spelen!
Deze app bevat in-app aankopen. Je kunt dit uitschakelen via de instellingen van je apparaat. Ga voor meer informatie naar http://support.apple.com/kb/HT4213.

DE CRITICI ZIJN ER WEG VAN!5 STERREN

5 STERREN ...De Sims FreePlay is precies waarop je op gehoopt had bij een freemium game van De Sims." (Gamezebo)

"10/10 …een van de meest verslavende en best afgewerkte games die op dit moment verkrijgbaar zijn en niemand heeft een excuus om het niet te downloaden; vooral omdat het helemaal gratis is om de game te spelen (de titel zegt alles)." (God is a Geek)
"...heel wat uren speelplezier... voor een goede, niet-bestaande, prijs." (148Apps)

SPELERS HEBBEN VRIJ SPEL! MAAK TOT WEL 32 AANGEPASTE SIMS VAN TOP TOT TEEN EN……
• Ontwerp droomhuizen, compleet met zwembaden en meerdere verdiepingen
• Beleef je perfecte Sims-verhaal in elk levensstadium van baby's tot senioren
• Leer je Sims kennen en geef ze unieke persoonlijkheden om hun levensdromen te vervullen
• Bezoek de steden van andere spelers! Voltooi doelen, ga nieuwe relaties aan en vergelijk jouw kunsten als binnenhuisarchitect met die van je vrienden!
• Verzorg huisdieren, werk in de tuin of bak zelfs een taart
• Laat je Sims carrière maken en Simdollars verdienen om hun omstandigheden te verbeteren
• Behaal doelen voor Levensstijlpunten en spendeer die vervolgens aan hippe spullen
• Leid je leven tegelijkertijd met je Sims, door het parallelle tijdsverloop

…En het allerbelangrijkste is dat je helemaal GRATIS kunt spelen!

MEER SIMTASTISCHE MOGELIJKHEDEN
Zullen je Sims vrienden of juist vijanden van elkaar worden? Bepaal je relaties met een rake klap, een high-five (of O jaa!). Maak van je stad een bruisend geheel door dierenwinkels, autohandels en supermarkten te bouwen. Breid je stad verder uit, naar mate er ook meer Sims komen wonen.

Leef je uit, Sims! Leef je uit! De mogelijkheden zijn eindeloos!
________________________________________
OPMERKINGEN:
Dienstvoorwaarden: http://www.ea.com/terms-of-service
Licentieovereenkomst voor eindgebruikers: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/en/GM/
Bezoek voor vragen of ondersteuning https://help.ea.com/.

EA kan online functies en online diensten uitschakelen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op www.ea.com/1/service-updates

Belangrijke informatie voor klanten:
Deze app: vereist een vaste internetverbinding (netwerkkosten kunnen van toepassing zijn); vereist de acceptering van het privacy- en cookiebeleid, de dienstvoorwaarden en de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van EA, inclusief advertenties in de game; verzamelt gegevens via analysetechnologie van derden (zie voor meer details het privacy- en cookiebeleid van EA); bevat directe links naar het internet en sociale netwerksites bedoeld voor een publiek ouder dan 13 jaar

87.

KIJK - SBS Broadcasting

Meer...

KIJK alles van SBS6, Net5 en Veronica.

Kijken naar de programma's van je favoriete zender wanneer het jou uitkomt. SBS6, Net5 en Veronica hebben al hun programma’s, films en series voor je klaarstaan. Blader door de 5.000 titels en start het KIJK-plezier.

Met KIJK kun je uiteraard kijken naar alle programma's die je hebt gemist, exclusieve fragmenten en je kunt zelfs vooruit kijken!

• Meer dan 5.000 programma’s, series en films
• Alles van SBS6, Net5 en Veronica
• KIJK-profiel voor iedereen in huis
• Lijst van je favorieten
• Meteen verder kijken waar je was gebleven

Heb je een NLziet abonnement? Koppel deze aan de KIJK app en kijk programma's van SBS6, Net5 en Veronica.

88.

KingsRoad - Rumble Entertainment, Inc.

Meer...

Become the hero of KingsRoad! Embark on an epic RPG adventure as you battle your way through monstrous enemies and collect legendary loot. Pick up your sword now and save the kingdom!

- “Flawless graphics and highly-addictive gameplay” - Mens XP
- “KingsRoad is a must-play” - Cheat Code Central

The kingdom lies in ruins, its armies defeated. Townsfolk cower in fear as evil creatures known as the Shroud invade this once peaceful land. The people desperately need a hero: Will that hero be you?

=FEATURES=

- EPIC ACTION COMBAT: Annihilate your enemies as a knight, wizard, or archer. Learn new skills and defeat towering bosses!
- TONS OF LOOT: Collect loot and customize your hero the way you want to play -- with thousands of options!
- REAL-TIME MULTIPLAYER: Team up with your friends and defeat the forces of darkness together!
- ENDLESS CONTENT: Never run out of enemies to slay with hundreds of maps and difficulties available. Compete against players from around the world on new event maps added weekly!
- CROSS-PLATFORM: Battle with friends in real time across PC and mobile! Seamlessly connect your game across all your devices.

---------------------------------------------------------
CONNECT:

Have a problem? Got a great suggestion? We want to hear from you! Visit the KingsRoad forums at https://www.rumblegames.com/kingsroad/forum

Facebook: https://www.facebook.com/KingsRoadGame
Twitter: https://twitter.com/KingsRoadGame
Website: http://www.rumblegames.com
Privacy Policy: https://www.rumblegames.com/privacy-policy

---------------------------------------------------------
NOTES:

- Compatible with iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, and iPad Mini Retina or newer.
- This game will NOT work on iPad 1.
- Requires iOS 7+.
- This game requires WiFi internet to play.
- KingsRoad is completely free to play, but some game items can also be purchased using real money in order to enhance gameplay. If you don’t want to use this feature, please disable in-app purchases in your device’s settings.

89.

Club Penguin - Disney

Meer...

Meer dan 7 miljoen downloads!

Het is een gigantisch grote en ongeëvenaarde multiplayer-community. Van ninjagevechten tot modeshows, in de leukste virtuele wereld van Disney kun je alles zijn en alles doen. Verken het eiland, doe mee met het nieuwste feestje, ontmoet en chat met vrienden, speel spelletjes, adopteer en zorg voor puffles, bezoek iglo's van vrienden en vind ze leuk, en nog veel meer. Club Penguin richt zich op online veiligheid, en zorgt zo voor plezier voor kinderen en een gerust gevoel voor ouders.

Voor iedereen
DOE MEE met de nieuwste feestjes - er is er elke maand een nieuwe
ONTMOET EN CHAT MET pinguïnvrienden
VERKEN het eiland
SPEEL spelletjes om virtuele munten te verdienen
ADOPTEER een rode en blauwe puffle

Alleen voor leden
ONBEPERKTE TOEGANG tot alle nieuwste feestjes en functies
WINKEL in de catalogus voor nieuwe kleding en items
ADOPTEER een puffle, waaronder een KAT en een HOND, in de kleur van je keuze
VERZAMEL zeldzame schatten die de puffles vinden
ONTWERP een pinguïn met kleding en spulletjes
VERSIER iglo's met de nieuwste meubels

De Club Penguin-app is helemaal gratis. Er is wel een optioneel Club Penguin-lidmaatschap dat echt geld kost. Als je lid wilt worden, worden de kosten afgetrokken van je iTunes-account.

OVER CLUB PENGUIN
In de virtuele wereld van Club Penguin kunnen spelers het eiland verkennen, een eigen pinguïn ontwerpen, winkelen voor stijlen, meedoen aan feestjes, spellen spelen, puffles verzamelen, iglo's versieren en een gezellige tijd met vrienden en vriendinnen doorbrengen.

VEILIGHEID
Disney Club Penguin richt zich sterk op de online veiligheid. Dit betekent dat er een beveiligde aanmeldingsprocedure is en dat de privégegevens van uw kind beschermd worden. Daarnaast is er een gefilterde chatfunctie, de mogelijkheid om spelersacties te rapporteren en zijn er live moderators.

Onthoud voor het downloaden vandeze ervaring dat deze app in-app aankopen bevat die echt geld kosten. Er zijn daarnaast pushberichten met informatie over spannende updates zoals nieuwe content, evenals advertenties voor de Walt Disney Family of Companies. Kinderen moeten altijd hun ouder of verzorger vragen of ze het spel mogen downloaden en spelen. Wi-Fi vereist voor bepaalde functies. Datakosten kunnen door de netwerk- of serviceprovider in rekening worden gebracht als er geen Wi-Fi-verbinding is.

Gebruiksvoorwaarden: http://disneytermsofuse.com/dutch/ 
Privacybeleid: http://disneyprivacycenter.com/privacy-policy-translations/dutch/
© Disney. Club Penguin™ De serviceprovider voor deze app is Disney Canada Inc., gevestigd te 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, British Columbia, Canada VIY 9X1.  Bedrijfsregistratienummer 1879215 Btw-nummer EU826012025 Support@clubpenguin.com

90.

Rabo Bankieren - Rabobank Nederland

Meer...

Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt. Zowel via uw iPhone, iPad als iPod Touch. Geld overboeken, bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Dat kan met de Rabo Bankieren App.

Met de Rabo Bankieren App kunt u ook:
-direct uw saldo inzien met de saldochecker, zonder eerst in te loggen
-acceptgiro’s scannen en betalen (vanaf iPhone 3GS met iOS 5 en hoger)
-betalingen inplannen en periodieke overboekingen instellen
-overboeken zonder Random Reader tussen uw eigen (spaar)rekeningen en tot € 1.000 per week naar bekende rekeningnummers, waarnaar u eerder geld heeft overgeboekt
-rekeningen sorteren, verbergen en zelf een naam geven
-uw creditcarduitgaven inzien
-een Kortlopende Reisverzekering afsluiten
-belangrijke telefoonnummers van de Rabobank opzoeken
-het adresboek beheren
-nieuwsberichten lezen

Voor het eerst mobiel bankieren met de Rabo Bankieren App?
Aanmelden is eenvoudig.
1.Download de gratis Rabo Bankieren App.
2.Nadat de installatie is voltooid, opent u de app.
3.Houd uw bankpas en Random Reader bij de hand en volg de stappen op het scherm.
4.Eén van de stappen is het kiezen van een 5-cijferige toegangscode voor de app. Heeft u al een toegangscode voor Rabofoon? Dan kunt u deze code gebruiken voor de Rabo Bankieren App. U kunt tijdens het aanmelden ook een nieuwe toegangscode aanmaken.
5.Nu kunt u direct gebruikmaken van de Rabo Bankieren App.

Veilig downloaden
Controleer voordat u de Rabo Bankieren App gaat downloaden of deze echt van de Rabobank is. Lees meer over veilig inloggen in de Rabo Bankieren App op http://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/veilig_bankieren/wat_kunt_u_doen/.

Meer informatie
Lees meer over de Rabo Bankieren App op www.rabobank.nl/app
Hulp nodig? Bel de helpdesk: 0900-0905 (lokaal tarief). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

Feedback
Heeft u vragen, klachten of ideeën over de Rabo Bankieren App? We horen het graag via de community Mobielbankieren. Die vindt u in de app onder ‘Meer – Help en feedback’.

91.

Apple Store - Apple

Meer...

Met deze app kun je Apple producten en accessoires bekijken en kopen, en je bezoekjes aan de Apple Store optimaal benutten. Ook kun je het bestelproces voor een product op het ene apparaat beginnen en op het andere voltooien. Of zien welke producten op dit moment populair zijn en van honderden accessoires de recensies lezen. Bovendien kun je de adresgegevens en geplande events van de dichtstbijzijnde Apple Store opzoeken en reserveren voor de Genius Bar en workshops. En dat allemaal vanaf je iPad, iPhone of iPod touch.

Extra functies voor iPhone
- Snel zelf accessoires afrekenen in een Apple Store met EasyPay (beschikbaar in bepaalde landen).
- Op basis van je locatie in de Store nuttige informatie ontvangen en snel toegang krijgen tot Store-services vanuit het vergrendelde scherm van je iPhone (Alleen in de VS).

92.

Adobe Reader - Adobe

Meer...

Adobe Reader is de gratis, vertrouwde lezer waarmee u pdf's betrouwbaar op uw iPad, iPhone en iPod touch kunt weergeven en gebruiken.


PDF'S WEERGEVEN

•Open snel PDF-documenten via e-mail, internet of elke app die 'Openen in...' ondersteunt
•Zoek, blader en zoom in en uit
•Kies de modus Eén pagina of Doorlopend schuiven
•Gebruik 'Nachtmodus' en 'Schermhelderheid vergrendelen' om leesbaarheid te verbeteren


PDF'S ANNOTEREN EN BEOORDELEN

•Plaats opmerkingen in pdf's met behulp van plaknotities en tekengereedschappen
•Markeer tekst met annotatiegereedschappen


FORMULIEREN INVULLEN

•Vul snel PDF-formulieren in door middel van tekstvelden
•U kunt formulieren opslaan, ondertekenen en doorsturen


PDF'S ONDERTEKENEN

•Gebruik uw vinger om een PDF-document elektronisch te ondertekenen
•Laat anderen direct op uw touchscreen persoonlijk tekenen


BESTANDEN OPSLAAN EN DELEN

•Meld u aan bij uw gratis Acrobat.com-account
•U kunt bestanden in de cloud opslaan en van daaruit weer oproepen
•Deel ze in een handomdraai met anderen


IN-APP-AANKOOP

Wilt u nog meer doen met pdf's vanaf uw mobiele apparaat, abonneer u dan op een van de onlineservices van Adobe. U kunt dan pdf's maken en deze exporteren naar Word en Excel. Zo hoeft u nooit meer uit uw mobiele Adobe Reader-app te gaan om uw werk te doen. U kunt de services bovendien vanaf uw computer en mobiele apparaat gebruiken.


PDF-BESTANDEN MAKEN

•Abonneer u op Adobe PDF Pack via In-app-aankoop
•PDF-bestanden maken
•Converteer Office-bestanden en camerafoto's naar pdf


PDF-BESTANDEN NAAR WORD OF EXCEL EXPORTEREN

•Abonneer u op Adobe ExportPDF via In-app-aankoop
•Sla PDF-documenten op als bewerkbare Microsoft Word- of Excel-bestanden


DETAILS VAN IN-APP-AANKOOP

•Adobe PDF Pack-abonnement kost $ 9,99 per maand (inclusief Adobe ExportPDF)
•Adobe ExportPDF-abonnement kost $ 23,99 per jaar
•Betaling wordt verrekend via uw iTunes-account bij bevestiging van aanschaf
•Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging ten minste 24 uur voor afloop van de huidige periode wordt uitgeschakeld


BENT U AL ABONNEE?

•Als u al een abonnement op ExportPDF, PDF Pack, Acrobat Standard of Acrobat Pro hebt, meldt u zich gewoon aan om pdf's waar dan ook te converteren en exporteren.


Wanneer u de app downloadt, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden op http://www.adobe.com/nl/products/eulas/#mobileproducts.

93.

Wordfeud - Bertheussen IT

Meer...

Play against 20 million opponents!

Wordfeud is a multiplayer puzzle game where you can challenge friends and random opponents and play in up to 30 separate games simultaneously!

Create and place words on the 15 by 15 tile board and earn points for creativity and placing letters on the high scoring Double Letter, Double Word, Triple Letter and Triple Word tiles.

Search for friends to play against or allow Wordfeud to match you up with an opponent. Even chat with them - smack talk or praise - it's your choice!

Tired of the same standard board each game? Choose the option to randomize the board and change up where the DL, TL, DW, TW tiles are placed - giving the classic game a new twist!

Features:
- Choose to play with friends or be matched up against random opponents
- Play in 30 simultaneous games!
- Random board option to mix up the DL, DW, TL, TW tiles
- Push notifications informing you of opponent's latest move
- Uses English, Spanish, French, Dutch, Norwegian, Swedish, Danish and Finnish dictionaries
- Chat with your opponents

For more information on Wordfeud, visit us at Wordfeud.com and follow on Twitter @wordfeud. Also check out the Facebook fan page at http://www.facebook.com/WordfeudGame

94.

De Telegraaf - De Telegraaf B.V.

Meer...

Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mist u niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, Privé, DFT, Vrouw, DigiTaal of de autowereld, De Telegraaf houdt u op de hoogte!

De app is universeel en kent dus een iPhone versie en een iPad versie.

- Makkelijk swipen en tappen tussen secties en artikelen.
- Volgorde navigatiebalk aanpassen door het simpelweg oppakken en verplaatsen van tabjes.
- Aanmaken van persoonlijke specials op basis van zoektermen (rechtsboven in navigatiebalk).
- Sla artikelen op om ze later nog eens te lezen.
- Nog meer foto’s en video’s bij artikelen.
- Vergroot foto’s en video’s om ze fullscreen te bekijken. En u kunt nog inzoomen ook!
- Stuur artikelen door via Google+, Twitter en Facebook.
- Reageer op artikelen en lees reacties.
- Lees gerelateerde artikelen.

“De Telegraaf heeft een knap kunstje uitgevoerd met haar nieuwe iPhone-app. Het is onmiskenbaar te identificeren als De Telegraaf, met dikke zwarte nieuwskoppen, rode randen om bepaalde berichten heen, inleidingen alsof het krantenstukjes zijn en lekker veel beeld. Maar tegelijk is het wel écht een snelle nieuwsapp, en geen flauwe poging om een krant over te zetten naar de iPhone.” - iPhoneclub.nl

De app kent een Basis deel en een Premium deel.

Onderdelen Basis (gratis):

- Het laatste nieuws van Telegraaf.nl.
- Bekende katernen als Privé, Telesport en DFT.

Extra onderdelen Premium:

- Reportages en achtergronden uit de krant.
- Opinie van bekende columnisten.
- Extra katernen (Woonkrant, Vaarkrant, Kunst, en Stan Huygens Journaal).

In de app zijn de premium artikelen en katernen uit de krant herkenbaar aan het groene vignet “premium”.

Ter kennismaking kunt u een week lang gratis kennismaken met de premium onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen alleen toegankelijk voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf en voor gebruikers die dagtoegang kopen. Abonnees van de krant kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten van De Telegraaf.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan de app. Voor vragen en feedback kunt u mailen naar iosnieuwsapp@telegraaf.nl of bellen naar 088 - 824 80 10.

95.

Mommy's New Baby Girl - Family Adventure - Ninjafish Studios

Meer...

Mommy is pregnant with a baby girl and she needs help caring for herself and the newborn baby girl on the journey from pregnancy to motherhood. Featuring 9 interactive activities to complete on your journey. Give checkups, change diapers and much more!!

*Please note that Mommy's New Baby Girl is free to play, but you are able to purchase game items with real money. If you don’t want to use this feature, please disable in-app purchases.*

Ninjafish Studios is very concerned about our users' privacy. To understand our policies and obligations, please read our Terms Of Service and Privacy Policy carefully.

Terms Of Service: http://www.ninjafish.com/tos
Privacy Policy: http://www.ninjafish.com/privacy

96.

Hitman: Sniper - SQUARE ENIX INC

Meer...

BECOME THE ULTIMATE SILENT ASSASSIN

Compete against your friends and the world to become the best silent assassin in Hitman: Sniper, the definitive sniping experience for phones and tablets!

Take on the role of Agent 47 and scope in on your marks using skill, subtlety, environments and subterfuge to complete your contracts. Spend your hard earned blood money on a wealth of powerful rifles and authentic, game-changing upgrades.

Features:
• FREE sniper game based on the Hitman universe
• Complete over 150 missions. Eliminate the top criminal elite!
• Replay and uncover more secrets as contracts evolve
• COMPETE against your friends & DOMINATE the leaderboards!
• Master undetected kills using your surrounding environment
• Unlock & upgrade EPIC SNIPER RIFLES

Hitman: Sniper is set on a beautiful mansion of Montenegro where you can play tons of challenging missions as the contract continues to evolve. Hone in and perfect your ‘sniping skills’ in this massively competitive game.

Step into the shoes of a true professional assassin and kill time with Hitman: Sniper. Death is at your fingertips.

** THIS GAME IS INCOMPATIBLE WITH THE iPod Touch 5th GENERATION **

Hitman: Sniper minimum requirements: iPad 2 and above, iPad Mini and above, iPhone 4S and above.

97.

ING Bankieren - ING

Meer...

Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen met uw mobiel of tablet. Download de gratis Mobiel Bankieren App van ING Nederland en ervaar het gemak van veilig en snel mobiel bankieren. De app is beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Voordelen van de app:
• Altijd en overal uw betaalrekening en spaarrekening bekijken en geld overmaken.
• Uw creditcard en lening inzien en gebruiken (alleen voor particulier)
• Inzicht in de ontwikkelingen van uw beleggingsportefeuille
• Eenvoudig in gebruik, ook met uw stem te bedienen
• Beveiligd met een door u gekozen pincode
• Continue ontwikkeling van handige functies

Uw bankzaken altijd bij de hand
Met de Mobiel Bankieren App kunt u eenvoudig uw saldo checken, geld overmaken en af- en bijschrijvingen bekijken. Naast uw Betaalrekening, kunt u uw Spaarrekening, Creditcard en Lening bij de ING inzien en gebruiken. Bijvoorbeeld geld overmaken van en naar uw Spaarrekening of extra aflossen op uw lening.

Wat heeft u nodig om de app te kunnen gebruiken?
Particulier:
• Een Nederlandse Betaalrekening bij ING
• Een eigen Betaalpas
• Een persoonlijke Mijn ING account (internetbankieren)
Belangrijk: dit geldt ook voor een en/of rekening

Zakelijk:
• Een Nederlandse Zakelijke Rekening bij ING waarover u betalingsbevoegd bent
• Een persoonlijke Mijn ING Zakelijk account (internetbankieren)

De app activeren
Na het downloaden van de Mobiel Bankieren App, meldt u zich eenmalig aan om de app te activeren. Dit doet u door een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Daarna bevestigt u uw aanmelding met een TAN-code in Mijn ING. Nadat u uw persoonlijke pincode heeft aangemaakt kunt u direct gebruikmaken van de app.

Veilig mobiel bankieren
Met de Mobiel Bankieren App regelt u uw bankzaken met een beveiligde verbinding en er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op uw mobiel of tablet. We adviseren om altijd de meest recente versie van de app te gebruiken. Deze beschikt altijd over de nieuwste functionaliteiten en voldoet aan de laatste veiligheidsstandaarden.

Nieuw in versie 2.5
In deze versie van de app ontmoet u Inge. Ze helpt u met uw bankzaken. Swipe in uw overzicht van rechts naar links om kennis te maken. Dankzij Inge bedient u de app simpel met uw stem.

Wat kan Inge voor u doen?
• Ze zet betalingen voor u klaar
• Ze vertelt wat uw saldo is

U hoeft het maar te vragen.

We horen graag wat u vindt van deze nieuwe manier van bankieren.
NB. Inge werkt helaas nog niet met de voice over functie van iOS

Daarnaast kunt u ook:
- Weer overboeken naar uw Spaarrekening vanuit het adresboek bij overschrijven. Dit was via iOS 8 even niet mogelijk.
- Verder terug in uw transacties zoeken: van 16 naar 24 maanden.

We gaan met uw feedback aan de slag
Op basis van uw feedback hebben we al verschillende verbeteringen in de app doorgevoerd. We blijven uw suggesties, ook over Inge, graag ontvangen via de feedbackknop in de app.

98.

Marvel Contest of Champions - Kabam

Meer...

“Graphically, Marvel fans will be thrilled, as heroes and villains alike look like they jumped right out of the comic books, with animations and mannerisms appropriate to their personal styles.” - App Trigger

“Visually, the game is quite stunning. The colors pop, the movement is fairly well done and Contest of Champions appears to be not 'a phone game' but a 'game game’.” - GameNGuide.com

“Most impressive are the unique special moves for each character -- all of them are visually unique and incredibly devastating.” - Comic Book Resources

An Elder of The Universe known as The Collector has summoned you to a contest of epic proportions against Marvel super villain Kang The Conqueror. Experience the ultimate free-to-play fighting game for your mobile device.

BUILD YOUR ULTIMATE TEAM OF CHAMPIONS:
Assemble a mighty team of heroes (and villains) as you go on quests to defeat Kang, face the challenge of a mysterious new super powerful cosmic competitor, and ultimately battle to prevent the total destruction of The Marvel Universe.

COLLECT THE MIGHTIEST HEROES (AND VILLAINS!):
Collect, level up and manage your teams of heroes and villains wisely to receive synergy bonuses based upon team affiliation and relationships taken from the pages of Marvel Comics. The more powerful the hero/villain, the better their stats, abilities and special moves will be.

QUEST AND BRAWL:
Quest your way through an exciting storyline in classic Marvel fashion as you explore dynamic quest maps and engage in a healthy dose of action packed brawling utilizing controls developed specifically for the mobile platform. Fight it out with a huge array of heroes and villains in iconic locations spanning the Marvel Universe.

Like us on Facebook: www.facebook.com/MarvelContestofChampions
Subscribe on YouTube: www.youtube.com/MarvelChampions
Follow us on Twitter: www.twitter.com/MarvelChampions
www.playcontestofchampions.com

********************************
By downloading this game, you agree to the Terms of Service, Privacy Policy and the License Agreement.

https://www.kabam.com/corporate/terms-of-service
https://www.kabam.com/corporate/privacy-policy
https://www.kabam.com/corporate/eula
********************************

99.

Ultimate Robot Fighting - Reliance Big Entertainment UK Private Ltd

Meer...

FROM THE MAKERS OF REAL STEEL WORLD ROBOT BOXING, COMES THE #1 ROBOT FIGHTING GAME!

Embark on the ultimate action journey of Robot fighting as you build an epic roster of powerful, battle hungry and larger than life robots! Enter the arena of touch based 3v3 combat with ULTIMATE ROBOT FIGHTING a free-to-play card collectible game.
Build an awesome team of sentient robots, unleash unique and devastating moves, upgrade and level up your mean machines and reign supreme as a god of steel in the battle arenas!

The game is completely free to play but some in-game items require an in-app payment. You can turn off the payment feature by disabling in-app purchases on your device.

FEATURES:

GET FIGHTING
•Swipe and tap as you take on enemies in 3v3 combat and let loose epic moves and super combos. Fill up your power bar to unleash special attacks and robot rip offs to reign supreme in combat!

UNRAVEL THE CELL SHADED ARTWORK AND CONSOLE QUALITY VISUAL GRAPHICS

•A unique and breathtaking experience delivered to the mobile platforms. The complete gaming pleasure with state of the art visuals & graphics and never seen before effects and immersive environments!

MAKE A TEAM FROM A COLOSSAL ROSTER
•Put your best team forward by choosing from 45 unique robots inspired from the likes of gods, gladiators, fire breathing dragons, monks, weapon arsenals, samurais, ninjas and so many more! Assemble additional robot variations to unlock new powers and moves and a brand new fighting experience!

UPGRADE & SYNERGISE
•Improve, upgrade & promote your battle machines. Switch and shuffle your roster or choose from synergy sets that give you unique and exclusive combat advantages to best fit your style of play!

EQUIP POWER CARDS AND OVERCLOCKS
•Load up with power cards and overclocks to boost up your robots! Increase damage and armor, upgrade characters and specials and let loose the true might of steel!

THIS GAME DOES NOT SUPPORT 3rd or 4th GEN iPOD TOUCH, iPAD 1, iPHONE 3G & iPHONE 4.

Get in the know! Receive all the latest news from Reliance Games, plus game updates, videos tips & more…

Visit us: http://www.reliancegames.com
Like us: http://www.facebook.com/reliancegames
Follow us: http://www.twitter.com/reliancegames
Watch us: http://www.youtube.com/reliancegames

100.

Cut the Rope HD Free - Chillingo Ltd

Meer...

Snijd het touw door om het kleine monster Om Nom® snoep te voeren! 400 miljoen download rond de hele wereld van deze fenomenale puzzelgame. 500 levels en nog meer!

Er is een geheimzinnig pakketje afgeleverd en het kleine monster dat in het pakje verborgen zit, heeft maar één verzoek… SNOEPGOED! Verzamel gouden sterren, ontdek verborgen prijzen en ontgrendel spannende nieuwe levels in deze verslavend leuke en bekroonde fysicagame!

Belangrijkste kenmerken:
•Innovatieve fysicagameplay
•Snoezig personage
•Schitterende graphics
•Tussenfilmpjes van Om Nom
•Superkrachten

Gameprijzen:
•Apple Design Award
•BAFTA Award
•Pocket Gamer Award
•GDC Award
•Best App Ever Award

Belangrijke consumenteninformatie. Deze app: Vereist aanvaarding van het privacy- en cookiebeleid van Truste en van de dienstvoorwaarden en de gebruiksrechtovereenkomst van EA.Verzamelt gegevens via technologie van derden voor advertentieweergave en analyse (zie het privacy- en cookiebeleid voor meer informatie).Overleg met degene die de rekening betaalt alvorens in-app aankopen te verrichten.Bevat directe links naar het internet en sociale-netwerksites die bedoeld zijn voor mensen ouder dan 16 jaar. Je contactgegevens (e-mailadres of telefoonnummer) worden gevraagd om je een bericht te kunnen sturen wanneer er een link naar de App Store is. De door jou verstrekte gegevens worden niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt. Wil je afzien van deze dienst, geef dan geen contactgegevens op. Als je deze meldingen niet langer wenst te ontvangen, kun je je op elk moment afmelden voor onze mailinglijst via de e-mail of sms.

Dienstvoorwaarden: http://terms.ea.com/nl
Privacy- en cookiebeleid:http://privacy-policy.truste.com/certified-policy/mobile/app/en/CutTheRope.com/
Game-EULA: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/nl/OTHER/
Als je vragen wilt stellen of hulp nodig hebt, bezoek je https://help.ea.com/nl.

EA kan online functies en diensten opheffen mits 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op http://www.ea.com/nl/1/kennisgeving-online-diensten.